Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Sveikutės visos smile.gif
Norėčiau jūsų patarimų...
08-20 vestuvės mano, bus apie 50 žmonių, 20 nakvos.
Nepatinka jokios ten medinės trobelės...
Reikia, kad būtų kiemas, nes civilinė metrikacija vyks lauke...
Ką galėtumėt rekomenduoti?

Gal yra šventusių G.Tumasonienės sodyboje? Labai gražios nuotraukos, aplinka, kambariai...kaip kainos?
Taip pat gal kas ką žino apie Šatijų dvarą? KOkios kainos ir pan.

dar norėjau paklausti ar Roko sodyboje, Mūsų dvaras, Grįžulo ratai, Dairidis ir Gralis ar kuriam nors iš šių yra koks kiemelis, kad būtų galima surengti civilinę metrikaciją, sustatyti 50 kėdžių?
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2010 11 19, 15:52)
Sveikutės visos smile.gif
Norėčiau jūsų patarimų...
08-20 vestuvės mano, bus apie 50 žmonių, 20 nakvos.
Nepatinka jokios ten medinės trobelės...
Reikia, kad būtų kiemas, nes civilinė metrikacija vyks lauke...
Ką galėtumėt rekomenduoti?

Gal yra šventusių G.Tumasonienės sodyboje? Labai gražios nuotraukos, aplinka, kambariai...kaip kainos?
Taip pat gal kas ką žino apie Šatijų dvarą? KOkios kainos ir pan.

dar norėjau paklausti ar Roko sodyboje, Mūsų dvaras, Grįžulo ratai, Dairidis ir Gralis ar kuriam nors iš šių yra koks kiemelis, kad būtų galima surengti civilinę metrikaciją, sustatyti 50 kėdžių?

Mes svesim savo vestuves Tumasonienes sodyboj thumbup.gif , mes buvom nuvaziave, tai man nerealu ten viskas, pranagu ir skoninga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, planuotojos 4u.gif
kreipiuosi i Jus pagalbos.. Ieskau jaukios kavinukes vestuvems Kaune ar Kauno raj., planuojam 30 sveciu. Gal galit kokia kavine rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinta @ 2010 11 19, 16:51)
Mes svesim savo vestuves Tumasonienes sodyboj  thumbup.gif , mes buvom nuvaziave, tai man nerealu ten viskas, pranagu ir skoninga  thumbup.gif

O kokios kainos ir pan?
Ten mačiau i foto, kad stalai būna vienoj salėj,o šokiai kitoj?
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2010 11 04, 19:09)
Sveikos, planuotojos  4u.gif

Gal dar kam yra teke svesti vestuves Dairidis Ramuciuose?  bigsmile.gif

As esu sventusi pora svenciu Dairidyje it galiu drasiai rekomenduoti.Pries 2 metus teko buti vestuvese ten, o siemet ten svenciau savo gimtadieni. Sale labai grazi, maistas sviezias ir nerealiai skanus, kainos normalios,virsuje yra kur miegoti, sveciu talpina apie 70. Siaip del visko konkreciai reiktu kalbetis su savininke Daiva-labai maloni moteris.Jei turite dar klausimu-klauskit,atsakysiu,ka zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinta @ 2010 11 19, 16:51)
Mes svesim savo vestuves Tumasonienes sodyboj  thumbup.gif , mes buvom nuvaziave, tai man nerealu ten viskas, pranagu ir skoninga  thumbup.gif

o kiek pas jus zmoniu bus? kaip ten kambariai miegojimui? as apie ta sodyba mazai info radus, o vaziuot apziuret po poros menesiu tik galesim
Atsakyti
QUOTE(Actual @ 2010 10 25, 22:42)
Sveiki, ieskancius vietos savo svarbiausiai sventei noreciau perspeti - Bukite atsargus su sodyba "Tarp pusu" www.tarppusu.lt. Tai labai grazi, jauki vieta su arogantiska, pasikelusia, absoliuciai neadekvacia seimininke! Kuri galvoja, kad jei ji turi pinigu ir sukure (esu tikra kitu zmoniu ideju pagalba) puikia vieta, tai galima save vertinti auksciau kitu. Ji pagal isvaizda vertina zmones! Esu laiminga, kad nepasirinkome sios vietos. Dabar nors ir nemokamai, vistiek nenoreciau ten svesti, gadinti nuotaika ir sau ir sveciams! Istikruju, vieta ne tiek svardu, kaip zmones kurie dalyvaus jusu sventeje.

Man atrodo tu cia kazka gudrauji smile.gif teko ten pabuvot seimininke buvo gera. Apie kazkokia arogancija net zodzio negaliu pasakyt. Taip kad jei jau taip sakai pasipasakok, kuo tave cia taip nuskriaude toje sodyboje?smile.gif
Atsakyti
o gal kuri sventet ar girdejot atsiliepimu apie domeikavos vila? http://www.domeikavosvila.lt/
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 11 27, 16:43)
o gal kuri sventet ar girdejot atsiliepimu apie domeikavos vila? http://www.domeikavosvila.lt/

Sveiki,

kaip tik vakar šventėme jubiliejų Domeikavos viloje. Vien tik geri atsiliepimai thumbup.gif : puikus maistas ir daugiau nei pakankamas jo kiekis, skoninga ir graži aplinka, puikus aptarnavimas.
Likom labai patenkinti, drąsiai galime rekomenduoti kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas @ 2010 11 28, 17:20)
Sveiki,

kaip tik vakar šventėme jubiliejų Domeikavos viloje. Vien tik geri atsiliepimai  thumbup.gif  :  puikus maistas ir daugiau nei pakankamas jo kiekis, skoninga ir graži aplinka, puikus aptarnavimas.

o 100lt zmogui verta moketi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas @ 2010 11 28, 16:20)
Sveiki,

kaip tik vakar šventėme jubiliejų Domeikavos viloje. Vien tik geri atsiliepimai  thumbup.gif  :  puikus maistas ir daugiau nei pakankamas jo kiekis, skoninga ir graži aplinka, puikus aptarnavimas.

Mes ten labai norėjom švęsti savo vestuves, bet deja mūsų dienai ji jau užimta verysad.gif Net nepagalvojom, kad ten taip paklausu blush2.gif Šiaip aplinka graži, yra kur mašinas pasistatyti, tik vidui nebuvom. Kadangi netoli gyvenam tai pravažiavom blush2.gif
Atsakyti
o kazin imanoma surasti kaune vienai dienai kad butu 80lt zmogui? smile.gif
Atsakyti