Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 3

Nicole Kidman
user posted image

Renee Zellweger
user posted image

Kate Winslet
user posted image

Rachel Hunter
user posted image

Atsakyti
Winslet atrodo labai normaliai smile.gif O Zellweger man niekad neatrode grazuole smile.gif
Atsakyti
hmmm... čia yra žvaigždžių tema, tačiau norėčiau įdėti nuotrauką, kurią katik radau internete... štai kaip makiažas pakeičia moterį :
user posted image
user posted image
blink.gif
Atsakyti
Nu su tom kelnėm tai "super" atrodo, vyrai gali visą anatomiją studijuot iš šono žiūrėdami doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 12, 14:43)
Nu su tom kelnėm tai "super" atrodo, vyrai gali visą anatomiją studijuot iš šono žiūrėdami  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man patinka tavo postus skaityt 4u.gif taip smagiai prisijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 12, 16:29)

Čia šiaip, manau, buvo pakeitimas padarytas. Matosi juk, kad šukuosena nauja, drabužių stilius.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 09 28, 09:05)

Pirmutinė tai be PhotoShopo gražuolė, strazdanytės nuostabios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 12, 14:43)
Nu su tom kelnėm tai "super" atrodo, vyrai gali visą anatomiją studijuot iš šono žiūrėdami  doh.gif  biggrin.gif

uhu, as irgi taip pagalvojau... gerai, kad dar per viduri nesulinde, o tai butu isvis no comments biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 08 13, 09:08)
ta molly sims (nezinau, kas ji tokia) antroj nuotraukoj, kur nepasidazius, visai ne molly sims, o uma thurman  smile.gif

nu ir i tema: be dazu eva longoria
user posted image

neatpazinau doh.gif ziauru mega_shok.gif
Atsakyti
Longoria be makiazo atrodo pavargus,bet ,kad labai baisiai ir neatpazistamai tai neasakyciau g.gif

user posted image

Atsakyti
Eva ar su makiazu ar be man labai grazi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 08 05, 18:07)
nu čia ne žvaigždė, bet vistiek ...
user posted image

Nu boze blink.gif . Man atrodo, kad cia vaikinas - transvestitas, nes visai nera moterisku bruozu. Eina sau, kaip ziauriai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 16 spalio 2010 - 21:55