QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 14, 11:48)
as manau kad reikia tau dar butinai nueiti, tonukus kad paklausytu.. nors mano gine pasake kad dar tik viena karta pas ja galiu ateiti kita sav ir viskas o buvau pas ja pries 3 sav. sako dabar nebereikia eiti kas dvi sav. (nors su pirmu tai taip ir ejau )

nzn ka daryti vaiko judesiukai silpni, mazai labai juda.. gine atostogose...

ka daryti????
Eik paprasyk is savo gydytojos siuntimo, ir nuvaziuok i GN pas gine jei labai nori

be siuntimo moketi reikes

Man vakar gleives gabalais krito, tokie 2 dideli gabalai gelsvai skaidriu laaabai tirstu gleiviu, tokios kaip guma kazkokia.. Vienas gabalas, paskui antras, nemazi tokie.. O siandien jokiu isskyru nebera - nei tu gelsvu, nei gleiviu

Kiek jums to kamscio buvo, ar labai daug? As galvoju, gal visas ir iskrito man?
Vaikas siandien juda, kiek maziau nei vakar, bet juda.. tai kazkaip neskuba matyt
QUOTE(Agatka @ 2010 06 14, 12:22)
kojos ir man sutinsta vakaris, bet cia gal nuo karsciu. nebutinai i pabaiga sutinsta, man drauge laukesi vasara ir gimde rudeni, tai visa vasara tino. manau cia nuo karscio.
Tai kad vakar nebekarsta buvo - tik +15
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 14, 16:37)
kai prita pirmadieni buvau pas gydytoja ir sake,kad yra 3 cm., maniau, dar savaite sujais pravaiksciosiu, nes kazkaip tu kazkokiu pozymiu ir nebuvo, vaikelis pajudedavo, saremiai parengiamieji naktim uzeidavo ir viskas.....bet.... jau antr dienio vakara mes su vyru laaabia jo prasem islysti

ir ka... 4 val. ryto pajutau kaip sliukstelejo vanduo.... nu ir ka... ramiai susiruosem... ir isvaziavom, vandenys ne visi buvo nuetkeje, bet jau namo negryzom...
Sveikinu

sako gerai, jei ne visi vandenys nubega, lengviau stumiasi ir gimdosi