Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Prince @ 2010 05 06, 21:14)
Baltija super naujienos

Labai dekui uz palaikyma 4u.gif
sniege555- ar teisingai supratau,kad tau prasidejo didysis laukimas?!? Linkiu kuo didziausios ramybes bei sekmes, ir tikek tuo kadarai!!! Laikau kumsciukus uz jus!!!
Ir turiu svajone,kad sis draugiskas ivf skyrelis- uzsidarytu,nebutu mergyciu CIA!!!! Tikiu,kad viena diena tai ivyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 05 06, 18:53)
pliuske kaip tau sekasi? Kas naujo?

Sveikute mykolina mirksiukas.gif Tai kad zinok nieko naujo.. Vis galvoju apie ta IMSI procedura. Gal reikes nuvaziuoti konsultacijai ar musu atveju ja taikytu g.gif O siaip dabar tik zoleles geriu ir viskas. Daugiau jokiu zygiu nedarau ax.gif
O kaip tu? Jau atsigavai po nesekmes? 4u.gif
Atsakyti
Ir turiu svajone,kad sis draugiskas ivf skyrelis- uzsidarytu,nebutu mergyciu CIA!!!! Tikiu,kad viena diena tai ivyks

Sveikos drinks_cheers.gif
O kad tavo zodziai Dievui i ausi smile.gif
Skubu prisideti prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lengvu laukimo menesiu visoms tapusioms nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes,cia as naujoke,pradedame galvoti,kad ir mums jau reiketu zengti link Ivf tik baisu,dabar tik su mb nusprendeme,bet jokie zingsniai link to dar nepradeti,ka patartumete mergaites?as siaip ne lt gyvenu,ar jus cia visos lietuvaites? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar man buvo 9 dpi, dariausi vakare nestumo testa viena ryski juostele kita blanki bet matosi, o siandien ryte pakartojau tei beveik antros nesimato, bet vaiduokliukas, yra, dar krauja pridaviau, tai popietu galesiu pranesti ar mums pasiseke nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 07, 09:25)
Sveikos, vakar man buvo 9 dpi, dariausi vakare nestumo testa viena ryski juostele kita blanki bet matosi, o siandien ryte pakartojau tei beveik antros nesimato, bet vaiduokliukas, yra, dar krauja pridaviau, tai popietu galesiu pranesti ar mums pasiseke nestuke.gif

Inero, laukiam dideliu skaiciuku. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2010 05 06, 23:51)
sveikutes,cia as naujoke,pradedame galvoti,kad ir mums jau reiketu zengti link Ivf tik baisu,dabar tik su mb nusprendeme,bet jokie zingsniai link to dar nepradeti,ka patartumete mergaites?as siaip ne lt gyvenu,ar jus cia visos lietuvaites? smile.gif

jeigu nera kitu budu pastoti, tai patarciau tik viena- pradeti zingsnius link ivf, nes laikas bega...
o kurioje salyje gyveni ar turi sveikatos draudima? pasidomek, ar tektu patiems moketi, ar nemokamas bus. Tada palyginsi su Lietuvos kainom ir kitom salygom. Ne visos cia darosi Lietuvoje, as taip pat IVF dariausi uzsienyje 4u.gif

QUOTE(inero @ 2010 05 07, 10:25)
Sveikos, vakar man buvo 9 dpi, dariausi vakare nestumo testa viena ryski juostele kita blanki bet matosi,

tai tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 07, 10:25)

laukiam kuo didziausiu skaiciuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Didedeli didelis ačiū visom
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 05 06, 19:42)
sniege555, jei tavo gleivine tinkama isodinimui - nuo 8-14mm-tai ir neskiria estrofem  4u.gif

geras blink.gif maniau, kad estrofema skiria bet kokiu atveju, panasiai kaip ir crynona... doh.gif

Robleta, Baltija - puikios naujienos wub.gif wub.gif wub.gif

o mano kliuciu ruozas savo snaiguciu link tesiasi mad.gif geriu estrofema gleivines auginimui, antradieni kontroles diena, o va as kaip tycia emiau ir persalau doh.gif temperaturos lyg ir nera, bet kosulys kankina nezmoniskas ir nosis teka verysad.gif jei nepageres iki antradienio, kazin, ar man leis snaigiukus detis? g.gif ir ar galiu koki biseptoli pagerti, jei estrofema ir bromokriptina geriu? nesusiplaks man cia viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 07, 09:25)

bigsmile.gif Laukiam aukstu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 07, 10:08)
geras  blink.gif maniau, kad estrofema skiria bet kokiu atveju, panasiai kaip ir crynona...  doh.gif

Man jo neskyre, nes pas mane netgi perstora gleivine buna doh.gif Pats gydytojas nustebes buvo kad nuo tokiu doziu vaistu ir jau 10 c.d. apie 15 mm atrodo buvo.
pliuske kaip cia pasakius del to atsigavimo. Turbut niekad neatsigausiu. Jei tik ta tema palieciu is karto verkiu unsure.gif Dabar buvau susiplanavusi rudeniui viska, bet darba atostogas padare liepa, rugpjuti. Spalio men. niekas nebeduos, tai net nezinau ka vel reikes daryti, nes dirbant tai be sansu tas dvi savaites ten vazineti doh.gif Kaip nesuprantu neduoda tokiais atvejais biuletenio. Ka jus mergytes su darbais darot kai vazinejat pas daktarus tas dvi savaites del IVF?
sniege555 o ka ten tau pajuste nesuprantu anakart? unsure.gif SEKMES DIDZIULES 4u.gif
Atsakyti