Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Nuoširdžiausi sveikinimai Dzūkei - gražiausios sanpaulijos augintojai thumbup.gif ,lekiu i paroda apziuret dabar biggrin.gif
Atsakyti
Pamiršau blush2.gif Sveikinimai ir Linaulei - gražiausiai užauginusiai lietuviškąją 'Eldiją' 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 28 gegužės 2010 - 13:10
QUOTE(ausrazs @ 2010 05 28, 14:05)
Pamiršau blush2.gif  Sveikinimai ir Linaulei - gražiausiai užauginusiai lietuviškąją 'Eldiją' 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 28 gegužės 2010 - 13:19
Laba diena,
gal galit pagelbėt help.gif nesu sanpaulijų žinovė, bet gaila gėlyčių -susirgo..ant lapų baltos miltuotos dėmės ir baigia ''apsimiltuot'' visi lapai, vabaliukų jokių nematyti.Ką daryt?Ar jau atsisveikint su gėlyte, o taip gražiai žydi sad.gif
Atsakyti
Prašytume nuotrauką, nes nemačius sunku pasakyti - miltligė ar miltuotasis skydamaris
Atsakyti
Aš ryt lėksiu į parodą, šiandien niekaip nesuspėjau doh.gif Oj kaip nekantrauju apžiūrėt viską blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 28 gegužės 2010 - 17:34
As irgi noreciau ryt ar poryt nulekti groziu pasiziureti wub.gif Tik neturiu kur vaiku deti,o iejimo mokestis yra koks? unsure.gif
Atsakyti
Nu mergaitės,parlėkiau iš parodos,gaila,kad nedaug sanpauliju,daugiausia dzūkės ir mano,taip pat nusipirkau 3 thumbup.gif ,nu kaip gali neįsigyti tokiu grožiu.
O dėl kainos tai įėjimas dirbančiam 7
o kitiems po 5,o dalyvaujantiems su savo gėlėmis,įėjimas nemokamas
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 05 28, 19:37)
Nu mergaitės,parlėkiau iš parodos,gaila,kad nedaug sanpauliju,daugiausia dzūkės ir mano,taip pat nusipirkau 3 thumbup.gif ,nu kaip gali neįsigyti tokiu grožiu.
O dėl kainos tai įėjimas dirbančiam 7
o kitiems po 5,o dalyvaujantiems su savo gėlėmis,įėjimas nemokamas

Reikes nestis savo augintines,nes su visa vaiku sutve bankrotas bus hihihi.gif O jei rimtai,mazu anyta pakalbinti,kad pabutu? g.gif
Atsakyti

Egzotinių augalų parodos „Žali horizontai“ lankymo bilietų kainos:

Moksleiviams, studentams, neįgaliesiems, pensininkams po 5 Lt
Dirbantiems suaugusiems po 7 Lt
Ramsis rašė:
Laikas pamažu tirpsta, laukiam dalyvių su savo augalais.
Noriu priminti tai, kad augalus ekspozicijai paskolinę dalyviai visas tris parodos dienas įeis nemokamai, todėl primygtinai prašome registruotis, kad galėtume laiku palikti sąrašus kasoje biggrin.gif
Papildyta:
o ausrazs ir jusu kelios sanpaulijos buvo?
Atsakyti
sveikos nutariau pasirodyt...sese iteike pirmaja mano sanpaulija....uzsimaniau baltos...bijau sanpauliju ligos...kokio grozio turite... rolleyes.gif
Atsakyti
kokia cia veislė? labai graži smile.gif
Atsakyti