Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Dianuka @ 2010 06 02, 12:33)
o tai cia galima betkoki menesi,t.y. kada nori,ar nuo kitu metu nuo kovo?  ax.gif

galima deklaruoti nuo 2006 metu,t.y uz 2006,2007,2008,2009.nesvarbu koki menesi deklaruosit,pinigai bus pervesti per 90 dienu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 06 02, 14:26)
galima deklaruoti nuo 2006 metu,t.y uz 2006,2007,2008,2009.nesvarbu koki menesi deklaruosit,pinigai bus pervesti per 90 dienu.

O tai ne iki liepos 31d? nes negaunam jau daugiau nei 90 dienu nuo deklaravimo pradzios.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 06 03, 17:36)
O tai ne iki liepos 31d? nes negaunam jau daugiau nei 90 dienu nuo deklaravimo pradzios.

na ne,iki liepos 31 d turi ismoketi VMI pinigelius kurie deklaravo uz 2009 metus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 06 03, 19:52)
na ne,iki liepos 31 d turi ismoketi VMI pinigelius kurie deklaravo uz 2009 metus.

Aciu, supratau, musu deklaruota uz 2008 metus, reiks eiti klaust, kas cia yra,kad pinigeliu dar negaunam,nes jokiu daugiau uzklausimu negavom del deklaracijos.
Atsakyti
viltuse, ismokejimai veluoja, mano irgi jau 90 dienu praeje. ismokeje tik uz du metus, daruz du ne. skambinau i vmi, sake viskas gerai, patikrinta, patvirtinta, klaidu nera. laukit, kazkada perves 4u.gif
Atsakyti
nezinau i kuri skyreli kreiptis , bet kadangi cia daug kartu buvo kalbeta apie sveikatos privalomaji draudima gal ka patarsit.

Isvykstu i uzsieni dirbti , dirbsiu gal ten daugiausiai menesi ar pusantro, per lt firma busiu idarbinta.
Dabar esu birzoje, kai baigsis darbo sutartis , nezinau ka daryti , nes ketinu ten dar du men. pasilikti ilgiau, atostogauti.
Klausimas butu toks, ka galiu padaryti kad man nepripaisytu privalomojo draudimo tuos du men?
Birzoje po darbo nutraukimo sutarties reikalauja is kart pasirodyti, ko aisku neiseis, kelione daugiau kainuos nei susimoket tuos 72lt . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(creizy @ 2010 06 06, 09:59)
nezinau i kuri skyreli kreiptis , bet kadangi cia daug  kartu buvo kalbeta apie sveikatos privalomaji draudima gal ka patarsit.

Isvykstu i uzsieni dirbti , dirbsiu gal ten daugiausiai menesi ar pusantro, per lt firma busiu idarbinta.
Dabar esu birzoje,  kai baigsis darbo sutartis ,  nezinau ka daryti , nes ketinu ten dar du men. pasilikti ilgiau, atostogauti.
Klausimas butu toks, ka galiu padaryti kad man nepripaisytu privalomojo draudimo tuos du men?
Birzoje  po darbo nutraukimo sutarties reikalauja  is kart pasirodyti, ko aisku neiseis, kelione daugiau kainuos nei susimoket tuos 72lt .    verysad.gif

kiek zinau,tai reikia deklaruot,kad isvaziuoji,tada ligtais nereikes moket po 72 lt,bet galiu ir klisti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 06 06, 19:35)
kiek zinau,tai reikia deklaruot,kad isvaziuoji,tada ligtais nereikes moket po 72 lt,bet galiu ir klisti.

jei ne maziau nei 6 men bet jau ismastem kaip daryti wink.gif tiesiog padarysim kad kai baigsis darbo menuo, naujam men darbdavys kelias dienas plaikytu idarbinta , o grysiu irgi nepasibaigus antram men ir eisiu i birza, tada nesigaus pilni menesiai , o kadangi nepilni men tai pagal istatyma neapmokestina ax.gif
Atsakyti
sakykit iki kada turi grazinti pinigus uz 2009 metus, nes jau virs menesio praejo ir taip negaunu, nesuprantu g.gif Deklaracija priimta, aktuali, suma su pliusu, o pinigu valstybe vis negrazina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2010 06 08, 21:04)
sakykit iki kada turi grazinti pinigus uz 2009 metus, nes jau virs menesio praejo ir taip negaunu, nesuprantu g.gif Deklaracija priimta, aktuali, suma su pliusu, o pinigu valstybe vis negrazina.  doh.gif

kažkada esu girdėjusi, kad turi gražinti iki liepos mėn. Aš taip pat dar negavau unsure.gif , pas mane lygiai tokia pati situacija, kaip ir pas Jus ir priimta aktuali ir suma su pliusu.
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2010 06 08, 21:04)
sakykit iki kada turi grazinti pinigus uz 2009 metus, nes jau virs menesio praejo ir taip negaunu, nesuprantu g.gif Deklaracija priimta, aktuali, suma su pliusu, o pinigu valstybe vis negrazina.  doh.gif

Vieniem labai greitai perveda kitiem uztrunka, man tik snd pervede o deklaravau kovo 28 tai . daugiau nei du men laukiau kol pervede pinigus.
Taciau mano brolis deklaravo balandzio 31 ir jau po poros sav gavo Lt.

Tad kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastinga @ 2010 06 08, 20:46)
kažkada esu girdėjusi, kad turi gražinti iki liepos mėn. Aš taip pat dar negavau unsure.gif , pas mane lygiai tokia pati situacija, kaip ir pas Jus ir priimta aktuali ir suma su pliusu.

taip, turi grazinti iki liepos men. As irgi deklaravau balandzio gale ir gavau tik birzelio 4 d. doh.gif Ir mano suma buvo juokinga lotuliukas.gif o zinau tokiu daug kuriems labai didelias sumas grazino seniausiai doh.gif nesuprasi tos musu VMI veikimo principo doh.gif bet iki liepos visi turime sulaukti blink.gif kantrybes 4u.gif
Atsakyti