Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(ablydute @ 2010 05 07, 17:24)
kai man tik pirmą kart pasakė PKS, grįžusi internete ieškojau info ir ten buvo seni pokalbiai, tai žiūrėjau ar prie pranešėjų yra prirašyti vaikučiai ar ne.

Aš lygiai tą patį dariau smile.gif Iš pradžių buvo labai baisu kai sužinojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 07 gegužės 2010 - 17:30
QUOTE(ablydute @ 2010 05 07, 16:24)

QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 07, 16:30)

Aga, prima karta kai pasake man, kad turiu PKS tai susinervinau ir issigandau. Nes prie diagnozes doktorka pareiske - gal tik 50% teturi kada nors vaiku tureti (nemaloni moteriske pasitaike). Pakeiciau gydytoja ir viskas kitom spalvom nusidaze. O dar ir info prisirankiojau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2010 05 07, 18:24)
kai man tik pirmą kart pasakė PKS, grįžusi internete ieškojau info ir ten buvo seni pokalbiai, tai žiūrėjau ar prie pranešėjų yra prirašyti vaikučiai ar ne.

As ir dabar visokias senas temas paskaitineju,nors ne mano ligos,bet labai idomu,kad leliuku vardai ar nestumo liniuotes,tai buna dabartinio laiko,o tada mergaites baisiai pergyveno,kad nebus joms tos sventes smile.gif
Atsakyti
Maniskis kai pajuto judesiukus tik girdziu WAU! bigsmile.gif
ir ramus uzmigo biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,kas skaitot LP tema,tai jau matet,bet kas neturejot laiko ten ilisti,tai nukopinau is ten filmuka.. nerealus jis man wub.gif
http://www.myvideo.d...2/Partly_Cloudy
Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2010 05 07, 18:43)
Aga, prima karta kai pasake man, kad turiu PKS tai susinervinau ir issigandau. Nes prie diagnozes doktorka pareiske - gal tik 50% teturi kada nors vaiku tureti (nemaloni moteriske pasitaike). Pakeiciau gydytoja ir viskas kitom spalvom nusidaze. O dar ir info prisirankiojau.  smile.gif

man ir prieš metus, kai jau prisikaičiusi buvau ginekologė beveik tyčiojosi. Nu ta prasme gegužės mėnesį nuėjau pas ginę, akd patikrintų ar nėra jokių uždegimų, jei yra kad gydymą paskirtų, nes liepos 1dieną turėjau išvykti pas vyrą, ir buvom sutarę, akd jau nesisaugosim. Tai nuėjusi sakau, noriu pasitikrinti, nes norėtume nebesisaugoti nuo liepos. tai ji taip su pašaipa- su tokiais rezultatais (hormoninių tyrimų) jūs dar nusimatot nuo liepos ir pan... O aš tokia ėjau nu atsakinga- gi planuojam vaikelį, reikia apsitikrinti ar ko nėra šiaip... Tai tie žodžiai man kaskart lankantis pas ją kažkaip prrisimena. nes aš nesakiau, kad liepą pastosiu, sakaiu kad norim pradėti nesisaugoti... tai taip brrr...
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2010 05 07, 16:49)
tai ji taip su pašaipa- su tokiais rezultatais (hormoninių tyrimų) jūs dar nusimatot nuo liepos ir pan...

Nu tokias gydytojas tai tikrai reiktu gun_bandana.gif Situose dalykuose gi taip svarbu yra teigiamas nusiteikimas. O kai tau taip drebia i veida, tai zmogus nezinai ka ir begalvoti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 07, 16:47)
Mergaites,kas skaitot LP tema,tai jau matet,bet kas neturejot laiko ten ilisti,tai nukopinau is ten filmuka.. nerealus jis man wub.gif
http://www.myvideo.d...2/Partly_Cloudy

Geras! lotuliukas.gif Gaila su garsu paziuret negaliu - darbe esu. Bet prisijuokiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu vsio, ir as jau su temperatura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 07, 20:33)
Niu vsio, ir as jau su temperatura  doh.gif

O tu vargeli verysad.gif Ar labai daug? Reikejo TB is karto grusti pas anyta..
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 07, 21:15)
O tu vargeli verysad.gif Ar labai daug? Reikejo TB is karto grusti pas anyta..

Pozna, batia...

Jau toks bjaurus laikas, kad jopjaumat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 07 gegužės 2010 - 20:25
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 07, 21:24)
Pozna, batia...

Jau toks bjaurus laikas, kad jopjaumat...

Na,tai belieka gulet,arbatas gerti.. Man padedavo pries miega karstas pienas su medum(medu atskirai suciulpti). Jei gerkle ims skaudet,tai turbut zinai recepta juodo ridiko su medus?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 06, 13:15)
Jacinta,tavo lh fsh santykis 1.6.Tikrai is to galima spresti apie esanti policistiskuma.

Atsibosiu as turbtu jums! smile.gif
Bet dabar aktualu tas, tai skaitau ivairius straipsnius, tai kiek randu, kad galima kazka itarti, jei santykis daugiau nei 2, o pas mane 1,6. g.gif
Pvz, kad ir siame straipsnyje:
Gonadotropinų tyrimas. Nustatomas folikulus stimuliuojamojo (FSH – folitropino) ir liuteinizuojamojo (LH- liuteotropino) kiekis kraujo serume 3 – 5 ciklo dieną ir ciklo viduryje prieš ovuliaciją (jei ši įvyksta). Prieš ovuliaciją FSH ir ypač LH kraujyje padaugėja. Ovuliacija po LH piko įvyks praėjus 10 – 12 val. Diferencinei diagnostikai, tiriant 3 – 5 ciklo dieną, svarbus LH ir FSH santykis. Kai LH ir FSH daugiau nei du ir pastebėta kitų pokyčių, galima įtarti policistinių kiaušidžių sindromą. rolleyes.gif

QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 06, 22:52)
Jacinta del tavo tyrimu man atrodo praleistas vienas labai svarbus momentas:
kuria ciklo diena dareisi tyrimus? Mano nuojauta sako kad dareisi arciau ciklo vidurio, ir nera pas tave jokio PKS, juolab kad O vyksta, o sprendziu kadangi E2 didelis, reiskia darymo momentu folikulus turejai, ir LH tikriausiai pakilo pries O. Tikiuosi geros prognozes pasitvirtins  4u.gif

Tai, jei gerai supratau, gali buti, kad tie folikulai tikrai jau buvo, nes si cikla keliomis dienomis anksciau buvo, pas mane ir taip trumpi ciklai, tai si cikla netrukus po tyrimu ir sulaukiau O... ax.gif
Na matysim, kita savaite eisiu daryti 7DPO ir tada bus viskas aisku, o ne tik speliojimai. smile.gif
Atsakyti