Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Naujausi mano darbeliai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės darbštuolytės wub.gif Nuostabių grožių pridarėte wub.gif Šanuolės wub.gif
O štai maniškės naujienos blush2.gif ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 21 birželio 2010 - 20:14
QUOTE(_Domingo_ @ 2010 06 21, 16:58)
Besame, PŪKITAS, ačiū  4u.gif  4u.gif

PŪKITAS, pirmiesiems net schemos nereikia  biggrin.gif  Tiesiog vėriau ratu 4 karoliukus, kai susitikdavo abu valo galai, praverdavau pro vieną bendrą karoliuką ir t.t. smile.gif

O rinkėm čekiško stiklo karoliukus buvau įsigijusi jau labai seniai, bet dabar mačiau tokių yra pvz, Stiklėj Gedimino 9.

Gaila, kas as ne sostinej ar Kaune verysad.gif kiek grozybiu ir idomybiu pas jus verysad.gif Reiks bandyt internetu ieskot ir pagal dydzius atsirinkinet karoliukus verysad.gif

QUOTE(jegle @ 2010 06 21, 20:14)
Sveikutės darbštuolytės  wub.gif  Nuostabių grožių pridarėte  wub.gif  Šanuolės  wub.gif 
O štai maniškės naujienos  blush2.gif  ax.gif

man paskutiniai trys wub.gif thumbup.gif labai idomus tie radoni, kur kepureles lapeliai i virsu bigsmile.gif
Atsakyti
keletas mano auskariukų smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vysnia tos veduokles graziai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2010 06 22, 15:17)
keletas mano auskariukų  smile.gif

bigsmile.gif veduoklytes bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 06 20, 18:37)
Kur Vilniuje galeciau rasti tokius sidabrinius ar pasidabruotus auskaru uzsegimus?  4u.gif

user posted image

kazin ar cia sidabruoti mirksiukas.gif
tokiu yra www.daiwa.lt
Atsakyti
Keletas mano auskariukų
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tura grazuciai auskarai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke22: 23 birželio 2010 - 14:05
QUOTE(tura @ 2010 06 23, 13:56)
Keletas mano auskariukų

Pirmi du thumbup.gif labai silti wub.gif
Atsakyti
O čia maniškiai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai daug gražių darbų per paskutinį laiką padarėtę.

Dosera, turkio burbulai labai gražūs ir skoningi. Labai atsiprašau prieš kitas mergaites, bet tavieji darbai man visgi artimiausi. Įrodei, kad burbulai pagaminti ne iš kokių blizgių karoliukų atrodo visiškai kitaip ir įgauną visiškai kitokią vertę (man tie blizgantys burbuliukai iš principo nepatinka, nors jiems padaryti ir reikia daug darbo įdėti).

Ashypsena, apnerti kabašonai labai solidūs ir klasikiniai. bigsmile.gif

Tura, tavo antrieji auskarai su anglišku užsegimu išties gražūs ir neperkrauti. Super.

Wysnia, vėduoklės-auskarai tokie vasariški ir labai labai žaismingi.

Jegle, o man tavieji paskutiniai labai gražūs. Man patinka kai naudojamas akmenukas ir prie jo pridedama kokia detalė, pas tave šidutės. Šitie labai šilti ir mieli auskarai.
Atsakyti