Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(Thais @ 2010 06 10, 17:48)
Termino isvakarese su MB 5km parke nuejom, suvalgiau visa ananasa ir su lelyte pilvuke ilgai snekejau - papasakojau jai, kaip vyksta gimdymas, paprasiau nebijoti, pasakiau, kaip graziai susitiksim ir kokie mylintys teveliai jos labai jau laukia...

vakare prasidejo iskart reguliarus saremiai (kas 10min), o ryte jau laikiau savo mazyle ant ranku wub.gif  Ji gime rami, iskart atmerke akeles, beveik neverke... Gimdyma labai lengvai praejo u nera ir gavo 9 balus pagal Apgar skale! bigsmile.gif  Manau, kad labiausiai prie viso sito prisidejo pokalbis... wub.gif

Simtu procentu tikiu, kad pokalbiai su leliuku pilvely padeda smile.gif Juk jis jau nuo 28 nestumo savaites net atsimena, tokia teorija yra ir pakankamai pagrista.As taip pat stengiuosi kuo maziau gulineti, tik jau siandien toks karstis, kad visai nera jegu ka nors darbuotis schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Thais @ 2010 06 10, 17:48)
Termino isvakarese su MB 5km parke nuejom, suvalgiau visa ananasa ir su lelyte pilvuke ilgai snekejau - papasakojau jai, kaip vyksta gimdymas, paprasiau nebijoti, pasakiau, kaip graziai susitiksim ir kokie mylintys teveliai jos labai jau laukia...

vakare prasidejo iskart reguliarus saremiai (kas 10min), o ryte jau laikiau savo mazyle ant ranku wub.gif  Ji gime rami, iskart atmerke akeles, beveik neverke... Gimdyma labai lengvai praejo ir gavo 9 balus pagal Apgar skale! bigsmile.gif  Manau, kad labiausiai prie viso sito prisidejo pokalbis... wub.gif

Kaip miela tas poklabis, ir man reiks pasikalbeti su savo leliuku, kad ilgai neuzsibutu blush2.gif gal pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 10, 17:42)
ir jei isistato,tai nereiskia kad cezario nebus,galvyte gali but atlosta,ar pasisukus kaip nors netinkamai gimimui ir kad isvengt traumu daro cezari.as tai ir kazkaip pati noreciau biggrin.gif

Mano lelyte isistate jau kelis menesius pries termina, bet per gimdyma galvyte buvo pasukus sonu... Daktaras leido bandyt gimdyt paciai, aisku, stumt reikejo laaabaaiii ilgai (virs 45min) ir daktaras turejo pilva spaust nuolat, kad lelyte atsiblokuotu ir ka - pagimdziau pati thumbup.gif kazkaip per viena stumima persuko gerai galvyte ir tada jau viskas ejosi lengvai ir greitai. As labai cezario nenorejau ir bijojau visokiu repliu ir pan., tad esu dekinga savo ginei, kad buvo kantrus ir leido man paciai viska naturaliai padaryti wub.gif

QUOTE(laūra @ 2010 06 10, 21:33)
Kaip miela tas  poklabis, ir man reiks pasikalbeti su savo leliuku, kad ilgai neuzsibutu blush2.gif gal pades ax.gif

As tikrai tikiu, kad pades. Juk mazyliai viska girdi ir supranta, juos jau pilvuke reikia paglostyti, nuraminti, nusiusti meiles zinute... As su savaja nuolat snekejau, vakarais ir MB zaisdavo su pilvuku, buciuodavo, masazuodavo, tad gal todel ji dabar tokia ramute pas mus wub.gif Ir lopsine net dainuodavau daznai pilvukui....ir dabar tik ta pacia dainuoju ir matau, kaip jai patinka...
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie laukianciuju 4u.gif Mums terminas 20 birzelio ax.gif

Norejau paklausti - man siandien no ryto vaikstant skauda ne tai pilvo apacia, ne tai koju virsu, kazkur priekyje, prie pat klubu g.gif Kai atsisedu viskas nurimsta. Ir vaikelis siandien duodasi pilve kaip niekad, ir miego norisi baisiai, ir pilvo apacia paskauda, bet labai trumpai ir iskart praeina unsure.gif Kas tai galetu buti, gal kas patars? g.gif
Atsakyti
[quote=Thais,2010 06 12, 11:15]
Mano lelyte isistate jau kelis menesius pries termina, bet per gimdyma galvyte buvo pasukus sonu... Daktaras leido bandyt gimdyt paciai, aisku, stumt reikejo laaabaaiii ilgai (virs 45min) ir daktaras turejo pilva spaust nuolat, kad lelyte atsiblokuotu ir ka - pagimdziau pati thumbup.gif kazkaip per viena stumima persuko gerai galvyte ir tada jau viskas ejosi lengvai ir greitai. As labai cezario nenorejau ir bijojau visokiu repliu ir pan., tad esu dekinga savo ginei, kad buvo kantrus ir leido man paciai viska naturaliai padaryti wub.gif

O pas mus (t.y. Prancuzijoj) nebegali gydytojai pilvo spaust gimdymo metu.. seniau taip darydavo, bet dabar jau draudziama, kad nepakenkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 06 12, 14:36)
Jungiuosi ir as prie laukianciuju  4u.gif Mums terminas 20 birzelio  ax.gif

Norejau paklausti - man siandien no ryto vaikstant skauda ne tai pilvo apacia, ne tai koju virsu, kazkur priekyje, prie pat klubu  g.gif Kai atsisedu viskas nurimsta. Ir vaikelis siandien duodasi pilve kaip niekad, ir miego norisi baisiai, ir pilvo apacia paskauda, bet labai trumpai ir iskart praeina  unsure.gif Kas tai galetu buti, gal kas patars?  g.gif

neaisku kas, bet manau ne gimdymo pradzia.. smile.gif man taip jau keleta savaiciu vyksta.. kai prasides gimdymo pradzia is karto suprasite .. cia jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ir as cia prie laukianciuju, birzelio 23d parase. va pries pora dienu prasidejo tie netikrti saremiai, suskaudo nugara. ir daznai buna pilvas kaip suima, sukieteja ir paleidzia... cia reiskias jau greit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 06 12, 17:43)
ir as cia prie laukianciuju, birzelio 23d parase. va pries pora dienu prasidejo tie netikrti saremiai, suskaudo nugara. ir daznai buna pilvas kaip suima, sukieteja ir paleidzia... cia reiskias jau greit? smile.gif

tai taip ar taip greitai jau.. pora savaiteliu ir viskas.. ax.gif man taip suskausta nugara ir pilvuka jau nuo 24 savaites kazkur.. su pirmu irgi taip skaudejo o pernesiojau rolleyes.gif
mano terminas birzelio 27 d. zesim kuri greiciau pagimdysim smile.gif nes mums jau visko bet kuria minute gali buti.. thumbup.gif
ar nebijai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 12, 15:55)
neaisku kas, bet manau ne gimdymo pradzia..  smile.gif  man taip jau keleta savaiciu vyksta.. kai prasides gimdymo pradzia is karto suprasite .. cia jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif

rolleyes.gif na, laukiam toliau vadinasi wub.gif
vakar pastebejau kazkokiu isskyru gelsvu, kaip gleives, tai galvoju, gal cia tos jau? g.gif Pasiskaiciau cia temeleje, kad nebutinai su krauju ar rusvos buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 06 12, 21:07)
vakar pastebejau kazkokiu isskyru gelsvu, kaip gleives, tai galvoju, gal cia tos jau?  g.gif Pasiskaiciau cia temeleje, kad nebutinai su krauju ar rusvos buna g.gif

Atsimenu kaip gine sake, kad gali buti tokios kaip snarglys, tai as net nusijuokiau garsiai, kazkaip juokingai nuskambejo blush2.gif o vakar ziuriu kad pas mane tokios pan ir buvo doh.gif vat ir juoktis, nezinau cia kamstis po biski eina ar siaip kas ax.gif galetu iskart guzas iseit tai bent butu aisku lotuliukas.gif siandien vel pradejo pilva mausti, bet jauciu tie netikrieju saremiai kankins iki pat pabaigos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jazminutė @ 2010 06 12, 13:51)
O pas mus (t.y. Prancuzijoj) nebegali gydytojai pilvo spaust gimdymo metu.. seniau taip darydavo, bet dabar jau draudziama, kad nepakenkti..  g.gif

Nu as is Belgijos, tai cia man spaude, bet tik ten, kur kojytes, kad padetu stumtis lelytei. Manau, tai nekenkia labiau, nei reples ar ventouse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 06 12, 21:07)
vakar pastebejau kazkokiu isskyru gelsvu, kaip gleives, tai galvoju, gal cia tos jau?  g.gif Pasiskaiciau cia temeleje, kad nebutinai su krauju ar rusvos buna g.gif

laukiam laukiam.. jau kiekviena minute pradejau galvoti apie gimdyma, kuo artyn, tuo baisyn blush2.gif
man su pirmu nestumu kamstis isejo 35 sav. o pagimdziau 40 savaites gale.. nors sako kad kai iseina po savaites pagimdo, bet man kazkaip jokios teorijos nepasitvirtino.. smile.gif
kada jum terminas? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laūra @ 2010 06 13, 10:16)
Atsimenu kaip gine sake, kad gali buti tokios kaip snarglys, tai as net nusijuokiau garsiai, kazkaip juokingai nuskambejo blush2.gif o vakar ziuriu kad pas mane tokios pan ir buvo doh.gif vat ir juoktis, nezinau cia kamstis po biski eina ar siaip kas ax.gif galetu iskart guzas iseit tai bent butu aisku lotuliukas.gif siandien vel pradejo pilva mausti, bet jauciu tie netikrieju saremiai kankins iki pat pabaigos blush2.gif

man sia nakti tai labai jau skausmingi buvo netikri saremiai ir pilvukas toks kietas, kad net skaudejo.. galetu ramiau praeiti paskutines naktys ir dienos.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Thais @ 2010 06 13, 11:02)
Nu as is Belgijos, tai cia man spaude, bet tik ten, kur kojytes, kad padetu stumtis lelytei. Manau, tai nekenkia labiau, nei reples ar ventouse  mirksiukas.gif

kai gimdziau taip pat stume vaikuti, man prie sonkauliu toj vietoj... mirksiukas.gif manau kad visai nekenkia, ten taigi nestipriai spaudzia o tik truputuka pastumia kad maziukui lengviau butu.. smile.gif
Atsakyti