Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(akedite @ 2010 05 12, 13:24)
T.P.Keberiokst 4u.gif
aš jau su savo turtuliais namučiuose gulinėju...........
dabar " linksmasis" periodas........ilgasis laukimas............. nestuke.gif

Liucina75 sveikinimai jums  nestuke.gif  puikūs skaičiukai, sveikatos , aukit ramiai nestuke.gif

inero kantrybės ir stiprybės Tau smile.gif

laukiam geru rezultatu
biggrin.gif
QUOTE(sniege555 @ 2010 05 12, 17:28)
Rosita, mykolina, zuzii - ačiū už palaikymą  group.gif
jaučiau, kad man taip ir neišeis Kaune...  doh.gif Gana. Ryt skambinsim į LV.
1. O kokios ten darbo val.?
... gal iš to streso šiandien jų int psl neradau  fool.gif
2. ar LV receptai galioja PL? ten pirkčiau vaistus ...

tikrai nuoširdžiai sveikinu kam pavyko  4u.gif 
o dabar einu  angel_sadangel.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

laikykis ... wub.gif
Atsakyti
labas rytas...vakar pradejau stimuliacija ir man iskilo toks klausimas,kiekviena vakara reikia leisti i ta pacia pusia ar kas vakara vis i kita?
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2010 05 13, 09:16)
labas rytas...vakar pradejau stimuliacija ir man iskilo toks klausimas,kiekviena vakara reikia leisti i ta pacia pusia ar kas vakara vis i kita?

Sveikutes,
Tai aisku, kad gal skirtingose vietose leistis mirksiukas.gif
Papildyta:
Inero, ar pridavei kraujuka? Kada atsakymas bus? g.gif
Atsakyti
Sveika, tai pridaviau 11 val turesi atsakyma, bet vakare buvau labai susinervavus, nuejau prieš miega nusiprausti kaip pradėjo crenonas kristi, tai negalėjau uzmigti visa kalatojo
Atsakyti
Inero, na, kad krenta tas crinonas tai normalu. Ar jis su krauju krenta? Jei be kraujo visos kitos jo spalvos nereiksmingos. smile.gif Laukiam tavo aukstu HCG skaiciuku 4u.gif

QUOTE(inero @ 2010 05 13, 10:02)
Sveika, tai pridaviau 11 val turesi atsakyma, bet vakare buvau labai susinervavus, nuejau prieš miega nusiprausti kaip pradėjo crenonas kristi, tai negalėjau uzmigti visa kalatojo

Atsakyti
Krenta be kraujo, bet juodas kaip anglis, as bijau kad nepradetu ten puti kas nors
Atsakyti
Na aisku tokia spalva labai keistoka. g.gif As manau taip, vis tiek, koks bebutu atsakymas HCG pasirodyk pas gydytoja 4u.gif . Vis tiek turi apziureti kas ten pas tave dedasi. Manau tikrai blogiau nebus. Ir del to crinono pasiaiskintumei.

QUOTE(inero @ 2010 05 13, 10:05)
Krenta be kraujo, bet juodas kaip anglis, as bijau kad nepradetu ten puti kas nors

Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 13, 10:05)

zinok, man crinonas po isodinimo kelios dienos pradzioj krito rausvas, rusvas, ruzavas, rudas, , o veliau irgi juodas, ir tikrai nemazai.Cia arba senas kraujas, uzsilikes nuo punkcijos, arba gali but, kad tavo vienas mazius valosi, arba kokia zaizzdele yra kaklelyje kaip man g.gif svarbiausia kad neskauda pilvo ir nekraujuoji svieziu krauju.Laikykis, laukiam aukstu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2010 05 13, 09:16)

as tai kaitaliodavau: viena vakara i viena puse, kita - i kita... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui labai uz atsakyma smile.gif
Atsakyti

Sniege verysad.gif Nenukabink nosytes, ziurek i prieki ir tikekit ateitim...

Inero, kol neprasideda normalus kraujavimas, dar nieko negali spresti. Laukiam HCG atsakymu.

QUOTE(Ariwom @ 2010 05 11, 18:57)

as irgi prisiduodu: siandien buvo kontroles diena, gleivine kuo graziausia, 7.2mm, pasak daktaro, "triju sluoksniu" - nelabai supratau, ka tai reiskia, bet turbut gerai  doh.gif  bigsmile.gif  dar sia savaitele estrofemas, o kita antradieni, jei viskas ir toliau pagal plana - isodinimas  wub.gif

Na beveik beveik vienu metu turesime isodinima blush2.gif Vakar buvo kontrole, viskas gerai, taigi dabar iki pirmadienio. Mes turime 4 snaigiukus (2 ir 2). Daktaras dave tokia ideja atsaldyti visus is karto, isrinkti tris geriausus ir isodinti. Bet as nusprendziau, kad gal geriau 2 ir kad dar 2 liktu kitam kartui. Nezinau ar gerai cia nusprendem, bet man nekaip tie badymai praejo, vis dar galva svaigsta (nuo lapkrico doh.gif ). Ir pamaniau, kad jei vdrug neiseis (tikiu tikiu kad viska bus thumbup.gif ), tai dar vienam kartui liktu.. ax.gif
Linkiu geros dienos visoms
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(violan75 @ 2010 05 13, 10:48)
Sniege verysad.gif  Nenukabink nosytes, ziurek i prieki ir tikekit ateitim...

Inero, kol neprasideda normalus kraujavimas, dar nieko negali spresti. Laukiam HCG atsakymu.
Na beveik beveik vienu metu turesime isodinima blush2.gif  Vakar buvo kontrole, viskas gerai, taigi dabar iki pirmadienio. Mes turime 4 snaigiukus (2 ir 2). Daktaras dave tokia ideja atsaldyti visus is karto, isrinkti tris geriausus ir isodinti. Bet as nusprendziau, kad gal geriau 2 ir kad dar 2 liktu kitam kartui. Nezinau ar gerai cia nusprendem, bet man nekaip tie badymai praejo, vis dar galva svaigsta (nuo lapkrico doh.gif ). Ir pamaniau, kad jei vdrug neiseis (tikiu tikiu kad viska bus  thumbup.gif ), tai dar vienam kartui liktu.. ax.gif
Linkiu geros dienos visoms
wub.gif

O ką jei atšils ir nesidalins,tiesog pradės juoduoti, tai aptarėt ką tada darysit g.gif 4u.gif
Atsakyti