Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Gaminau ir aš tortą Marsą, bet man nelabai jis blush2.gif Ir per saldu ir kažkiek per riebu g.gif Gal tikrai su Snikers'u skaniau būtų g.gif
Atsakyti
Na mes pabandėm pasigaminti pomidorų su avokadu ir sūriu šiaip nemėgstam panašaus tipo užkandžių, šį paragavus skonis iš pradžių buvo keistas, neįprastas, bet po to kažkaip mums su vyru patiko ir tiesa aš dariau su permezanu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 01 rugpjūčio 2010 - 19:11
QUOTE(žemyna* @ 2010 07 31, 13:42)
Gaminau ir aš tortą Marsą, bet man nelabai jis blush2.gif Ir per saldu ir kažkiek per riebu g.gif Gal tikrai su Snikers'u skaniau būtų g.gif

O man su saldumu pats tas. .Aš nemėgstu per saldžių, bet bedarant paragavus, aš dar cukraus įdėjau ir į sausainių masę bišk icukraus pudros įvariau blush2.gif

O kai psakniau su Snickersu ar su Marsu tai nežinia g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri bandėt šį tortą? Gal būtų kokių atsiliepimų?
Atsakyti
Taip jau nutiko,kad sodyboje per savaitgalį tris kartus gaminau šį http://www.supermama...?...t&p=5139439 thumbup.gif
Pati neragavau,nes laikausi dietos. Visi sakė,kad dieviškai skanu wub.gif nors ir abejonių nekyla,kitaip nebūtų tekę gamint thumbup.gif
Atsakyti
Aš retkarčiais irgi į Sonatinos receptukus akeles paganau ir kažką pasigaminu, labai mėstu Vistiena ir dabar visai neseniai išbandžiau cukinijos sriuba ir gaminsiu kol neatsibos wub.gif
Atsakyti
Gaminau labai puikų pyragą su varške ir persikais.
Bandysiu dar kartą kepti, tik šį tą pakeisiu ax.gif Tešlą pakepsiu orkaitėje prieš pilant įdarą, nes kažkokia nevisai iškepusi jautėsi. Šį kartą padauginau miltų (labai jautėsi), kitą kartą dėsiu mažiau, o ir į įdarą dėsiu cukraus bent dvigubai daugiau, nes labai jo trūko.
O visa kita neblogai: ir ruošėsi smagiai šis pyragas, ir labai kvepėjo namai, kai kepė, ir išvaizda jo puiki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 04 rugpjūčio 2010 - 20:16
Kepėm pomidorų pyragą su sūriu, tikrai skanu ax.gif į tešlą bėriau džiovintų bazilikų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 05 rugpjūčio 2010 - 11:29
gaminau silkę marinuotą degtinėje, kad kalė į galvą wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 08 08, 18:29)
gaminau silkę marinuotą degtinėje, kad kalė į galvą wacko.gif

blink.gif blink.gif blink.gif gal galetum nuoroda ikelti ? g.gif
Atsakyti
mhm, dar dabar neatsigaunu wacko.gif

http://www.supermama...?...t&p=6003232
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 08 08, 22:05)

Didelis dekui 4u.gif reiks Mb padaryti , gerai ,kad vaikai silkes nevalgo tongue.gif
Atsakyti