Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

QUOTE(vika8625 @ 2012 01 28, 17:38)
Kvailas klausimas, tačiau kas gautųsi atskirai nešviesinus, tik nudažius šviesesnio atspalvio dažais? biggrin.gif

Na dar ziurint kokio sviesumo dazas ir kokio stiprumo peroksidas, bet kuriuo atveju ataugusios naturalios saknys butu sviesesnes ( kartais net gerokai), o dazytas tamsesnis plaukas liktu toks pats, gal 0,5 tono nezymiai sviesesnis. Tai nekoks vaizdelis:D
Atsakyti
pas mane rudi i tamsesne puse, kiuek kirpeju isbandziau kad butu bent kakaviniai kokie... nieko iseinu pastoviai tokia pacia ruda, nors jos tvirtina paziurekit taigi pasviesejo!!!
buciau labai dekinga uz normalios kirpejos kontaktus kuri sugebetu issviesinti, nes jau pinigu ir laiko gaila paprasta ruda galiu as ir namie nusidazyti doh.gif
Atsakyti
Na merginos, as siandien is tamsios raudonplaukes tapau ruda I sviesesne puse smile.gif kirpeja du kartus miltukais balino, o paskui dejo miksuota 8 spalva.
Atsakyti
mano plaukai tamsiai rudi, nedazyti. ar imanoma nusidazyt namu salygom iki sviesiai rudu? ka patartumete naudot?
Atsakyti
QUOTE(aisteika @ 2012 01 24, 16:25)
Laba diena, jei ne paslaptis kiek sumokejote uz dazyma? bijau dazyt sruogelem, anksciau plaukai buvo peroksidiniai, nusprendziau tamsiai nusidazyt, tokia tamsiai ruda spalva, sake nusiplaus, deja po 2 men tik truputi isbluko, nuejau vel, daze, saknys ryzos gavosi, plaukai nepasviesiejo schmoll.gif  o sumokejau labai daug. taigi teks eiti pas kita kirpeja. verysad.gif

mano cituacija buvo ta pati ,kuo skubiau lekit i kirpikla ,zinoma bukit kantri ne is 1 karto gausit norima rezultat(bet man jau po 1 dainuot norejosi) o sedejau siam forume beveik metus ir audziau plana ka daryt mokejau 70 lt ,paprastute kirpikla ,be jokio vardo, faina kirpeja ,mano taipat anksciau buvo balinti peroksidu kokius 3 metus ir po 3lt doh.gif ot protelis buvo pas mane blink.gif jai tik akcija budavo eurokose siu peroksidu tai imdavau urmu kad tik uztektu,ir kas kart plaudama galva spresdavau dilema liksiu plika ar su plaukais lotuliukas.gif doh.gif o dabar jau po 3 sruogavimu laiminga iki debesu ,net pamirsau kad tokias kvailistes esu kretusi rolleyes.gif kita savaite esiu 4 karta ir manau paskutini,nes ir taip jau esu patenkinta ,dabar liko saugot plaukus ir tausot 4u.gif stai tokia mano istorija...
Atsakyti
na va kaip jums pasiseke.as sumokejau 150, rezultato nulis, o aiskino,kadpasviesejo, net pikta buvo biggrin.gif praejo dvi savaites, bijau taip greitai eiti vel dazytis, nes liksiu be plauku biggrin.gif tai dABar maitinu aliejais, ir po kokios savaites eisiu ieskot kitos kirpejos. beje jei ne paslaptis kur dazetes? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as jau irgi pradedu noreti savo sviesiu naturaliu plaukuciu. Tik nezinau ka daryti,zadu eiti i kirpykla,kazi ka pasiulys ir noriu jusu patarimo ax.gif plaukai ploni,nenoriu ju sugadinti..
naturali spalva:
user posted image
dazyti:
user posted image
dabar plauku spalva siek tiek tamsesne.. idealiausia mano manymu atsiauginti plaukus nieko jiems nedarant,bet kai atauga saknys atrodau kaip praplikus doh.gif ka daryti??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jabadabadoo: 13 vasario 2012 - 12:04
Nusipirkit Naturtint daziukus 10N spalvyte ir nusidazykit. Turetu pasviesint, o pakenks minimaliai - as daziau jais, pati turiu plonycius plaukus, tikrai nieko blogo nepadare mirksiukas.gif Tik dazyti reiketu dazytus plaukus, naturalias ataugusias saknis - ne, kitaip jas nuims sviesiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 13, 15:08)
Nusipirkit Naturtint daziukus 10N spalvyte ir nusidazykit. Turetu pasviesint, o pakenks minimaliai - as daziau jais, pati turiu plonycius plaukus, tikrai nieko blogo nepadare mirksiukas.gif Tik dazyti reiketu dazytus plaukus, naturalias ataugusias saknis - ne, kitaip jas nuims sviesiau 4u.gif

Dekuj,turesiu omeny 4u.gif dar nueisiu i kirpykla (vistiek jau kirptis reikia smile.gif ) pasikonsultuot o tada jau imsiuos darbo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pries puse metu nusidaziau plaukus juodai, bet per ta laika viska dariau kad maximaliai pasviesetu, tai vat, dabar plaukai rudi, vietom kazkokie ryzoki biggrin.gif Norejau paklausti gal zinote koki gera spalvos isemeja? rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti