Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(raseliukass @ 2010 08 31, 21:00)
kiek supratau "Juodelynej" kaina yra 160lt zmogui su maistu. o jeigu tarkim maistas musu, seimininke musu ir tik sodyba mums reikalinga. ar taip butu imanoma? ir idomu kokia kaina butu?  g.gif  gal kas zino?  mirksiukas.gif

mano vestuves rugsejo 25diena mes su maistu bet be nakvynes wink.gif tai zmogui 85lt smile.gif
Atsakyti
2 juose broliuose vietos pakankamai pas mus per vestuves buvo 47 zmones visi tilpome ir uzteko vietos
Atsakyti
o kaip maistas "juodelyneje"? istikruju mano tai vienas is svarbiausiu kriteriju besirenkant sventimo vieta yra maistas, kadangi pati is savo patirties (kiek esu dalyvavusi vestuvese) galiu pasakyt, kad maistas yra labai svarbu..
Atsakyti
sveikos, gal kuri domejotes salia Via Baltica sodyba "grizulo ratai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivato: 06 rugsėjo 2010 - 08:52
Galėčiau rekomenduoti sodybą "Juodelynė". tikrai viskas buvo super thumbup.gif šeimininkas jaunas vyrukas, sukalbamas, įvykdė visus susitarimus smile.gif Buvome 50 žmonių, tai tikrai tilpome, ir šokiams vietos užteko. Maisto pati ragavau tik karštus patiekalus, buvo tikrai skanu, o iš dalyvavusių žmonių girdėjau tik labai gerus atsiliepimus apie maistą, sakė viskas buvo skanu smile.gif Mokėjome 150Lt žmogui (maistas, nakvynė, pirtis). Bet palyginus su tuo ką gavome, negaila tų pinigų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 09 07, 13:25)
Galėčiau rekomenduoti sodybą "Juodelynė". tikrai viskas buvo super  thumbup.gif  šeimininkas jaunas vyrukas, sukalbamas, įvykdė visus susitarimus  smile.gif Buvome 50 žmonių, tai tikrai tilpome, ir šokiams vietos užteko. Maisto pati ragavau tik karštus patiekalus, buvo tikrai skanu, o iš dalyvavusių žmonių girdėjau tik labai gerus atsiliepimus apie maistą, sakė viskas buvo skanu  smile.gif Mokėjome 150Lt žmogui (maistas, nakvynė, pirtis). Bet palyginus su tuo ką gavome, negaila tų pinigų  ax.gif

net ramiau pasidare smile.gif maniskes jau neuzkalnu tikiuosi ir viskas bus gerai ir leis jsi man papuosti sodyba taip kaip noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 09 08, 20:06)
net ramiau pasidare smile.gif maniskes jau neuzkalnu tikiuosi ir viskas bus gerai ir leis jsi man papuosti sodyba taip kaip noriu  blush2.gif

bukit rami, sale tikrai leis pasipuosti kaip noresite, i sita reikala nesikiso, jie tik stala papuosia, bet jei turesit kokiu pageidavimu stalo puosimui, tai pasipuosit pagal save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 09 01, 23:30)
mano vestuves rugsejo 25diena mes su maistu bet be nakvynes wink.gif tai zmogui 85lt smile.gif

o visai faina tada, jei tokia kaina thumbup.gif mums ir nereiktu nakvynes. reikes butinai tada pasidometi, nes labai daug pagyru sulaukia si vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 09 09, 17:24)
bukit rami, sale tikrai leis pasipuosti kaip noresite, i sita reikala nesikiso, jie tik stala papuosia, bet jei turesit kokiu pageidavimu stalo puosimui, tai pasipuosit pagal save  smile.gif

na bandysiu susitarti kad leistu is vakaro atvaziuoti pasipuost viska ir kad is vakaro sudetu lekstes taures staltieses,nes ties viduriu stalo dadesim geltonos organzos placia juosta ,prie leksiu sudeliot stalo korteles ant tauriu sumaut sveciam lepelius skirtus,o stalam vazas ir t.t. ir patys viska atsivesim tai ir sudeliosim is vakaro,liktu jiem tik sestadieni maista sudeliot ant stalo smile.gif nes bandysiu pakabint dar apie 100 pom pom bumbulu toje sodyboje smile.gif gal tiek bus daugokai na bet geriau jau liks negu truks smile.gif

QUOTE(raseliukass @ 2010 09 09, 18:25)
o visai faina tada, jei tokia kaina  thumbup.gif  mums ir nereiktu nakvynes. reikes butinai tada pasidometi, nes labai daug pagyru sulaukia si vieta  smile.gif

aha ir leidzia svesti iki 4 ,kas lieka maistas sudeda i dezutes vienkartines ir atiduoda issivezti smile.gif bent taip jau mum sake
Atsakyti
Na jeigu jokio baliuko ten nevyks, tai tikrai leis pasipuost is vakaro. bet jei bus baliukas, tai nepavyks, kaip ir mums nepavyko ax.gif bet patikejom sodybos puosima tevams, papasakojom ka butinai turi padaryt, o kitka padare pasitelke savo vaizduote biggrin.gif rezultatas nenuvyle, man is saves ta sidybele grazi, neprikrausi ten daug visko smile.gif

o maista tai tikrai sudeda i vienkartines dezutes, viska atiduoda. beja alkoholi sudeda i skrynia, uzrakina ir patys tvarkot alkoholio reikalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 09 09, 20:07)
Na jeigu jokio baliuko ten nevyks, tai tikrai leis pasipuost is vakaro. bet jei bus baliukas, tai nepavyks, kaip ir mums nepavyko ax.gif  bet patikejom sodybos puosima tevams, papasakojom ka butinai turi padaryt, o kitka padare pasitelke savo vaizduote biggrin.gif  rezultatas nenuvyle, man is saves ta sidybele grazi, neprikrausi ten daug visko  smile.gif

o maista tai tikrai sudeda i vienkartines dezutes, viska atiduoda. beja alkoholi sudeda i skrynia, uzrakina ir patys tvarkot alkoholio reikalus biggrin.gif

na tikiuosi kad nebus vis tiek jau didysis sezonas kaip ir i pabaiga gal nebetures sodybos tokio uzsimtumo kaip vasara,aha ji miela turi aura gera smile.gif kai ja radau buvo tik vienas atsiliepimas visam internete ,foto jokios tik numeris. paskutine diena lekem apziuret tikejaus visko kas baisiausia biggrin.gif o likau ziauriai nustebinta .nes tas komentaras buvo apie baisiai kaltas lentom sodybos sienas biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Gytute_ @ 2010 09 10, 00:36)
na tikiuosi kad nebus vis tiek jau didysis sezonas kaip ir i pabaiga gal nebetures sodybos tokio uzsimtumo kaip vasara,aha ji miela turi aura gera smile.gif kai ja radau buvo tik vienas atsiliepimas visam internete ,foto jokios tik numeris. paskutine diena lekem apziuret tikejaus visko kas baisiausia biggrin.gif o likau ziauriai nustebinta .nes tas komentaras buvo apie baisiai kaltas lentom sodybos sienas biggrin.gif

na iš tikro informacijos internete apie sodybą labai mažai ax.gif išsinuomavom ir buvo baisu kaip čia bus, bet turbūt kartais labiau pasiseka su tom neišreklamuotom vietom, nei su išliaupsintom 4u.gif na visko būna smile.gif jei savininkas nenori apsiteršt savo vardo, tikrai nedarys nieko kas tam pakenktų.. Juk informacija sklinda labai greitai, ypač apie blogus dalykus ax.gif
Atsakyti