Na mes pabandėm pasigaminti pomidorų su avokadu ir sūriu šiaip nemėgstam panašaus tipo užkandžių, šį paragavus skonis iš pradžių buvo keistas, neįprastas, bet po to kažkaip mums su vyru patiko ir tiesa aš dariau su permezanu!
QUOTE(žemyna* @ 2010 07 31, 13:42)
Gaminau ir aš tortą Marsą, bet man nelabai jis
Ir per saldu ir kažkiek per riebu
Gal tikrai su Snikers'u skaniau būtų 
O man su saldumu pats tas. .Aš nemėgstu per saldžių, bet bedarant paragavus, aš dar cukraus įdėjau ir į sausainių masę bišk icukraus pudros įvariau
O kai psakniau su Snickersu ar su Marsu tai nežinia
Taip jau nutiko,kad sodyboje per savaitgalį tris kartus gaminau šį http://www.supermama...?...t&p=5139439
Pati neragavau,nes laikausi dietos. Visi sakė,kad dieviškai skanu
nors ir abejonių nekyla,kitaip nebūtų tekę gamint
Pati neragavau,nes laikausi dietos. Visi sakė,kad dieviškai skanu
Aš retkarčiais irgi į Sonatinos receptukus akeles paganau ir kažką pasigaminu, labai mėstu Vistiena ir dabar visai neseniai išbandžiau cukinijos sriuba ir gaminsiu kol neatsibos
Gaminau labai puikų pyragą su varške ir persikais.
Bandysiu dar kartą kepti, tik šį tą pakeisiu
Tešlą pakepsiu orkaitėje prieš pilant įdarą, nes kažkokia nevisai iškepusi jautėsi. Šį kartą padauginau miltų (labai jautėsi), kitą kartą dėsiu mažiau, o ir į įdarą dėsiu cukraus bent dvigubai daugiau, nes labai jo trūko.
O visa kita neblogai: ir ruošėsi smagiai šis pyragas, ir labai kvepėjo namai, kai kepė, ir išvaizda jo puiki
Bandysiu dar kartą kepti, tik šį tą pakeisiu
O visa kita neblogai: ir ruošėsi smagiai šis pyragas, ir labai kvepėjo namai, kai kepė, ir išvaizda jo puiki
Kepėm pomidorų pyragą su sūriu, tikrai skanu
į tešlą bėriau džiovintų bazilikų!
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 08 08, 18:29)
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 08 08, 22:05)
Didelis dekui