Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(Capricorn @ 2010 07 07, 09:31)
Ačiū smile.gif Mamytei tiko ir patiko thumbup.gif

Negaliu nepastebėti kelių naujų grožių:

Mamyciuke, nuotakos papuošalas super gražus wub.gif Spėju jog grandinėlė-sidabrinė. Jei taip-kur perkate tokią? g.gif

pirkau is auksarankes.com pas viena mergina(kur pardavineja )
na nezinau tiksliai nelb turbut
Atsakyti
Sveikutės,
apsižiūrėjau čia jūsų darbelius ir taip pati užsinorėjau išmokti šito meno,gal galit patarti kas galėtų pamokyti verti apyrankes,auskariukus,norėčiau tokių kai individualių kursų.Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
bet kurios paprasyk manau pades 4u.gif
Atsakyti
Stai musiskiai auskariukai su MB daryti 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mamyciuke22- paskutinių toks lengvas perlinis ažūras

Papildomai padaryti prie vėrinio ŠECHEREZADA auskariukai

user posted image

Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2010 07 07, 21:28)

man patiko 3, 6 ir 7 bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Aruna @ 2010 07 08, 07:29)
Papildomai padaryti prie vėrinio ŠECHEREZADA auskariukai

bigsmile.gif va cia tai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis visiems 4u.gif
Ir as kazkaip uzsimaniau ka nors pasigaminti, bet sitam reikale esu visiskai zalia. Gal galetumet pasakyti kur viska isigyjat (Vilniuje) buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Fantastiski jusu darbeliai !!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mano pirmieji blynukai....

Komplektas * Meilė akla * , auskarų ilgis 6 cm, pakabuko ilgis 5.5 cm, naudota karoliukai, metalinės ir sidabruotos detalės

user posted image

Pakabukas + auskarai * Paskendę prisiminimuose *, pakabuko ilgis 6 cm, auskarų bendras ilgis 6 cm, naudota : karoliukai, paprastos ir sidabrinės detalės

user posted image

user posted image

Auskarai + pakabukas * Pašnekesiai * , naudota stikliniai perlai 1 cm, sidabruotos ir paprastos detalės, auskarų ilgis 3 cm

user posted image
Atsakyti
Tai niekas pamokelei nepasirasytu,as susimokeciau unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 07 09, 20:00)
Sveikos  4u.gif

Fantastiski jusu darbeliai !!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mano pirmieji blynukai....

grazios idejos bigsmile.gif tik asmeiskai man kliuva kas auskriuku gake ne vinukas o kilpute ax.gif nu man iskart atrodo neuzbaigtas darbelis ir norisi kanors ant tos kilptes uzkabint blush2.gif ax.gif Cia tik amensikai man tos kilpos nepatinka ax.gif

O ka reiskia "paprastos ir sidarbuotos deales" g.gif Vinukas paprastas, o auskaro kabliukai sidabruoti ar kaip? Manau jei jau dedi sidabruota tai ir likusias dek sidabruotas ax.gif ar nepajuodos paprastos per laika? Nupigina gaminius tos paprastos detales blush2.gif
Atsakyti
PŪKITAS, ačiū už pastebejimus 4u.gif ...man ir paciai labai daug klausimu iskilo , kaip graziai darbeli isbaigti, kad butu ispudingas.......daug kas atrodo ne taip, kaip turetu buti.... doh.gif ...be to netiksliai nufotografavau.... ax.gif ...nesimato apatiniu detaliu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2010 07 09, 21:46)
Tai niekas pamokelei nepasirasytu,as susimokeciau unsure.gif  verysad.gif

Čia realiai norit pamokėlių ar virtualiai? unsure.gif
Atsakyti