QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 23:50)

prašom užeiti į kosmetikos išparduotuvę

čia jau mano reikalas ar man reikalingi mėginėliai ar ne.
Zinoma kad jusu ir as nieko blogo nenoriu pasakyti

tik va kad jus teigiate jod taip lengva spalva issirinkti is paveikslelio ir kokio bieso pirkti atspalviui atsirinkti meginelius, taciau dar teigiate jog tiek daug kartu nepataikete, man tas atrodo priestaringa ir tiek
cia gal biski ne i tema bet parasysiu

gal kam nepatiks bet gal privers susimastyti
moon kiek pamenu is pradziu gyre bxm kad jai labai patiko ir panasiai...prasidejus kazkurios merginos nepasitenkinimu megineliais irgi pradejo ant jos varyti

, nors kiek supratau jie istaise klaida ir atsiuntebe meginelio bet registruotu...o registracija lietuvoje ir kainuoja tuos 2 lt.
tai va nepatinka siuntimo kainos ir panasiai, juk pastas siuncia registruotu pastu uz 4 lt ir t.t.
taigi yra tokia grupe zmoniu, kaip mano pirmoji direktore sakydavo, kuriu mastymas per trumpas, kad suprasti is kur atsiranda tam tikros kainos. ji sakydavo tarkim, pardaveja niekada negali suzinoti batu pirkimo savikainos, nes joms nesuprantama kodel batas nupirktas uz savikaina 30 lt kainuoja 300 ir brangiau
nes ji nesupranta, ar net nepamasto, kad tas batas apmoka nuoma, komunalinius mokescius, kitas sanaudas tokias kaip jo transportavimas tarkim is italijos ir dar kruva kitu sanaudu bei galu gale tas batas moka jai bei kitoms pardavejoms algas