Įkraunama...
Įkraunama...

Juodvarnių g. ir apylinkės

Tai atsirast atsirastu, bet noriu su rekomendacijom...
Nes vienakart čia vaikščiojom su mažąja ir jau einant pro vartelius prieina tokia moteriškė ir sako, gal reikia auklės.... bet kai geriau įsižiūrėjau, tai aš jos už jokius pinigus į namus neįsileisčiau, o juo labiau vaiko nepatikėčiau...
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2010 09 08, 14:45)
Tai atsirast atsirastu, bet noriu su rekomendacijom...
Nes vienakart čia vaikščiojom su mažąja ir jau einant pro vartelius prieina tokia moteriškė ir sako, gal reikia auklės.... bet kai geriau įsižiūrėjau, tai aš jos už jokius pinigus į namus neįsileisčiau, o juo labiau vaiko nepatikėčiau...

Cia tai tiesa biggrin.gif

Oi blush2.gif Sveiki 4u.gif

Oi kad galeciau tai ,padeciau, bet kad pati name nebunu biggrin.gif

Bet jeigu kada labai, labai , labai reiks ,prasom puse dienos galiu paziureti wink.gif pasiulymas iki lapkricio men. po to keliausiu darban showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksan: 09 rugsėjo 2010 - 17:17
Sveikos...
Tai va, kad darbas tikslą praranda, kai pagalvoji, kad vos ne visą algą reiktų auklei atiduot... Kažkoks košmaras...ir tai dar neaišku kokia ta auklė...kaip kažkas pasakojo, kad vaiką migdomųjų prišeria, kad galėtų visą dieną veikt ką nori...tai kažkaip be rekomendacijų nesinori ir rizikuot...
Vyras čia vieną vakarą pareiškė, kad mes darbą ir įkurs namudį darželį...tipo pasiims dar kokius 3 panašaus amžiaus vaikus ir užsiiminės...tipo valgyt ruošt moką, pampi pakeist irgi...
Tai aš jam ir sakau...jei ne kiekvienai moteriai žmonės vaikus palieka, tai vyrui jau juo labiau nepatikės biggrin.gif Tai jis tokiom didelėm akim didžiai nustebęs "O kodėl?"...
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2010 09 10, 10:39)
Sveikos...
Tai va, kad darbas tikslą praranda, kai pagalvoji, kad vos ne visą algą reiktų auklei atiduot... Kažkoks košmaras...ir tai dar neaišku kokia ta auklė...kaip kažkas pasakojo, kad vaiką migdomųjų prišeria, kad galėtų visą dieną veikt ką nori...tai kažkaip be rekomendacijų nesinori ir rizikuot...
Vyras čia vieną vakarą pareiškė, kad mes darbą ir įkurs namudį darželį...tipo pasiims dar kokius 3 panašaus amžiaus vaikus ir užsiiminės...tipo valgyt ruošt moką, pampi pakeist irgi...
Tai aš jam ir sakau...jei ne kiekvienai moteriai žmonės vaikus palieka, tai vyrui jau juo labiau nepatikės biggrin.gif Tai jis tokiom didelėm akim didžiai nustebęs "O kodėl?"...

lotuliukas.gif thumbup.gif

Jo su auklėtojoms ,atsargiai ,visokiu papuola doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksan: 10 rugsėjo 2010 - 15:42
Su pergale biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip žiūrau tyluma biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, na visai atsitiktinai aptikau jusu tema, ir bandysiu jungtis jei priimsit,gyvenam 24 gatvej.
Amelituke pažystu, jei tik ji mane prisimena. tongue.gif
Mano mažoji taip pat lanko žvirbliukų grupę, o vyresnioji voveriukų.
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2010 09 16, 17:02)
sveikos, na visai atsitiktinai aptikau jusu tema, ir bandysiu jungtis jei priimsit,gyvenam  24 gatvej.
Amelituke pažystu, jei tik ji mane prisimena. tongue.gif
Mano mažoji taip pat lanko žvirbliukų grupę, o vyresnioji voveriukų.

Papasakokite 24 g-veje ,kur ? mes irgi is 24 wub.gif lankom zvirbliuku grupe thumbup.gif
Vyresneji tuoj mokykla prades baiginet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksan @ 2010 09 16, 17:53)
Papasakokite 24 g-veje ,kur ? mes irgi is 24  wub.gif lankom zvirbliuku grupe  thumbup.gif
Vyresneji tuoj mokykla prades baiginet  biggrin.gif

Mes paciam paciam gatves gale gyvenam.Tai tarp jusu ir mano merginos tik 5 dienu skirtumas, o ir dar ta pacia grupe lanko , tai is vis smagu bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2010 09 16, 19:30)
Mes paciam  paciam gatves gale gyvenam.Tai tarp jusu ir mano merginos tik 5 dienu skirtumas, o ir dar ta pacia grupe lanko , tai is vis smagu bus. 4u.gif

Tai jus kur nuo kalno nusileidus ,ten kairiau g.gif musu nama tai pravaziuojat ,vysniu spalvos tvora ,geltonu plytu 6 nuo gatves is kaires smile.gif kaip smagu 4u.gif o koks vardas dukrytes blush2.gif

As savo mazute vos ikalbeju vaziuoti namo is darzelio, nenorejo niekaip bigsmile.gif labai jau patiko jai ten thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksan: 16 rugsėjo 2010 - 19:25
QUOTE(oksan @ 2010 09 16, 20:22)
Tai jus kur nuo kalno nusileidus ,ten kairiau  g.gif musu nama tai pravaziuojat ,vysniu spalvos tvora ,geltonu plytu 6 nuo gatves is kaires  smile.gif kaip smagu  4u.gif o koks vardas dukrytes  blush2.gif

As savo mazute vos ikalbeju vaziuoti namo is darzelio, nenorejo niekaip  bigsmile.gif labai jau patiko jai ten  thumbup.gif

taip nusileidus nuo kalno, atsiriami i musu tvoros kampa. 4u.gif O dukryte- Gabrielė į darželį eina gan noriai, jau nėra problemų su ja.
O kur jus gyvenat aš jau supratau,tenka pravaziuot daznai tongue.gif
Atsakyti