Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 15, 07:59)
Nuvyle mane siek tiek Nakties Magija, kad neleidzia, nei daiktu, nei torto diena pries atvezti. vestuves anksti 11:40, nieko ir taip nespesim. Alus ir tortai tik nuo 10 asidaro, nenorejau torto niekam kitam vezt patiket, taip nesinori to streso vestuviu diena. Tikrai labai nuvyle kad negalima pasideti. Kazin 3 kg tortas netilptu i nedideli namini saldytuva? Kaip jus suspejat ryte viska i kavine suvezti, kieno vestuves naksti?

Musu vestuves buvo 12 val. Bet mes torta pirkom is Gulbinienes ir jie ji specialia masina nuveze i vieta smile.gif O del kitu reikalu... Mes turejom planuotoja... rolleyes.gif Buvo rojus zemeje smile.gif smile.gif smile.gif Atsikeliau vestuviu ryta, susisukavau, apsirengiau ir viskas, negaila nei vieno lt kuri mes jai sumokejom, nes ziauriai atsipirko, visu pirma idejom, visu antra atkrito daug reikalu smile.gif

O Nakties Magija del alkoholio suprantu del ko neleidzia, nes jeigu ateitu patikrinti (mokesciai ar kas ten juos tikrina) ir rastu alkoholio, kuris neitrauktas i saskaitas, tai jiems butu nekas... Taciau tortas ir kitus daiktus tikrai galetu leisti pasideti... Mes viska is vakaro nugabenom i sodyba... biggrin.gif

Tai kada ta Jusu diena? wub.gif
Atsakyti
Mano birzelio antra smile.gif. Jau stogas pradeda vaziuot, labai jaudinuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 15, 10:36)
Mano birzelio antra smile.gif. Jau stogas pradeda vaziuot, labai jaudinuosi smile.gif

Lauksiu atsiliepimu labai apie Nakties magija bigsmile.gif Apie viska,apie maista,jo papuosima, aptarnavima.O patys puosit sale,stala? blush2.gif
Atsakyti
Kadangi vetuves kuklios ir nedidelio biudzeto, tai nieko patys nepuosim papildomai, be to ir nebutu laiko patiem puostis, kai neduoda nieko ten daryt diena pries doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 16, 20:41)
Kadangi vetuves kuklios ir nedidelio biudzeto, tai nieko patys nepuosim papildomai, be to ir nebutu laiko patiem puostis, kai neduoda nieko ten daryt diena pries  doh.gif

Musu biudzetas irgi mazas palyginus su dabartinem vestuvem biggrin.gif Bet kai pamaciau ju nelygintas staltieses banketu metu, tai tikrai bus kam pasiziuret ir priziuret kaip ten kas doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar puosiates Musu dvara?
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 16, 21:07)
Musu biudzetas irgi mazas palyginus su dabartinem vestuvem  biggrin.gif Bet kai pamaciau ju nelygintas staltieses banketu metu, tai tikrai bus kam pasiziuret ir priziuret kaip ten kas  doh.gif

As kazkaip optimistiskai viliuosi, kad nors ir nepapuosta, bet tvarkinga ten viskas bus. Nu ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 05 16, 22:08)

mes nepuosem smile.gif
Atsakyti
Vakar buvom "Nakties Magijoj", galutinai suderinom meniu. Labai gerai nuteikė darbuotojų bendravimas thumbup.gif , sukau galvą, kuri meniu pasirinkti, bet tikrai šauniai pavyko viską suderint ir susitart, patarė šeimininkė, bereikalo tiek laiko galvą laužiau iš karto reikėjo nuvažiuot pasitart doh.gif lotuliukas.gif . Su muzikiniu centru ten tikrai viskas tvarkoj, muzika pakankamai garsi, nereik norėt, kad būtų, kaip klube. Dar kartą įsitikinau, kad aplinka jauki ir tikrai tvarkinga, nusiraminau ir dėl puošimo, manau ir taip ten viskas atrodys šauniai, nes ir taip šauniai atrodo nors ir tuščia salė neruošiama jokiai šventei.

Administratorė patarė, kad pasidaryčiau stalo korteles nors ir mažai žmonių, sakė tikrai geriau taip, na bandysiu pasitikėt. smile.gif Dar bandžiau šeimininkės išprašyt, kad torta penktadienį priimtų, bet sakė, kad gali koks kitas banketas vykt dieną prieš ir gali niekas netilpyt šaldytuve, be to sako nemalonu būtų, jei kas netyčia sugadintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 18 gegužės 2012 - 08:48
QUOTE(Amellie @ 2012 05 16, 21:08)

Mes planuojame puošti- ir vidų, ir lauke šiek tiek, kad jaukiau ir gražiau būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella.. @ 2012 05 08, 15:27)
Laba dieną,esu čia naujokė. Gal šventėt savo vestuves ar kokias kitas šventes ,,Ąžuolų dvarelyje''?Ar skanus maistas,ar porcijos normalios ir šiaip gal galit pasidalinti savo nuomone apie tą sodybą...?

Ačiū

As irgi prisijungsiu prie norinciu suzinoti nuomone apie sia sodyba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 04 25, 17:51)
Teko svesti Domeikavos Viloj. Maistas nekoks  schmoll.gif

Ir man teko svesti Domeikavos viloj. Tai labai papriestarauciau del maisto. Buvo labai skanu ir pakankamai daug. Antra diena viskas buvo sudeta I indelius ir uzteko baliukui antra diena. Seimininkai labai malonus zmones. As buvau liudininke tai tik vienas minusiukas man paciai buvo kad neturejo bananu ant vaisiu stalo. Nes man reikejo komendantams, bet cia menkniekis, apsejom ir be ju. O siaip viskas saunu ir padaveja sauni, pasiliko iki pat ryto kad sutvarkyt viska. Vienu zodziu viskas liuks ten...
Atsakyti