Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(ELlJA @ 2012 03 16, 08:40)
Mes imsime vieną bendrą, todėl kad pas mus bus apie 45 žmonės, tai šeimininkas sakė, kad atskiri stalai nelabai tilps. O maisto tiekėjus išsirinkome. Jei norit - galiu parašyti į AŽ. Nenoriu reklamos ar anti reklamos, nes paskui pasipila įvairiauių komentarų, tai kam jų čia reikia...
Ten ne bažnyčia, o mažytė koplytėlė, kuri yra sodybos teritorijoje. Ji naudojama tiems, kurie santuokos ceremoniją organizuojasi šventimo vietoje, aišku kunigą jau turėtumėte atsivešti patys. Aš jos nemačiau, bet šeimininkas kažką užsiminęs buvo.

Aisku, smile.gif Na reikes tartis su kunigu. smile.gif
Gal galit ir man i AZ maisto tiekeju info blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(betata @ 2012 03 16, 10:28)
Aisku,  smile.gif Na reikes tartis su kunigu.  smile.gif
Gal galit ir man i AZ maisto tiekeju info  blush2.gif ?

Na Jūs tik būtinai dar pasiskambinkit tam savininkui pasitikslinti, galėjau ir ką nors ne taip suprasti smile.gif
parašiau 4u.gif
Atsakyti
Na as rasiau jiems del kainos , klausiau, ir uzsiminiau del koplyteles Tao office pasake kad reikia tartis Su kunigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 16, 08:40)
Mes imsime vieną bendrą, todėl kad pas mus bus apie 45 žmonės, tai šeimininkas sakė, kad atskiri stalai nelabai tilps. O maisto tiekėjus išsirinkome. Jei norit - galiu parašyti į AŽ. Nenoriu reklamos ar anti reklamos, nes paskui pasipila įvairiauių komentarų, tai kam jų čia reikia...

Pas mus irgi panašiai bus žmonių, bet sakė tilps normaliai smile.gif))
Parašykit tiekėjus.
o pagal ką juos rinkotės? ar ragavot ką?
Atsakyti
visos ce tik raso apie kavines, restoranus, sodybas... o man norisi kazko kitokio... gal kazkas esate sventusi laive? kokios salygos, kainos?
Atsakyti
Kazkur net yra atskira tema apie laivus. Domejausi sia galimybe, bet atsisakiau, tik del to kad man per brangu, siaip labai fainai
Atsakyti
kaip tycia nieko nerandu :/
Atsakyti
o kur planuojate i gamta vykti? O jei lis ka galvojate daryti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nusižiūrėjau sodybą Dvarelis Čekiškėje, gal ką girdėjote apie ją?
Atsakyti
QUOTE(Rsaiukau @ 2012 04 03, 09:50)
o kur planuojate i gamta vykti? O jei lis ka galvojate daryti?  blush2.gif

Yra atskira tema apie išvykas į gamtą, ten tikrai rasite daugiau informacijos nei čia. smile.gif Čia kalbama apie tai, kur švęsti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, ir as esu paskendusi sodybos paieskose g.gif ziauriai patiko Tumasones sodyba. Sprendziant is nuotrauku aplinka nieko ypatingo, bet vidus - butent tai apie ka svajoju!! Sviesu, jauku, prabangu, erdvu, viena didele sale tai nereikes "gaudyti" sveciu po sales. Radau ir geru, graziu atsiliepimu ir prastu. Gal dar kas esate ten svente ir galite pasidalinti savo ispudziais? Buciau laaaaabai Jums dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
vilaite, atrodo taip vadinasi , labai jauki ir tinkama nedidelems vestuvems,viskas tvarkingai , tik jau maisto is ju neuzsisakinekit , nes baisiai neskanu ir mazai , o kaina didele
Atsakyti