Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Kokie faini visi darbeliai thumbup.gif
Sumąsčiau ir aš pasigaminti auskariukų. Gal žinot kokių puslapiukų su pamokėlėm, nuo ko pradėti unsure.gif
Atsakyti
Yra temelė pradžiamoksliams smile.gif
Atsakyti
http://public.fotki....-mano-auskarai/
ax.gif maniškei,kaip jums?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2010 05 10, 17:27)

Kaip pradžiai tai neblogai, tik kilputės, kilputės ir dar kartą kilputės...
Beje, ir KAINOS!!!!!

Pusfabrikačių geriau nedemonstruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai kainos cia skaitos per aukstos ar zemos?
as ir tik pradedancioji tai man aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2010 05 10, 22:13)
o tai kainos cia skaitos per aukstos ar zemos?
as ir tik pradedancioji tai man aktualu  ax.gif

as zinok nezinau nedeciau kainyciu.pati nededu savo kainyciu kas nori tai paklausia.
nors auskariukai mieli ir simpatiski.del kainu ka pasakyt galiu nei per aukstos nei per zemos .
mano parase gali pazvelgt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke22: 10 gegužės 2010 - 20:23
Ajms: paskaičiuok medžiagų išeigą, sugaištą laiką darbeliui ir pridėk idėją biggrin.gif - štai ir kaina!
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 05 10, 21:15)
Kaip pradžiai tai neblogai, tik kilputės, kilputės ir dar kartą kilputės...
Beje, ir KAINOS!!!!!

Pusfabrikačių geriau nedemonstruoti  mirksiukas.gif

Kilputes neblogos siaip visai 4u.gif biggrin.gif
O cia ir ne pusfabrikanciai tongue.gif ir jau daug ka pardaviau.. tongue.gif o kas blogai su kainomis?! As rasau,nes zmones manes prase. mirksiukas.gif ir kainos nera dideles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2010 05 11, 07:51)
Kilputes neblogos siaip visai 4u.gif  biggrin.gif
O cia ir ne pusfabrikanciai tongue.gif  ir jau daug ka pardaviau.. tongue.gif  o kas blogai su kainomis?! As rasau,nes zmones manes prase. mirksiukas.gif  ir kainos nera dideles. biggrin.gif

nedideles nea..pas mane kad ir nepasakyciau kad labai dideles kainos bet zmones ir tai neperlabiausiai perka.. iskyrus pazystamu ratas.. ax.gif
Atsakyti
Ajms: nemanau, kad į tuos 8 Lt telpa viskas: medžiagos, darbas, pati mintis. Nžn, nebent tik noras parduot ir kuo greičiau biggrin.gif Nebent turi savo parduotuvę, joje gyveni (nekainuoja ieškojimas, transportas)...
Kiekviena prekė turi savo pirkėją...

369: kai trūksta kabliukų - tai darbas dar nebaigtas, ar aš klystu????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 11 gegužės 2010 - 18:43
Sveikutės panelytės mielosios mirksiukas.gif Jau kokių čia grožių prigaminote kol nebuvau biggrin.gif wub.gif Super wub.gif Ir aš truptuką pasireikšiu, kaip sakant.. biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
grazus auskarai jegle o geltoni tai labai jau vasariski tinka prie kokios grazios bliuskos(tokia pat spalva) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti