Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių vaikučio meniu

mano mazylis vienu prisedimu suvalgo 200-250ml grudiniu kosiu, darzovienes, valgidinu taip rimtai 3k per diena (mano pieneli geria daznai, tarp maitinimu dziaugiames obuoliu, slyvu tyrelemis), bet man atrodo kad jis suvalgytu ir 400ml jei duociau doh.gif nestoruliukas - 74cm, 9kg, bet bijau, kad istampysiu skranduka ir ateiciai pakenksiu. unsure.gif ka darytumete jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InTro @ 2011 03 26, 12:47)
mano mazylis vienu prisedimu suvalgo 200-250ml grudiniu kosiu, darzovienes, valgidinu taip rimtai 3k per diena (mano pieneli geria daznai, tarp maitinimu dziaugiames obuoliu, slyvu tyrelemis), bet man atrodo kad jis suvalgytu ir 400ml jei duociau doh.gif  nestoruliukas - 74cm, 9kg, bet bijau, kad istampysiu skranduka ir ateiciai pakenksiu. unsure.gif  ka darytumete jus?  4u.gif

duociau tiek kiek nori, julab nestoruliukas, dietos laikytis nereikia biggrin.gif
Atsakyti
mamukai ,o jus misinuka nakti
Atsakyti
siandien viriau: vistiena+brokolis +makaronai+padazas: svieste truputis miltu+truputis pieno+truputis sudio. ismaisiau o kaip skanu. cia pagal ANABEL KARMEL knyga kudikiams 4u.gif

norejau klaustelt ar duodate maziams kefyro? manasis labai ji megsta nzn kiek galiu duot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 04 balandžio 2011 - 11:22
QUOTE(uogute @ 2011 04 04, 12:21)

norejau klaustelt ar duodate maziams kefyro? manasis labai ji megsta nzn kiek galiu duot  blush2.gif

mes kefyrą, jogurtą, varškę ragaujam tik nuo 10 mėn.
Atsakyti
QUOTE(matuske @ 2011 04 05, 03:57)
mes kefyrą, jogurtą, varškę ragaujam tik nuo 10 mėn.

Aš ir planuoju tik apie 10 mėn. pieniškų produktų duoti, nors rekomenduoja nuo metų. Manasis skaniausiai valgo daržovienes su mėsyte, duodu įv. košes, vaisių tyreles. Ką, merginos, jūs dar duodate savo leliams?Parašykite dienos meniu savo kleckiukų.
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2011 04 07, 18:58)
Aš ir planuoju tik apie 10 mėn. pieniškų produktų duoti, nors rekomenduoja nuo metų. Manasis skaniausiai valgo daržovienes su mėsyte, duodu įv. košes, vaisių tyreles. Ką, merginos, jūs dar duodate savo leliams?Parašykite dienos meniu savo kleckiukų.

tiesa, kefyra, jogurta, varske rekomenduoja nuo 10-12 men, matyt, priklausomai nuo leliuko.
o meniu musu dar labai paprastas:
be MP duodu pusryciams vaisiu, uogu tyrele, o po pietu miego - darzoviu + mesytes tyrele. pirmadieni mums 8 men, tai pradesim ragauti kruopu koses.

o kokias vaisiu, uogu tyreles jus namuose darotes? nesugalvoju nieko idomesnio, tik obuolys (kuri nelabai noriai valgo), braske, aviete, melyne ir juodieji serbentai. Slyvas gerai valge, bet, deja, per mazai prisisaldziau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(matuske @ 2011 04 08, 17:28)
tiesa, kefyra, jogurta, varske rekomenduoja nuo 10-12 men, matyt, priklausomai nuo leliuko.
o meniu musu dar labai paprastas:
be MP duodu pusryciams vaisiu, uogu tyrele, o po pietu miego - darzoviu + mesytes tyrele. pirmadieni mums 8 men, tai pradesim ragauti kruopu koses.

o kokias vaisiu, uogu tyreles jus namuose darotes? nesugalvoju nieko idomesnio, tik obuolys (kuri nelabai noriai valgo), braske, aviete, melyne ir juodieji serbentai. Slyvas gerai valge, bet, deja, per mazai prisisaldziau  verysad.gif

Manasis nelabai mėgsta vaisių, nori košių, mėsytės ir pan. Tai kartais duodu pirktines tyreles, bananą, slyvas, mangą. Obuolio nenori, dar ir pilvą pučia doh.gif Sunkiai mums su vaisias.
Mūsų dienos meniu:
1) Ryte 8-9 val. Mišinys 130-150-170-230ml. (pagal norą);

2) Apie 10-11 val. košė(avižų, grikių, 7 grūdų ar kokia kita grūdinė) 150ml.+po pusvalandžio mišinukas 30-50ml.

3) 13-14 val. daržovienė (bulvės, morka, kopūstas, kalakutas,ar vištiena, ar veršiena, be kopūsto ir t.t., pagardinu trupinėliu sviestu) 250-300ml. Kartais užsinori mišinio, bet gal apie 30ml;

4) Mišinys apie 70-100ml.(kartais negeria, pagal nuotaiką), kai nenori tada16-17val. vaisų tyrelė;

5) 19-20 val. košė 100-150 ml. (grūdinė);

6) Einant miegoti mišinys 60-100-130ml.

Visada į tarpus duodu vandenuko, arbatos. Kiekvieną dieną duodu žuvies taukų su daržoviene, vit. D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donna bella: 08 balandžio 2011 - 12:47
Na musiskei dabar 8men, MP nebegeriam. Paryciais isgeria misinio, 9-10h valgo kruopu koses (verdu pati, grikius, ryzius, mieziniu sian daviau paragaut ir t.t. idedu labai mazai arba visai nededu druskos) sumalu ir su arbatyte.
12-13h darzoviene su mesyte, buna kad nenori tai misinuko isgeria;
15-16h baisiai megsta sausainius su misinuku arba HIPP tyrele su sausainiais;
19-20h vaisiu tyrele arba jogurtas,buna ir kruopu kose (BEBI, MILUPOS nevalgo schmoll.gif )
21-22h misinukas ir liulia...
Labai daug geria, pamato vandenuka ir nori, tai skysciu neriboju lai geria 4u.gif sulciu schmoll.gif jokiu negeria tai ir nekisu, vanduo arba arbatos (megsta kmynu,metu... neperku HIPP,MILUPOS tu kurios tirpsta schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2011 04 11, 23:17)

19-20h vaisiu tyrele arba jogurtas,buna ir kruopu kose (BEBI, MILUPOS nevalgo  schmoll.gif )

cia SM kazkur skaiciau, kad uogas ir vaisius rekomenduojama duoti pirmoje dienos puseje nevalgius
Atsakyti
Merginos,kaži kada galima duoti kiaušinio trynį įmaišius į košes, kad gautų proteino?
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2011 04 12, 14:05)
Merginos,kaži kada galima duoti kiaušinio trynį įmaišius į košes, kad gautų proteino?

mu siandien sake kad tik nuo metuku g.gif
Atsakyti