Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Leblon @ 2010 05 01, 11:43)
įdomu kaip gali būti -12.
kažkaip galvojau, kad mažiausia gali būti -72.
šiaip nieko Jums pervesti nereikia, grąžins 12litų mažiau.

Ačiū už atsakymą. Tikrai nežinau, kaip gali būti tik 12 lt. Juolab, kad dirbta buvo visus metus, na išsskyrus 1 savaitę. Tačiau pajamos buvo ne tik atlyginimas, bet ir 2 mėnesius įmonė mokėjo už asmeninio automobilio naudojamą darbo reikalais. Gal čia su tuo susiję?
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 05 01, 11:18)

na reiškia darbdavys, ar dar kažkas atnaujino duomenis. tai ant jų ir pykit  mirksiukas.gif

esu vaiko prieziuros atostogose...sodra kalta...
Atsakyti
Atsiprasau jei ne karta buvo atsakyta i klausima, bet vistik gal kas pasakysit- jei nera nieko 33 ir 46 langely tai kazkas su deklaracija netvarkoj?
Visiskai fool.gif esu situose klausimuose blush2.gif
Atsakyti
Iki kada galima pateikti GPM deklaracija? ar siandien dar nevelu?
Atsakyti
QUOTE(Origami @ 2010 05 01, 18:13)
Iki kada galima pateikti GPM deklaracija? ar siandien dar nevelu?

nevėlu
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2010 05 01, 13:22)
Atsiprasau jei ne karta buvo atsakyta i klausima, bet vistik gal kas pasakysit- jei nera nieko 33 ir 46 langely tai kazkas su deklaracija netvarkoj?
Visiskai  fool.gif esu situose klausimuose  blush2.gif

ir man taip buvo pildant vieno zmogaus deklaracija. PD pirmi du lapai buvo tusti, o like uzpildyti, tiesiog kazkodel duomenys nesuvaiksciojo, nors zinojau, kad zmogus kelis menesius dirbo ir tikrai priklause susigrazint kazkiek. tada parsisiunciau i kompa, o ten jau viska rode pilnai abiejuose lapuose, kurie pries tai buvo tusti. ir grazintinas gpm pasimate taip pat

Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 05 01, 21:27)
ir man taip buvo pildant vieno zmogaus deklaracija. PD pirmi du lapai buvo tusti, o like uzpildyti, tiesiog kazkodel duomenys nesuvaiksciojo, nors zinojau, kad zmogus kelis menesius dirbo ir tikrai priklause susigrazint kazkiek. tada parsisiunciau i kompa, o ten jau viska rode pilnai abiejuose lapuose, kurie pries tai buvo tusti. ir grazintinas gpm pasimate taip pat

Man labai daznai taip buvo, kol neparsisiunti, rodo neuzpildyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galite man kas pagelbėti?
Turėjau 4 mėn. verslo liudijimą, tai už juos turiu susimokėt PSDĮ 288 Lt, bet užpildžius deklaraciją 33 langelyje yra įrašyta suma 111 Lt. Tai kaip čia dabar suprast: ar ta suma yra jau įvertinus mano skolą valstybei (288 Lt) ar aš turiu susimokėt 288 Lt, o man VMI perves 111 Lt?

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 30, 10:02)
siaubas doh.gif
prisiskambint be sansu, kelis kart po 10 minuciu muzikos teko pasiklausyt, siandien sakiau klausysiuos kol atsilieps ir atsiliepe 8 minute, net nustebau  thumbup.gif pasirodo deklaracija kad ir patikslinta , bet buvo pirmu kartu uzpildyta teisingai, tai pinigeliu tiesiog liepe palaukt blush2.gif o pildziau kovo menesi ir patikrino kovo, tik pinigeliu neperveda niekaip doh.gif taip noretusi mamos dienos proga atgauti, bet jauciu nera ko tiketis doh.gif

ka galiu pasakyt toms kurios laukia pinigeliu, po skambucio i vmi - patikrino ar gerai uzpildyta deklaracija ir iskart pervede pinigelius drinks_cheers.gif
gera mamyciu svente pasidarem, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 02 gegužės 2010 - 20:04
Gera vakara.
Gal kuri protinga mamyte atsakys... Jei 46 langelyje -9, o 33 langelyje -41 (cia abu skaiciai su minusu), tai reikia VMI sumoketi 50 Lt? Ar gerai supratau? Is karto - Aciu!
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 05 02, 18:37)
Gal galite man kas pagelbėti?
Turėjau 4 mėn. verslo liudijimą, tai už juos turiu susimokėt PSDĮ 288 Lt, bet užpildžius deklaraciją 33 langelyje yra įrašyta suma 111 Lt. Tai kaip čia dabar suprast: ar ta suma yra jau įvertinus mano skolą valstybei (288 Lt) ar aš turiu susimokėt 288 Lt, o man VMI perves 111 Lt?

Dėkui už atsakymą 4u.gif

kaip assuprantu,jus turite tik skirtuma sumoketi. 288-111=177lt.

Papildyta:
QUOTE(Darka1979 @ 2010 05 02, 20:58)
Gera vakara.
Gal kuri protinga mamyte atsakys... Jei 46 langelyje -9, o 33 langelyje -41 (cia abu skaiciai su minusu), tai reikia VMI sumoketi 50 Lt? Ar gerai supratau? Is karto - Aciu!

jus turite padaryti du atskyrus pavedimus. viena 9lt, kita 41 lt. nes skirtingi imoku kodai.
Atsakyti
Kas zinote iki kelintos valandos siandien galima pateikti deklaracijas internetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timotey: 03 gegužės 2010 - 08:53