Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(inero @ 2010 05 04, 10:32)
Sveika RositaK gal jau tu pradėjua stimuliacija?
Papildyta:
Man šiandien 7 diena po įs., laukiu penktadienio, įsodyno viena 8 last. ir viena 6 last, o kitus embr. užšaldė, ir tai Treisas nenorejo dvieju sodinti bet as prikalbinau  lotuliukas.gif

Sveika,
Visai nedaug liko tau laukti. smile.gif Norejau paklausti, kaip tu jautiesi, ar tau yra kokiu pozymiu kad esi nestuke.gif ? klausiu del to kad man skauda nugara ir maudzia pilva, atrodo visi pozymiai kad atsivilks mmm bash.gif ( o tik 4 diena po isodinimo)
Atsakyti
Man tokie pat požymiai nuo 4 dienos po isod.
Atsakyti
inero, dziaugiuosi, kad emeisi iniciatyvos - tikiuos ji bus i gera nestuke.gif as maniau, kad jis nesukalbamas, bet pasirodo imanoma thumbup.gif
Atsakyti
Man idomu jei gu padaryti HCG 9 dpi ar parodys?
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 04, 13:27)
Man idomu jei gu padaryti HCG 9 dpi ar parodys?

nesiulyciau skubeti-10d.p.i tai sutinku drinks_cheers.gif man po blastocistu sake jau galeciau 9d.p.i darytis, bet tau kadangi triju dienu isodino, tai geriau luktelk dienele - kaip bus jau taip bus 4u.gif
Atsakyti
Tai jeigu man buvo praeita antradieni isod. tai penktadieni galiu darytis? Kuo tolin, kuo daugiau suzinai, tai tuo daugiau as maišausi tarp skaiciu
Atsakyti
Merginos, prisiduodu ax.gif HCG 11 diena po isodinimo 233 doh.gif
Atsakyti
Sella, nu lupti gausi, kur tiek ilgai buvai? wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Super manau, kad gal ne vienas wub.gif

QUOTE(Sella @ 2010 05 04, 14:19)
Merginos, prisiduodu  ax.gif  HCG 11 diena po isodinimo  233  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 05 04, 11:19)

Eik tu sau, kaip fainai wub.gif wub.gif
Atsakyti
tiesiog aš, vakar buvau labai užsiėmusi, neturėjau laiko atsiimti atsakymo, šįryt atsiėmiau.Einu gerti valerionų mega_shok.gif
Atsakyti
Gal negerk valerjonu!! Ar ju galima?

QUOTE(Sella @ 2010 05 04, 14:26)
tiesiog aš, vakar buvau labai užsiėmusi, neturėjau laiko atsiimti atsakymo, šįryt atsiėmiau.Einu gerti valerionų  mega_shok.gif

Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 05 04, 14:19)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif sokiai.gif sokiai.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Fantastika!!!!!!!!!

Įtariu tikrai ne vienas blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 05 04, 14:27-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 05 04, 14:27)
Gal negerk valerjonu!! Ar ju galima?

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif negalima - melisų, mėtų arbatėlė, blogiausiu atveju Valeridax tabletukės homeopatinės jei pas jus tokių yra mirksiukas.gif
Atsakyti