Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

gal tada reikia parasyti jiems ir paklausti kontaktu kas paltina kaune
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 12:38)
turetu buti jei paprasytum jog tave patalpintu be zmogaus pageidavimo kiek zinau negali talpinti, juk kaip be zmogaus sutikimo imsi skelbti jo duomenis.

del veilo tai as naudoju  thumbup.gif  ir man jis labai reikalingas
mano oda sausa tai man kaip riebalams sugerti nereikia, taciau su juo makiazas atrodo uzbaigtas, nesimato poros, ir siaip suteikia makiazui glotnumo ir vientisumo

va tą ir norėjau sužinoti apie veila, reikės tuo pačiu šiandien įtraukti į savo pirkinius ax.gif galėtų Klaipėdoj atsirasti platintoja rolleyes.gif būčiau pastovi klientė 4u.gif
Atsakyti
Manau geriausias platintojas esi pats
jei nera tarkim tavo mieste platintojo tai is vis paranku, todel kad ir sau perki pigiau ir dar draugems pasiulai bei pinigo uzsidirbti truputi gali, o ir drauges pigiau gauna kai nereikia moketi siuntimo mokescio....visiems gerai.

as viena karta kai prasukau uzsakymu tai man visos mano prekes uz dyka gavosi ax.gif

o geriausia reklama esu as nes visi labai pastebi pokycius, sako nu tu tai nesensti nei rauksleliu nieko o veidukas skaistus rolleyes.gif tada ir pareklamuoju ka naudoju.
viena kart net prase dokumenta parodyti kai i kluba ejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 13:52)

viena kart net prase dokumenta parodyti kai i kluba ejau  lotuliukas.gif

jei nepaslaptis tai kiek metu? rolleyes.gif

siaip vyrai nelabai supranta apie visas pudras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 13:56)
jei nepaslaptis tai kiek metu?  rolleyes.gif

siaip vyrai nelabai supranta apie visas pudras  biggrin.gif

man greitai 30 ax.gif ir dar esu 2 vaiku mama mirksiukas.gif

Papildyta:
manau daug ka lemia makiazas bei gera kosmetika, galima viska uzmaskuoti ir paslepti trukumus, tik pased doh.gif eti prie veidrodzio ilgiau reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunera: 18 spalio 2010 - 12:01
QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 12:59)
man greitai 30  ax.gif ir dar esu 2 vaiku mama  mirksiukas.gif

smagu girdėti kad moteris taip prisižiūri, ir aišku pamalonina tokie dalykai biggrin.gif aš irgi apsidžiaugiu kai paso prašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 13:59)
man greitai 30  ax.gif ir dar esu 2 vaiku mama  mirksiukas.gif

o, tada priimciau kaip komplimenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 13:08)
drinks_cheers.gif  is mano isbandytu N mineraliniu ir visokiu kitu pudru, barex - geriausia is visu wub.gif  mano jautri oda toleruoja puikiai, spalva tinka idealiai, laikosi ir nenuplaukia, zodziu man ji - metu atradimas.

Koks palyginimas būtų su "BE"? ax.gif
Atsakyti
ka tik i savo fair light iberiau pora kruopelyciu medium spalvos, koks grazus derinys isejo wub.gif wub.gif veidas su lengvu, lengvu idegiu isejo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 10 18, 13:09)

o jetaus, man BE isvis pravalas doh.gif 1. ne viena spalva netiko; 2. beria nuo joje esancio bismuto ziauriai, jau net po 1 naudojimo bash.gif
Atsakyti
[quote=charisma2121,2010 10 18, 13:11]
ka tik i savo fair light iberiau pora kruopelyciu medium spalvos, koks grazus derinys isejo wub.gif wub.gif veidas su lengvu, lengvu idegiu isejo wub.gif
o aš su medium baige maišau fair light smile.gif sveikesnis toks veidas atrodo, žvalesnis wub.gif
Atsakyti
kai uzbaigsiu meginuka medium, pabandysiu su medium beige, bet siaip pati nustebau, kad toks grazus efektas isejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 10 18, 14:09)

BE sunkesne, pasidengimo prasme
na man bxm labiau patiko nes BE naudojau ilgai pakol isigijau alergija doh.gif, gydziau alergija puse metu , o su bxm po metu naudojimo dziaugiausi grazia oda.

dabar bandau Magic tai ji sunkumu prilygsta BE
be to bxm atspalviai skiriasi nuo BE. bBEturejau Medium tai ji tamsesne nei bxm medium...bent jau man ax.gif

Charisma2121 as irgi maisiau spalvytes kad isgauti gera spalvyte tikrai graziau ir naturaliau gaunasi drinks_cheers.gif

Atsakyti