Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*27

QUOTE(GinCherry @ 2010 09 28, 10:30)
Kregzdute kaip tattoo shiaip jau atejo ish jureiviu smile.gif O ka kaliniai prisigalvoja tai manau maziausiai idomu, nes ju leksikone ir paprasciausias drugelis reishia, kad esi/buvai prostitute smile.gif

Kad žuvėdra jūreiviška tattoo, tai sutinku. Bet kregždutė g.gif Nu bet nesiginčyju, gal ir jūsų tiesa 4u.gif

Nors dabar kai visi tatuiruotes darosi, tai tos reikšmės turbūt išnyksta. Vieni vienaip supranta, kiti kitaip - ir visi teisingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 28 rugsėjo 2010 - 10:25
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kregždutės simbolizuoja 'saugų gryžimą namo'... Migruodamos jos nukeliauja daug mylių ,bet visada gryžta į tą patį lizdą. Nukeliavęs tam tikrą atstumą jūrmylių jūreivis išsitatuiruoja kregždutę ant vienos krūtinės ląstos,po dar tiek pat -dar vieną .... Kažkada ir man buvo įdomu ką jos reiškia,tai skaičiau kažkur smile.gif Ištikro daug visokių ir įdomių reikšmių buvau radus,ir visos jos susiję su jūreivyste smile.gif
Atsakyti
Čia gerulė lotuliukas.gif

user posted image

O šitos smagios smile.gif

user posted image

user posted image

bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 28 rugsėjo 2010 - 16:22
QUOTE(taram-param @ 2010 09 28, 11:23)
Kad žuvėdra jūreiviška tattoo, tai sutinku. Bet kregždutė g.gif Nu bet nesiginčyju, gal ir jūsų tiesa 4u.gif

Nors dabar kai visi tatuiruotes darosi, tai tos reikšmės turbūt išnyksta. Vieni vienaip supranta, kiti kitaip - ir visi teisingai biggrin.gif

Su zuvedru tattoo ish vis kazkaip nesusiduriau,bet kadangi pati turiu kregzdutes, o ir diplominis mano darbas buvo glaudziai susijes su tattoo ir ju reiksmem tai teko nemazai pasidomet smile.gif Mustachio jau parashe kodel kregzdutes buvo tattuiruojamos ant krutines mirksiukas.gif

O kas del reiksmiu, tai kiekvienam tattoo turi individualia prasme smile.gif Dazniausiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos tatuškų mylėtojos 4u.gif priimkit ir mane - jau vieną turiu, noriu dar vienos, bet šiuo metu nelabai galiu, tai laukiu nesulaukiu wub.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 09 28, 12:06)
Kregždutės simbolizuoja 'saugų gryžimą namo'... Migruodamos jos nukeliauja daug mylių ,bet visada gryžta į tą patį lizdą. Nukeliavęs tam tikrą atstumą jūrmylių jūreivis išsitatuiruoja kregždutę ant vienos krūtinės ląstos,po dar tiek pat -dar vieną .... Kažkada ir man buvo įdomu ką jos reiškia,tai skaičiau kažkur  smile.gif Ištikro daug visokių ir įdomių reikšmių buvau radus,ir visos jos susiję su jūreivyste  smile.gif

kadangi esu iš pajūrio - tai imsiu kregždę wub.gif ir kadangi turėjau jau tų kelionių keletą tai tiek ir paukštukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o šiaip tai kolkas ieškau dar vis idėjų g.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Moentuxe, priimam wink.gif
Atsakyti
pedkelnes ir chna piesinys... o kur tattoo? smile.gif
Atsakyti
O ten chna?Is kur zinai?
Atsakyti
Akivaizdu biggrin.gif:D:D
Atsakyti