Tai kuri darytis nusprendei?
Tai kuri darytis nusprendei?
Nu co, rodau savo sedevra
be galo noriu kazko masyvaus, kad deretu prie mana saulutes:) zinau, cia jus nemegsat tokiu neapsiprendeliu, bet jau gal 5 m. nekyla jokiu minciu i ka ji tranformuoti. gal kas ka pasiulys, ir noreciau kad parekomenduotumet meistra. O gal vel kreiptis i Teo ?
nuo B vitamino truputi pabere, tai nelabai estetiska foto, bet jau laukti nebenoriu
nuo B vitamino truputi pabere, tai nelabai estetiska foto, bet jau laukti nebenoriu
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 05 23, 12:18)
Pasidarysiu ir parodysiu
QUOTE(nerami @ 2010 05 23, 13:13)
Nuoriu matyt
man tai nikaip nesuprantama kas per propoganda prieš tattoo vyskta?
čia mes komunizme kokiam gyvenam ar ką?
jei beprotėliai eina skorpionų ir delfinų darytis (sorry, nieko įžeist nenoriu)
arba to "kažko bet labai mažo kad beveik nesimatytų"
bet tai gal geriau švietimas būtų kas kokios tattoo, ką kas reiškia ir pan...
jų priežiūra, pasekmės, tattoo conventionai... nu tokia info LT išvis neplinta, tik čia
na ta prasme viskas galima sakyti tarp pažįstamų tik
va jei gucci kokias kelnes išleidžia kur visos peroksidinės soliarumų aukos svaigsta tai visi dienraščiai ir internet portalai raibsta nuo ... oj kokios gražios kelnės... pažiūrėkite... ir žvaigždės jas dėvi... ir kokia Rihana įmesta su savo "polka dot" kūnu
aciprašau, mane hormonai kažkaip matyt veikia keistai, jei kas nesuprato mano litanijos, bet tai ir neprivaloma
geros dienos
čia mes komunizme kokiam gyvenam ar ką?
jei beprotėliai eina skorpionų ir delfinų darytis (sorry, nieko įžeist nenoriu)
arba to "kažko bet labai mažo kad beveik nesimatytų"
bet tai gal geriau švietimas būtų kas kokios tattoo, ką kas reiškia ir pan...
jų priežiūra, pasekmės, tattoo conventionai... nu tokia info LT išvis neplinta, tik čia
va jei gucci kokias kelnes išleidžia kur visos peroksidinės soliarumų aukos svaigsta tai visi dienraščiai ir internet portalai raibsta nuo ... oj kokios gražios kelnės... pažiūrėkite... ir žvaigždės jas dėvi... ir kokia Rihana įmesta su savo "polka dot" kūnu
aciprašau, mane hormonai kažkaip matyt veikia keistai, jei kas nesuprato mano litanijos, bet tai ir neprivaloma
geros dienos
Zmonyt mes puikiai supratom ka norejai pasakyti
straispnis ,citata - "Tatuiruotės neleidžia saulės spinduliams patekti giliau į odą"
Ar tikrai?
Kai buvo saulėta čia kelias dienas atgal,tai saulė ojojoj kaip kibo į mano tatuiruotą ranką,daug labiau nei į kitą,diedas sakė,dėl to,kad ji tamsi..bet pas ją,šitą Julia,tatuiruotės irgi ne baltos...
Žodžiu - tatuiruotes netgi galima naudot,kaip apsauginį "kremą" nuo saulės
Žodžiu - tatuiruotes netgi galima naudot,kaip apsauginį "kremą" nuo saulės
Visos tikriausiai atkreipsit dėmesį, nes šitas straipsnis SM šonę vis mirga, bet va čia irgi rašoma, kad apsaugo nuo saulės 
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Mustachio @ 2010 05 27, 10:22)
o aš apie šitą moteriškę kažkur kai skaičiau, tai sakė, kad tattoo jos nuo saulės neapsaugojo, tik esmė, kad ji tuos randus po tattoo paslėpė. Nors irgi nesamonė, tada randai ant tattoo irgi turi nauji darytis ir vaizdelis išvis tragiškas turi būt. Aj nebežinau pati jau