Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

smile.gif prašom užeiti į kosmetikos išparduotuvę biggrin.gif čia jau mano reikalas ar man reikalingi mėginėliai ar ne. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 10 rugsėjo 2010 - 22:50
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 23:50)
smile.gif  prašom užeiti į kosmetikos išparduotuvę  biggrin.gif čia jau mano reikalas ar man reikalingi mėginėliai ar ne.  ax.gif

Zinoma kad jusu ir as nieko blogo nenoriu pasakyti 4u.gif tik va kad jus teigiate jod taip lengva spalva issirinkti is paveikslelio ir kokio bieso pirkti atspalviui atsirinkti meginelius, taciau dar teigiate jog tiek daug kartu nepataikete, man tas atrodo priestaringa ir tiek biggrin.gif 4u.gif

cia gal biski ne i tema bet parasysiu 4u.gif gal kam nepatiks bet gal privers susimastyti

moon kiek pamenu is pradziu gyre bxm kad jai labai patiko ir panasiai...prasidejus kazkurios merginos nepasitenkinimu megineliais irgi pradejo ant jos varyti ax.gif, nors kiek supratau jie istaise klaida ir atsiuntebe meginelio bet registruotu...o registracija lietuvoje ir kainuoja tuos 2 lt.

tai va nepatinka siuntimo kainos ir panasiai, juk pastas siuncia registruotu pastu uz 4 lt ir t.t.

taigi yra tokia grupe zmoniu, kaip mano pirmoji direktore sakydavo, kuriu mastymas per trumpas, kad suprasti is kur atsiranda tam tikros kainos. ji sakydavo tarkim, pardaveja niekada negali suzinoti batu pirkimo savikainos, nes joms nesuprantama kodel batas nupirktas uz savikaina 30 lt kainuoja 300 ir brangiau ax.gif
nes ji nesupranta, ar net nepamasto, kad tas batas apmoka nuoma, komunalinius mokescius, kitas sanaudas tokias kaip jo transportavimas tarkim is italijos ir dar kruva kitu sanaudu bei galu gale tas batas moka jai bei kitoms pardavejoms algas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 11, 09:34)
Zinoma kad jusu ir as nieko blogo nenoriu pasakyti  4u.gif  tik va kad jus teigiate jod taip lengva spalva issirinkti is paveikslelio ir kokio bieso pirkti atspalviui atsirinkti meginelius, taciau dar teigiate jog tiek daug kartu nepataikete, man tas atrodo priestaringa ir tiek  biggrin.gif  4u.gif

cia gal biski ne i tema bet parasysiu 4u.gif gal kam nepatiks bet gal privers susimastyti

moon kiek pamenu is pradziu gyre bxm kad jai labai patiko ir panasiai...prasidejus kazkurios merginos nepasitenkinimu megineliais irgi pradejo ant jos varyti  ax.gif, nors kiek supratau jie istaise klaida ir atsiuntebe meginelio bet registruotu...o registracija lietuvoje ir kainuoja tuos 2 lt.

tai va nepatinka siuntimo kainos ir panasiai, juk pastas siuncia registruotu pastu uz 4 lt ir t.t.

taigi yra tokia grupe zmoniu, kaip mano pirmoji direktore sakydavo, kuriu mastymas per trumpas, kad suprasti is kur atsiranda tam tikros kainos. ji sakydavo tarkim, pardaveja niekada negali suzinoti batu pirkimo savikainos, nes joms nesuprantama kodel batas nupirktas uz savikaina 30 lt kainuoja 300 ir brangiau  ax.gif
nes ji nesupranta, ar net nepamasto, kad tas batas apmoka nuoma, komunalinius mokescius, kitas sanaudas tokias kaip jo transportavimas tarkim is italijos ir dar kruva kitu sanaudu bei galu gale tas batas moka jai bei kitoms pardavejoms algas  4u.gif

Taip as gyriau ju mineraline pudra ir galiu pagirti dar karteli, as niekur nerasiau kad ji man nepatinka, man ji patinka ir tinka thumbup.gif As tiesiog esu nepatenkinta ju prekiavimo sistema ir tiek. Jus pirma isiskaitykite, o po to komentuokite doh.gif
Atsakyti
esmė tame, kad aš spalvos tikrai ant rankos tepdama taip pat neišsirinksiu. Pvz EM, atrodo nu ne geltona visiškai, pasipudruoji veidą ir va, kaip kiaušinis. Aš prieš mėginukus nieko neturiu, mėginukai yra gerai, bet tik tokie, kuriuos galima pilnai pagal paskirtį ir panaudoti, o ne pauostyti, ar ant rankos pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 11, 09:34)
taigi yra tokia grupe zmoniu, kaip mano pirmoji direktore sakydavo, kuriu mastymas per trumpas, kad suprasti is kur atsiranda tam tikros kainos. ji sakydavo tarkim, pardaveja niekada negali suzinoti batu pirkimo savikainos, nes joms nesuprantama kodel batas nupirktas uz savikaina 30 lt kainuoja 300 ir brangiau  ax.gif
nes ji nesupranta, ar net nepamasto, kad tas batas apmoka nuoma, komunalinius mokescius, kitas sanaudas tokias kaip jo transportavimas tarkim is italijos ir dar kruva kitu sanaudu bei galu gale tas batas moka jai bei kitoms pardavejoms algas  4u.gif

i dešimtuką thumbup.gif thumbup.gif tokios moterys niekada nesupras verslo pagrindų, nes jų proteliai, paprasčiausiai tam nesutverti, gaila jų... bet nieko čia nepadarysi, toks gyvenimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solveka: 11 rugsėjo 2010 - 10:43
O prie ko cia pavyzdys apie batus, kuris manau ir asilui aiskus doh.gif Esme juk ne tame... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 11, 11:54)
O prie ko cia pavyzdys apie batus, kuris manau ir asilui aiskus  doh.gif Esme juk ne tame...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu ir man suprantama ax.gif

nepamenu kuri bet kazkuri rase kad siuntimas registruotu kainuoja 4 lt o jie ima tokius pinigus uz siuntima, tai pamaniau kad sis pavyzdys labai tinka, 4u.gif

niekada nesigilinu kokios siuntimo islaidos jos man tinka arba ne jei netinka neperku o ne aiskinu kad kaip jie cia daro, manau kad tai kievieno pardavejo asmeninis reikalas,
o kliento reikalas arba sutikti su tuo ir pirkti arba susirasti ka pigiau ir pirkti is ten kur norima g.gif

cia tas pats kas per ebaju pardavineti prekes idedi starting bid price 0.01 ct o siuntimo islaidas dedi didesnes kad atsipirktu visi ebajaus mokesciai, pats siuntimas registruotu pastu, vokas ir panasiai....jei jau vdrug tau preke nupirks tik uz ta 0.01 ct.
todel ir buna co.uk nori ka nusipirkti atrodo kaina gera o tarkim siuntimas kainuoja 10 svaru, tada ir apmastai pirkti ar nepirkti bet nepradedi rodyti pasipiktinima ko jis deda tokia siuntimo islaidu suma o ne ta kuri is tikro yra tarkim 3.50 svaru siuntimui i lietuva ax.gif

Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 11, 12:47)
nepamenu kuri bet kazkuri rase kad siuntimas registruotu kainuoja 4 lt o jie ima tokius pinigus uz siuntima, tai pamaniau kad sis pavyzdys labai tinka,  4u.gif 

cia tas pats kas per ebaju pardavineti prekes idedi starting bid price 0.01 ct o siuntimo islaidas dedi didesnes kad atsipirktu visi ebajaus mokesciai, pats siuntimas registruotu pastu, vokas ir panasiai....jei jau vdrug tau preke nupirks tik uz ta 0.01 ct.

Kas del megineliu, tai rasoma, kad jie nemokami - tai jie ir turi but nemokami, o siuntimas realus, o ne kad is siuntimo dar apsimoka visi sau atlyginimus. Kas butu, jei parduotuvej gautumet megineli ir sakytu 'na tai kainuos tiek ir tiek'. doh.gif Su batais palyginimas siuo atveju netinka. schmoll.gif

Na o del ebay klystat - galima siuntimo islaidoms idet kiek didesne suma (nes i tai ieina ir pakavimo priemones, ir pats siuntimas), bet mokescius isiskaiciuot i ta suma yra draudziama (galit ebay taisykles paskaityt - nebent UK ebay kitokios jos nei visuose kituose ebay).
Atsakyti
Mergaitės, noriu užsisakyti Bare X Minerals pudrą, kol siuntimas nemokamas šį savaitgalį, tačiau nemoku naudotis mokėjimai.lt sistema... 4u.gif Gal kuri galėtų man paaiškinti? O gal jie priima ir kitokius mokėjimus? Pvz spaudos kioskuose ar Maximoje?
Arba gal kokia vilnietė ruošiasi pirkti pudrytę, prisijungčiau ir aš, iš Vilniaus atvažiuočiau paimčiau, nes labai reikia.

Labai lauksiu pagalbos
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 11, 18:24)
Mergaitės, noriu užsisakyti Bare X Minerals pudrą, kol siuntimas nemokamas šį savaitgalį, tačiau nemoku naudotis mokėjimai.lt sistema... 4u.gif  Gal kuri galėtų man paaiškinti? O gal jie priima ir kitokius mokėjimus? Pvz spaudos kioskuose ar Maximoje?
Arba gal kokia vilnietė ruošiasi pirkti pudrytę, prisijungčiau ir aš, iš Vilniaus atvažiuočiau paimčiau, nes labai reikia.

Labai lauksiu pagalbos

Čia yra nurodyti jų atsiskaitymo būdai:
www.barexminerals.lt/conditions.php

Jei MAXIMA kasose tai va čia aprašymas kaip tai padaryti, čia iš kito tinklapio, bet sistema turėtų būti ta pati:

"Norint atsikaityti "MAXIMOS" kasose, jums bus reikalingas spausdintuvas, tam kad galėtumėte atsispausdinti specialiai jums sugeneruotą sąskaitą. Atsispausdinus sąskaitą, nepamirškite paspausti mygtuko "Grįžti į pardavėjo svetainę" (nuotraukoje apibraukta raudonai) taip mes būsime informuoti apie jūsų užsakymą. Jūsų užsakymas bus pradėtas vykdyti, kaip tik jūs jį apmokėsite.

Nusinešus atsispausdintą sąskaitą į "MAXIMĄ" prie kasų bus nuskenuotas jūsų sąskaitos unikalus brūkšninis kodas. Tuomet reiks sumokėti nurodytą sumą + 0,50 Lt. paslaugos aptarnavimo mokestį."

Su rkiosk irgi panašiai tūrėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 11, 18:13)
Kas del megineliu, tai rasoma, kad jie nemokami - tai jie ir turi but nemokami, o siuntimas realus, o ne kad is siuntimo dar apsimoka visi sau atlyginimus. Kas butu, jei parduotuvej gautumet megineli ir sakytu 'na tai kainuos tiek ir tiek'.  doh.gif Su batais palyginimas siuo atveju netinka.  schmoll.gif

Na o del ebay klystat - galima siuntimo islaidoms idet kiek didesne suma (nes i tai ieina ir pakavimo priemones, ir pats siuntimas), bet mokescius isiskaiciuot i ta suma yra draudziama (galit ebay taisykles paskaityt - nebent UK ebay kitokios jos nei visuose kituose ebay).

kiek man zinoma nebutinai siuntima ebajuj turi rasyti tiek kiek yra, cia jau nuo kiekvieno pardavejo prklauso, dazniausiai siuntimas ant bidinamu prekiu yra dedamas didesnis kad atpirkti pacia preke. taisykles yra skirtos tam kad jas lauzytumei mirksiukas.gif

be to visi kimba prie zodziu nemokamas meginelis lotuliukas.gif o juk jis ir yra nemokamas ar matote prie ju parasytas kainas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o siuntimas tai jau atskiras marketingas manau ax.gif
pvz ryanair skelbia akcija skrydis tik o.99 euro i trenerife, puoli ziureti o is tavo 0.99 pasidaro 200 su ju paskaiciuotas tipo mokesciais
ziuri kita karta skrydzio kaina 29,99 o galutine suma iseina tik 150
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 11, 18:51)
Čia yra nurodyti jų atsiskaitymo būdai:
www.barexminerals.lt/conditions.php

Jei MAXIMA kasose tai va čia aprašymas kaip tai padaryti, čia iš kito tinklapio, bet sistema turėtų būti ta pati:

"Norint atsikaityti "MAXIMOS" kasose, jums bus reikalingas spausdintuvas, tam kad galėtumėte atsispausdinti specialiai jums sugeneruotą sąskaitą. Atsispausdinus sąskaitą, nepamirškite paspausti mygtuko "Grįžti į pardavėjo svetainę" (nuotraukoje apibraukta raudonai) taip mes būsime informuoti apie jūsų užsakymą. Jūsų užsakymas bus pradėtas vykdyti, kaip tik jūs jį apmokėsite.

Nusinešus atsispausdintą sąskaitą į "MAXIMĄ" prie kasų bus nuskenuotas jūsų sąskaitos unikalus brūkšninis kodas. Tuomet reiks sumokėti nurodytą sumą + 0,50 Lt. paslaugos aptarnavimo mokestį."

Su rkiosk irgi panašiai tūrėtų būti.

Svetainėje tai jie pateikia daug atsiskaitymo būdų, o užsakinėjant, kai prienama iki mokėjimo pasirinkimo, atsiranda užrašas "Šiuo metu galimas vienintelis mokėjimo būdas. Mokėjimai.lt (atsiskaitymas per Lietuvos ir užsienio el. bankus)" Patvirtinčiau mokėjimą, tačiau nežinau kaip atsiskaityti per mokėjimai.lt. Kiek suprantu, ten reikia registruotis, o kas toliau?... blush2.gif
Atsakyti