man toks durnas klausimas
ziuriu dauguma deda tokias fotorealistines tattoo, ar tas tatuiruotes realistiskumas ir yra tattoo artist meno pasireiskimas? na pagal kokius kriterijus tattoo yra wow, o pagal kokius ne?
man jei jau vadinasi dalykas menu, tai "menininkas" reiskia kuria, na kaip paveiksla tapytum: turinys, stilius, israiska, kompozicija tt. o tattoo neretai yra toks paveikslelio perkelimas nuo popieriaus ant skuros, nu aisku specifika tokia ateina zmogus atsinesa paveiksleli
.......
ziuriu dauguma deda tokias fotorealistines tattoo, ar tas tatuiruotes realistiskumas ir yra tattoo artist meno pasireiskimas? na pagal kokius kriterijus tattoo yra wow, o pagal kokius ne?
man jei jau vadinasi dalykas menu, tai "menininkas" reiskia kuria, na kaip paveiksla tapytum: turinys, stilius, israiska, kompozicija tt. o tattoo neretai yra toks paveikslelio perkelimas nuo popieriaus ant skuros, nu aisku specifika tokia ateina zmogus atsinesa paveiksleli
QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 11:36)
na pagal kokius kriterijus tattoo yra wow, o pagal kokius ne?
Aš tik žinau,kas kitam wow,man gali būti feee...arba gali būti labai gražu,bet man ant savo kūno tiesiog nelimpa ir jo ant savęs neįsivaizduoju
Papildyta:

Papildyta:
jautruoliams nežiūrėti
Papildyta:
nuo ko susirgote, tuo ir gydykites
QUOTE(S@lsa @ 2010 09 10, 18:16)
Nepraejo nei 4men nuo mano senos-naujos tattoo uzbaigimo, as jau noriu dar vienos. Kaip cia gyditis, nes jau uzsikreciau 
Žinok man dar 3mėn nėra, o toks jausmas, kaip tris metus turėčiau. Ir noriu dar vienos

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 10:36)
man toks durnas klausimas
Yra toks nuobodus dalykas - tattoo meistras daro tai ko prašo klientas.Kas ir yra beveik visose čia įdėtose nuotraukose..... Jei jam duot visišką pasireiškimo laisvę,pamatytum ko nemačius
Ir kriterijus wow ar newow neįsivaizduoju kaip reikia sugalvot. Visi mes skirtingi.Vienam Mona Lisa yra wow ,kitam ji veeeee....
PVZ. Man šita tatuiruotė yra wow
Šita - newow
Supranti ką turiu omeny?
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 09 10, 09:12)
Tada as tik viena koja zmogiska
Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2010 09 10, 20:02)
Siknasparniai
-----
Sita is gatves
Papildyta:

Papildyta:

aisku gerai/teisingai atvaizduotas portretas daiktas ar dar kazkas yra geriau nei kaip Mustachio pvz ragana is moters padaryta, bet cia amato ismanymo dalykas jei taip galima pavadinti, na kaip pilies gatvej paveikslai su Vilniaus vaizdais kai kurie techniskai "teisingi" bet del meno juose galima diskutuoti
is paskutiniu mane labiau veza tas skechinis angelas kiek iziuriu ant rando darytas nei tas dailus arklys ar indenas...
aisku visi skirtingi, gal cia tik as ieskau nebutu dalyku
is paskutiniu mane labiau veza tas skechinis angelas kiek iziuriu ant rando darytas nei tas dailus arklys ar indenas...
aisku visi skirtingi, gal cia tik as ieskau nebutu dalyku