Labai patiko reglaną megzti nuo viršaus. Bet iškilo problemėlė. Mezgant suknutę nuo viršaus, kai reikia pridėti akių (jau ties klubais): nu niekaip nesugebu pridėti kad nesimatytų skylutės
gal yra koks būdas?

QUOTE(paukstele @ 2011 11 09, 22:51)
Labai patiko reglaną megzti nuo viršaus. Bet iškilo problemėlė. Mezgant suknutę nuo viršaus, kai reikia pridėti akių (jau ties klubais): nu niekaip nesugebu pridėti kad nesimatytų skylutės
gal yra koks būdas?

tai jus persukta aky dekite

iskilo toks klausimas
pazymejau 1.
kai mezgi jau rankoves virsu ir reikia sumegzti akis po viena. jas reikia sumegzti kokioje vietoje.
1. sumezgi aki ir mezgi toliau pagal rasta?
2, mezgi pagal rasta 2-3akis ir paskui sumezgi akis ?
as dar sumezciau iskart pradzioj vis po vien aki kol man tiko rakoves virssus, bet labai skylues pasidare sunku susiut bus, o dar laisvai mezgu
tai ir pasimeciau dar
pazymejau 1.
kai mezgi jau rankoves virsu ir reikia sumegzti akis po viena. jas reikia sumegzti kokioje vietoje.
as dar sumezciau iskart pradzioj vis po vien aki kol man tiko rakoves virssus, bet labai skylues pasidare sunku susiut bus, o dar laisvai mezgu

QUOTE(kristynka* @ 2011 11 09, 23:26)
iskilo toks klausimas
pazymejau 1.
tai ir pasimeciau dar

pazymejau 1.

Paprastai kraštinę akį nukeliu, tada sumezgu, kur reikia, ir toliau jau pagal raštą. jokiųū skylių nelieka.
QUOTE(kristynka* @ 2011 11 09, 22:26)
iskilo toks klausimas
pazymejau 1.
tai ir pasimeciau dar

pazymejau 1.

As ismezgu-nuimu 1a, tada 2 ir 3 kartu, ir toliau mezgu pagal rasta
stengiuosi visada daryt vienodas akis, t.y arba geraja ismegzti, arba blogaja. tada gaunasi grazus takelis, tik butinai reikia pakoreguoti akis, kad graziai gultu.

QUOTE(viosim @ 2011 11 11, 20:18)
Paprastai kraštinę akį nukeliu, tada sumezgu, kur reikia, ir toliau jau pagal raštą. jokiųū skylių nelieka.
QUOTE(liamuna @ 2011 11 11, 20:21)
As ismezgu-nuimu 1a, tada 2 ir 3 kartu, ir toliau mezgu pagal rasta
stengiuosi visada daryt vienodas akis, t.y arba geraja ismegzti, arba blogaja. tada gaunasi grazus takelis, tik butinai reikia pakoreguoti akis, kad graziai gultu.

aciu merginos jums

as bandziau iskart sumegzti tai gaunasi skylutes paskui neina susiust net graziai. dar darysiu kaip jus patares

viosim,liamuna

Biski painiai as gal
, nes turejeu omeny kaip ir viosim

QUOTE(kristynka* @ 2011 11 09, 23:26)
iskilo toks klausimas
pazymejau 1.
pazymejau 1.
as darau sitaip, is pradziu po viena sumezgu, na is geros puses, einat atgal ir kistos, taip skaiciuoju kaip viena eile, paskui po dvi ir taip toliau, ziurint kiek yra akiu ir kiek reikia kaip greitai nuleist

QUOTE(ViktukE @ 2011 11 26, 18:59)
Sveikos,
kas man galetu paaiskinti kuo skiriasi geroji ismegzta is kaires arba is desines, nuo paprastos gerosios niekaip nesuprantu????
kas man galetu paaiskinti kuo skiriasi geroji ismegzta is kaires arba is desines, nuo paprastos gerosios niekaip nesuprantu????

Vienu atveju tai dar kitaip vadinama perkryžiuota geroji akis, kitu atveju - paprasta geroji akis. Mezgin ys, megztas perkryžiuotomis akimis mažiau tamposi, nei megztas paprastomis gerosiomis akimis.
QUOTE(Lauroocie @ 2011 11 26, 23:19)
Vienu atveju tai dar kitaip vadinama perkryžiuota geroji akis, kitu atveju - paprasta geroji akis. Mezgin ys, megztas perkryžiuotomis akimis mažiau tamposi, nei megztas paprastomis gerosiomis akimis.
ir dar plius ismezgus perkryziuota aky - nepasidaro jokius skylutes- tarpelio