Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

Klasika – amžina. Mūsų taip pat žiedai panašūs į klasikinius, tik, kad dar isipynęs baltas auksas, kuris vos matosi. Užsimovus žiedą – klasiniai.

O kam patinka deimantukai, tinka Merlin Monroe ištarta frazė: “Deimantai – geriausi merginų draugai, kurie dvelkia romantika”.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 05 24, 18:57)
O kam patinka deimantukai, tinka Merlin Monroe ištarta frazė: “Deimantai – geriausi merginų draugai, kurie dvelkia romantika”.
rolleyes.gif

pas mane suzadetuviu ziedas su 7 deimantais, tai jau vestuviu ziede nieko nesinorejo blush2.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kiek kainuotų klasikinio dizaino, bet iš platinos pagaminti žiedeliai?
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 05 24, 20:47)
Gal kas žino, kiek kainuotų klasikinio dizaino, bet iš platinos pagaminti žiedeliai?

Kiek teko girdeti, daugiau nei 2 kartus brangiau nei tokie patys auksiniai. Pati platina brangesne, be to, ji sunkesne, todel tokio pat plocio ziedukai sveria daugiau
Atsakyti
Mes galiausiai išsirinkome klasikinius geltono aukso žiedus. Pagalvojome, kad ir pirežiūra, ir atnaujinimas ir dėvėjimas bus paprastesnis ir pigesnis.

Žiedo modelis bus toks:
user posted image

O jo paviršius bus blizgus, kaip šito (tik čia kraštas toks nurėžtas, pas mus bus mažesnis bortelis):
user posted image

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 05 24, 19:00)
pas mane suzadetuviu ziedas su 7 deimantais, tai jau vestuviu ziede nieko nesinorejo  blush2.gif

Mano suzadietuviu irgi 7 bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2010 05 25, 10:31)
Mano suzadietuviu irgi 7 bigsmile.gif  thumbup.gif

O maniskiame 9 blush2.gif
Ir vestuviniame ziede bus trys mazi ax.gif Man grazu ir moteriska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 25, 11:13)
O maniskiame 9  blush2.gif
Ir vestuviniame ziede bus trys mazi  ax.gif  Man grazu ir moteriska  smile.gif

Na cia skonio reikalas, vienam grazu, kitam nelabai 4u.gif mano suzadetuviniam trys, o vestuviniam nebus nei vieno ( mano akim ziurint deimantu ir i kitus ziedus galima prisidet, o vestuvinis tebunie ,,tikras vestuvinis'' wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 25 gegužės 2010 - 13:50
QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 25, 10:13)
O maniskiame 9  blush2.gif
Ir vestuviniame ziede bus trys mazi  ax.gif  Man grazu ir moteriska  smile.gif

As norejau irgi detis i vestuvini deimantukus, bet sake kad jei paskui reiks paplatint,tai visa zieda perdarinet reiks,taip kad nesidejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 05 25, 15:50)
Na cia skonio reikalas, vienam grazu, kitam nelabai 4u.gif  mano suzadetuviniam trys, o vestuviniam nebus nei vieno ( mano akim ziurint deimantu ir i kitus ziedus galima prisidet, o vestuvinis tebunie ,,tikras vestuvinis'' wub.gif )

Tikrai taip..skonio reikalas!Ir diskusija butu begaline siuo klausimu ax.gif Vienas nori deimantu,kitas nori israizymu,trecias nori is vis kazko nestandarinio...jau pagal kiekvieno skoni ir poreikius blush2.gif

QUOTE(Ivona24 @ 2010 05 25, 19:47)
As norejau irgi detis i vestuvini deimantukus, bet sake kad jei paskui reiks paplatint,tai visa zieda perdarinet reiks,taip kad nesidejom  smile.gif

O as visada norejau,tai ir isidejau rolleyes.gif O ir siaip platinti jau tikrai nesiruosiu ziedo smile.gif Plocio per akis blush2.gif
Atsakyti

O as visada norejau,tai ir isidejau rolleyes.gif O ir siaip platinti jau tikrai nesiruosiu ziedo smile.gif Plocio per akis blush2.gif
[/quote]

Na, as turejau omeny platinti- jei pirstai pastambes ir ziedelis pasidarys per ankstas... , bet tikrai yra ziedeliu graziu ir su idetais akmenukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 26, 10:19)
Tikrai taip..skonio reikalas!Ir diskusija butu begaline siuo klausimu  ax.gif  Vienas nori deimantu,kitas nori israizymu,trecias nori is vis kazko nestandarinio...jau pagal kiekvieno skoni ir poreikius  blush2.gif

Visiskai sutinku su jumis ir niekada nekritikuoju tu, kuriu norai kitokie, juk esam visi skirtingi ir tai nera blogai, svarbu,kad paciai pasirinkimas patinka wub.gif
Atsakyti