Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių vaikučio meniu

g.gif -gal tikrai pradeti duoti valgyt 4 kartus?
Bet gydytoja dar kol kas nepritaria man verysad.gif Nors svorio mums per akis smile.gif
Nu jau kazkas gereja su valgymu. Bet pieniskos koses tik kokius 140 ml su tyrele suvalgo, o darzoviu-mesos 200 ml.
O pabandziau duoti varskytes, tai po jos, ryskiai pilveli skaudejo ir ruriuka pabere. Mano 1 vaikas irgi negalejo iki 1 metu varskes, grietines, kiausiniu valgyt, nes berdavo ruriuka.O karves piena gere ir nieko g.gif
Kaip man truksta pediatru!!!!!Nu kas sugalvojo tokia nesamone, kad seimos klinikose rik seimos gydytojai koncultuoja verysad.gif Nieko jie apie leliukus nezino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2010 12 08, 17:36)
g.gif -gal tikrai pradeti duoti valgyt 4 kartus?
Bet gydytoja dar kol kas nepritaria man verysad.gif Nors svorio mums per akis smile.gif
Nu jau kazkas gereja su valgymu. Bet pieniskos koses tik kokius 140 ml su tyrele suvalgo, o darzoviu-mesos 200 ml.
O pabandziau duoti varskytes, tai po jos, ryskiai pilveli skaudejo ir ruriuka pabere. Mano 1 vaikas irgi negalejo iki 1 metu varskes, grietines, kiausiniu valgyt, nes berdavo ruriuka.O karves piena gere ir nieko g.gif
Kaip man truksta pediatru!!!!!Nu kas sugalvojo tokia nesamone, kad seimos klinikose rik seimos gydytojai koncultuoja verysad.gif Nieko jie apie leliukus nezino schmoll.gif

\
man atrodo kad geriausiai zinote tik jus smile.gif) nes tik mama jaucia kiek vaikui reikia..ar sotus ar gerai jauciasi...jei matot kad suvalgo darzoviu 200g nu ir saunuolis, musu taip pat... jei kitos koses maziau, niu ir gerai gal tiek ir tenori... plius jei vaiko normalus svoris tikrai nereikia pergyvent...nori- duoda, nenori- neduodat smile.gif)manau svarbiausia kad gautu tu medziagu, kad ir mazesni kieki ar didesni suvalges, kad ju gautu...negerai del varskes tai ir neduokit, atis laikas vel pameginsit gal viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu kai mamytės parašo ne tik ką jų vaikiukai valgo bet ir kiekius.Informacijos apie tai ką nuo kada galima duoti randu nemažai. O su kiekiais tai sunkiau.Kuo daugiau skaitau tuo daugiau aišku,kad niekas neaišku lotuliukas.gif .

Kaip džiugu dėl Gaubės,kad ji galvoja jau apie 4 maitinimus. Mes valgom 8 kartus doh.gif

1 val - mp
4 val - mp
7 val - mp
10val - mp + kruopų košė 100 ml
13val - mp + košė su mesytė 100 ml
16val - mp + daržovių košytė 50 ml
19val - mp + vaisiai 50 ml
22val - mp

Nežinau kiek mp išgeria. O kai primaitinu tai tų košių duodu maksimumą kiek jam telpa.Tai surašiau kiek suvalgo. Beje aštuoni kartai per dieną mums LABAI gerai, nes prieš savaitę valgė 12 kartų biggrin.gif .

Sūnaus svoris 9 kg, ūgis 71.
Papildyta:
QUOTE(GAUBE @ 2010 12 08, 17:36)
g.gif -gal tikrai pradeti duoti valgyt 4 kartus?verysad:

Tavo vietoje aš pabandyčiau. Juk matysi ar užtenka tų keturių kartų ar ne. Matysi,kad negerai vaikui pereisi vėl prie 5 maitinimų.
Man atrodo, kad mūsų leliai jau pakankamai dideli,kad galėtumėm švelniai su jais paeksperimentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norvide: 11 gruodžio 2010 - 14:35
QUOTE(GAUBE @ 2010 12 08, 16:11)
g.gif -Jus jau valgot 4 kartus bigsmile.gif
O nakti toks tarpas g.gif ir ji nenori valgyt?

ji man nuo 3 men naktim nebevalgo smile.gif

paskaicius tai mes cia mazokai valgom ,bet svorio priaugam gerai. g.gif

9600g 71cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *karolina*: 14 gruodžio 2010 - 19:21
Sveikutes,
Jungiames i jusu bury smile.gif
Musu meniu:
9 - kruopu kose 200 ml.
12 - mesyte su darzovem 200 ml.
15 - du indukai jogurto
18 - vaisiai, arba koks kitoks skanumas smile.gif
20 - kruopu kose 200 ml.

nuo 6 menesiu nebegeriam pieno jokio, bet imaisau pienuko i grudines koses - valgo puikiai smile.gif geriam arbatas, sultis, griauziam siaip kas kieta ir ne kieta biggrin.gif kruopas vagom praktiskai visas ( manai, kukuruzai, avizos, ryziai, grikiai, tik dar mieziniu nedavus), makaronus irgi valgom smile.gif
Sunukas sveria 9.600 g. ir 76 cm
Atsakyti
Maniskis kaip tik pradejo misinio daugiau noreti, o kosiu....valgo, bet su daug tyreles biggrin.gif
Bet svoris ir UGIS(labai) auga ax.gif
Atsakyti
na musu dienos meniu mazdaug toks:

8.00 val 120 ml misinuko
10.00 val grudu kosyte apie 150 ml arba darzoviene - uzgeriam arbatyte
13.00 val kosyte su mesyte apie 200 ml geriam arbata
didelis tarpas, bet maniskei apart baronku, dziuvesiu ir arbatos daugiau nieko neikisi
17.00 val grudu kosyte apie 150 ml geriam arbata
19.00 val ainam gulti nakciai isgeriam apie 150 ml misinuko
24.00 val keliames misinuko apie 150 ml
4.00 val misinukas apie 120 ml

nakty keliames nors tu ka, o pati nebeduoti nelabai galiu, nes lyg svorio mazokai.. daugiau kartu diena irgi nevalgom, neikisi.. na zodziu balabarda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linciulis @ 2011 01 04, 21:35)
na musu dienos meniu mazdaug toks:

8.00 val 120 ml misinuko
10.00 val grudu kosyte apie 150 ml arba darzoviene - uzgeriam arbatyte
13.00 val kosyte su mesyte apie 200 ml geriam arbata
didelis tarpas, bet maniskei apart baronku, dziuvesiu ir arbatos daugiau nieko neikisi
17.00 val grudu kosyte  apie 150 ml geriam arbata
19.00 val ainam gulti nakciai isgeriam apie 150 ml misinuko
24.00 val keliames misinuko apie 150 ml
4.00 val misinukas apie 120 ml

nakty keliames nors tu ka, o pati nebeduoti nelabai galiu, nes lyg svorio mazokai.. daugiau kartu diena irgi nevalgom, neikisi.. na zodziu balabarda 4u.gif

na jei manes paklaustu, ka daryt, kad vaikas nakti nesikeltu: patarciau is patirties(mes uzmige 9 keldavomes kaip zadintuvas lygiai 5h): valgyti ne 5h paskutine kose, o nukelti ja iki maximumo pvz .19h .. nes jei vaikas 5valgo, tai logiska kad isalksta ir keliasi dar pienelio...mes pvz eidami miegoti 9h kose paskutine bunam valge apie 8h..misinys arba pries pat miegeli, kai jau matau kad sminga dariau, arba net mieganciam tik luzusiam duodavau:) zodziu mano tkslas budavo kad pries miegeli butu vaikinas sotus...ir tik misinuka isgertu..kada taip pradejau daryt, jis nuo 7-8 menesiuko ismiega nuo 21-23 iki 8:30-10 smile.gif)

o kaip tu sakai neduot negaliu, tai aisku , negalima vaikui nebeduot...jei nori reiskiasi organizmui reikia,,, smile.gif
na, cia mano nuomone tokia,,,cia tik is mano darzo taip ziurint smile.gif)
Atsakyti
ir as norejau rasyti ta pati, kad ankstyva vakariene pas vaika, todel ir keliasi nakti ax.gif mes apie septinta vakaro pavalgom kose ir po keliu valandu nenusnaude, geriam piena, po jo iskart i lovyte, iki ryto thumbup.gif
Atsakyti
O mums velyva vakariene nepadeda...vistiek daug kartu keliames nakti pavalgyt... doh.gif
Mamytes, kas duodat jogurtus, kokios rusies, pavadinimu duodat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tijute @ 2011 01 06, 11:17)
O mums velyva vakariene nepadeda...vistiek daug kartu keliames nakti pavalgyt... doh.gif
Mamytes, kas duodat jogurtus, kokios rusies, pavadinimu duodat  g.gif

Aš daviau prieš kelias dienas paragauti. Dobilo ir Bios (šitas tirštesnis)
Atsakyti
Sakykit prasau, o kokias sultis duodate atsigerti? 4u.gif Ar galima duoti morku sulciu? g.gif
Papildyta:
Astaip pat duodu jogurta Dobilas ir kartais Bios, mums Dobilas skanesnis. Duodu paprasta.

O sakykit kiek g per diena galima valgyti jogurto? Mums 9,5 men, duodu apie 150 g, matau, kad ir daugiau suvalgytu, tik nezinau, ar galima g.gif

4u.gif aciu

Atsakyti