Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*27

Ūūūūūūūūūū bigsmile.gif Naissssssssss bigsmile.gif
Atsakyti
Velnias,visos tik puošiasi wub.gif ir aš noriu verysad.gif gal kokį teleloto nusipirkti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 06 21, 17:35)
vis aukstyn ir aukstyn  biggrin.gif

... ir darbais ir mintim... biggrin.gif tik ten berods pirmyn buvo... g.gif biggrin.gif
ex... faaainai tau... biggrin.gif
Atsakyti
aha, fainai rolleyes.gif biggrin.gif bet as jau tolyn minti esu spejus nuaust doh.gif ir kur pabaiga unsure.gif
Atsakyti
Žmogau kojine 4u.gif Aš be liepos naujos dozės negausiu unsure.gif Ką čia reiks pasidaryti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 06 22, 06:46)
Žmogau kojine 4u.gif

puskojine hihihi.gif gal reiktu bent iki prisegamos davaziuot g.gif
Atsakyti

(Bandžiau visaip tą tetą paslėpt į nuorodą, nu bet neina doh.gif Tikiuos SM skalpo už šią foto nenuims blush2.gif )

user posted image

Vuo kokia miela mergaitė vyšnaitė wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 25 birželio 2010 - 13:39
Aš galvoju vis, o kada galima pradėti skustis po tatto darymo? g.gif Nes jaučiu, kad mano katinas ant kojos jau tuoj kailiuką tikrą turės biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 06 25, 14:32)
Aš galvoju vis, o kada galima pradėti skustis po tatto darymo?  g.gif  Nes jaučiu, kad mano katinas ant kojos jau tuoj kailiuką tikrą turės  biggrin.gif
Kentiek vaks, kentiek cool.gif Reik palaukt kol viskas normaliai sugis, a to beskusdama katinukui plaukus, nuskusi ir jo odą ir neliks katinuko biggrin.gif
Atsakyti

Manau tada kai nukrenta sasiukai smile.gif O seip gi galima skustis visur aplink, o ant tattoo kazin ar kas tuos plaukucius pastebes smile.gif

Atsakyti

Interiasnas gėlės variantas rolleyes.gif

user posted image

Prajuokino ant virvutės pakabintas ir į orą pakilęs žiurkiuks biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 25 birželio 2010 - 13:48
Mergaitė su žiurkiuku tai gražiai atrodo, bet tos gėlės ir žvaigžzės, tai schmoll.gif

Beje, man beveik visi jau šašai nukrito. Kažkaip keistai greit man užgijo g.gif
Atsakyti