Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Bembis1 @ 2010 04 22, 15:02)
mazule, as kiek supratau pas jus visia nieko neliko? omenyje jokiu spermiuku? tik nenukabink nosies! mes su MB esam gyvas pavyzdys, kad nieko beveik neturint galima kazka isgauti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jei ne taip supratau, soriukas...

Taip, teisingai supratai...aš tikėjausi kad bus pagerėję, o čia...labai sunku po tokių žinių atsitiesti, kai plkanai buvo visai kitokie.

QUOTE(akedite @ 2010 04 22, 15:05)
Skorpas, įsivaizduoju kaip klaiku išgirst tokius atsakymus..............
bet turi nusiraminti, nes vyrą tai veikia dar baisiau, turi jį palaikyti................
... dar yra Tesa procedūra, gal apie tai verta pagalvoti...............
stiprybės jums

Žinau apie tą procedūrą, truputį skaitinėjau...tai reikia pasidaryt diagnostinę ar tai atlieka per patį IVF ? Tik kol kas pas mus per daug skaudi ši tema, kad apterinėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 04 22, 15:15)
Taip, teisingai supratai...aš tikėjausi kad bus pagerėję, o čia...labai sunku po tokių žinių atsitiesti, kai plkanai buvo visai kitokie.
Žinau apie tą procedūrą, truputį skaitinėjau...tai reikia pasidaryt diagnostinę ar tai atlieka per patį IVF ? Tik kol kas pas mus per daug skaudi ši tema, kad apterinėti  verysad.gif

TESA reikia pasidaryti diagnostine, nes reikia paziureti pries tai ka galima isgauti! mirksiukas.gif jei kazkas isgaunama, o taip tikrai ir bus, nes nu znn, negirdejau dar nei pas nieka kad neisgautu (bent jau keik forumuose skaiciau), tada ta pacia procedura vel darytu per IVF 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bembis1: 22 balandžio 2010 - 15:24
Atžalele, Viktoriuk console.gif laikykites mergaites
Skorpas 35 nenusiminkite taip pakartokite dar spermograma gal siaip kazkas nukrype buvo g.gif ar negere MB kokiu dar vaistu gal numuse. Ir jei ka bandykite TESA juk neviskas dar prarasta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 22 balandžio 2010 - 15:31
Atžalėle ,Viktoriuk ,paprasciausiai nera ka ir pasakyti,stiprybes mergaites ir vilties console.gif skorpas35 verysad.gif liudna ,kad tiek nesėkmių visoms,kas nelaukia kam nereikia,tam ir velnias matyt specialiai pakisa,kad sunkumų būtų,o kai nori vėl tas pats,velnias koja pakiša-moraliskai žlugdo,nu mergaites stiprybes nepasiduokim visom nors po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos labai uz grazu ir silta palaikyma wub.gif
taip noretusi, kad tu paguodos zodziu reiketu maziau...
deja...
na bet kazkam stebuklai vyksta...ir bent kazkas is musu sulaukia savo gyvenimo iprasminimo...

zodziu, baigiant istorija - kraujo rezulatatas apie 2...vienas is IUI buvo 3.41, buvo ir naturaliuose cikluose vaiduokliu, kurie neistverdavo mmm laiko...
gal kas sekmingai issprendet sia problema???
zinau kad gleivine i mazaja puse, bet rodos tai neturetu buti problema, kai vartoju vaistus, nes tada ji normaliai paauga...

zodziu, jei kas kokios patirties turit - buciau labai dekinga...
kitu atveju manau pradesim deti taska...

geros vakaro visoms...
ir rytoj prasom visas tik su gerom naujienom mirksiukas.gif
Atsakyti
Viktoriuk, Atzalele, skaitau ir verkiu su jum kartu.. Zinau, kad neteisinga, kad skauda, kad nieks nepakels nuotaikos..

Skorpas, pakartokit dar karta spermograma. Buna taip, kad viena kart prastai visai, o po poros savaiciu geriau. Is vienos spermogramos isvadu nedarykit. ir nosies nenukabinkit. Juk yra TESA, tai irgi imanoma isspresti problema. Noriu pasakyt tik tiek, kad ne viskas prarasta.

Man kitose klinikose per visus gydymus sake, kad nera aisku kodel embrionai neprisikabina. Ir as tais gydytojais aklai tikejau. Taciau mano mama visad sakydavo man, kad visiska nesamone, kad gydytojai negali pasakyti kas negerai. Ir va, pakeitus klinika, viskas paaiskejo po pirmos proceduros: prasta kiausialasciu kokybe. Visa kita - ok. O as galvojau kad tik endo man trukdo... Gydytojas net laporoskopijos nepatare daryt.. Taip kad net jei mano vaikiukui ateit i si pasauli reiks donoriniu kiausialasciu, as tikriausiai ir ant to pasirasysiu, taip jau man to mazylio labai reik.. Dar tik menuo praejo po paskutinio neigiamo rezultato, o as jau atsitiesiau, jau turiu plana B ir beveik suplanuota data kitai procedurai. Zaizdos uzgyja, tik tam reikia laiko.. Ir diena si su kruva baisiu naujienu baigsis..

Gerai, kad mes ne vienos sitoj bedoj, kad turim viena kita. wub.gif
Atsakyti
RositaK, Viktoriuk, Atzalele.... labai gaila... console.gif
Atsakyti
verysad.gif užėjau paskaitinėt, tai žiauru.... verysad.gif nėr žodžių kurie paguostų. Tik jūs mergytės nepasiduokit, laikykitės, bandykit toliau angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif

stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
Uzeinu praktiskai, kas vakara, mergytes, labai gaila, laikykites ir tik nepraraskit vilties!!!

Skorpas, o gal padarykit pertrauka? Gal jam reikia tiesiog ramybes? Aisku menka paguoda, bet pas mano vyra tikrai nekokie reikalai buvo per paskutini meginima, praejo lygiai dveji meteliai ir mums net naturaliai pavyko. Zivile BAK-e sake, jog nemaza dalis priklauso ir nuo psichologines bukles, as visada neigdavau tokias mintis, o dabar net nezinau, ka ir galvot...
Aisku lieka TESA (apie ja mes irgi jau galvojom ir buvom pasiruose tiesiog IVF metu, jei neranda visai spermiuku)
Atsakyti
Atzalele, akivaizdu, kad kabinosi, bet... verysad.gif atleisk, neturiu zodziu paguodai isreiksti.apkabinu wub.gif
skorpas, as zinau, kad bet ka gydant kaip pagerejimo ir sveikimo pozymis buna laikinas pablogejimas, todel galbut jusu atveju taip ir yra, kad po viso kurso homeopatiniu v. atsiras zuviuku 4u.gif as irgi rekomenduociau kuri laika dar palaukti ir pakartoti spermograma. zinau, kaip skaudu turetu buti tau, bet ypac vyrui wub.gif apsikabinkit ir palaukit 4u.gif aisku, ne metus ar du, nes laikas bega musu nenaudai doh.gif
neskaitant to, kad blogos naujienos uzvalde IVF skyreli, taciau statistika byloja ka kita kovo menesiui: is 7 startavusiu pavyko net trims, t.y. 42,85%! dvi gydesi BAK pas O.Kazlauskiene, kita Norvegijoj 4u.gif
Viktoriuk, tave irasiau i balandzio statistika unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atzalele @ 2010 04 22, 14:40)
Sveikutes...
oi kaip nenoriu taip negraziai pradeti palateles, bet deja as irgi jungiuosi pries sios dienos nelaimingiausiuju - Rositos, Viktoriuko...

zodziu atzalele jau para verkia, nes po vaiduoklio pries dvi dienas vakar ryte jo nebebuvo o vakare susirgau  verysad.gif
krauja siryt nusileidau, atsakymas dar po 3 val., bet jis jau nieko nekeicia...

kazkaip sikart taip stirpiai kale, kad nezinau, ar kada ir kada beatsitiesim... schmoll.gif

zodziu nelaimes drauges - dalinuosi nosinemis  4u.gif

verysad.gif
O po keliu dienu mm prasidejo g.gif
Manes ir matyt tas pats laukia, nes pjuciai ta rodo, siandien jau 7 d.p.i
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 23, 09:57)
Manes ir matyt tas pats laukia, nes pjuciai ta rodo, siandien jau 7 d.p.i

o jauti mmm skausmus? nieko panasaus schmoll.gif - daugelis jau nestuke.gif juos jaute 4u.gif laikykis ir neprisigalvok anksciau laiko doh.gif 4u.gif
Atsakyti