gal tada reikia parasyti jiems ir paklausti kontaktu kas paltina kaune
QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 12:38)
turetu buti jei paprasytum jog tave patalpintu be zmogaus pageidavimo kiek zinau negali talpinti, juk kaip be zmogaus sutikimo imsi skelbti jo duomenis.
del veilo tai as naudoju
ir man jis labai reikalingas
mano oda sausa tai man kaip riebalams sugerti nereikia, taciau su juo makiazas atrodo uzbaigtas, nesimato poros, ir siaip suteikia makiazui glotnumo ir vientisumo
del veilo tai as naudoju

mano oda sausa tai man kaip riebalams sugerti nereikia, taciau su juo makiazas atrodo uzbaigtas, nesimato poros, ir siaip suteikia makiazui glotnumo ir vientisumo
va tą ir norėjau sužinoti apie veila, reikės tuo pačiu šiandien įtraukti į savo pirkinius

Manau geriausias platintojas esi pats
jei nera tarkim tavo mieste platintojo tai is vis paranku, todel kad ir sau perki pigiau ir dar draugems pasiulai bei pinigo uzsidirbti truputi gali, o ir drauges pigiau gauna kai nereikia moketi siuntimo mokescio....visiems gerai.
as viena karta kai prasukau uzsakymu tai man visos mano prekes uz dyka gavosi
o geriausia reklama esu as nes visi labai pastebi pokycius, sako nu tu tai nesensti nei rauksleliu nieko o veidukas skaistus
tada ir pareklamuoju ka naudoju.
viena kart net prase dokumenta parodyti kai i kluba ejau
jei nera tarkim tavo mieste platintojo tai is vis paranku, todel kad ir sau perki pigiau ir dar draugems pasiulai bei pinigo uzsidirbti truputi gali, o ir drauges pigiau gauna kai nereikia moketi siuntimo mokescio....visiems gerai.
as viena karta kai prasukau uzsakymu tai man visos mano prekes uz dyka gavosi

o geriausia reklama esu as nes visi labai pastebi pokycius, sako nu tu tai nesensti nei rauksleliu nieko o veidukas skaistus

viena kart net prase dokumenta parodyti kai i kluba ejau

QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 13:52)
jei nepaslaptis tai kiek metu?

siaip vyrai nelabai supranta apie visas pudras

QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 13:56)
man greitai 30

Papildyta:
manau daug ka lemia makiazas bei gera kosmetika, galima viska uzmaskuoti ir paslepti trukumus, tik pased

QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 12:59)
smagu girdėti kad moteris taip prisižiūri, ir aišku pamalonina tokie dalykai

QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 13:59)
o, tada priimciau kaip komplimenta

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 13:08)

Koks palyginimas būtų su "BE"?

ka tik i savo fair light iberiau pora kruopelyciu medium spalvos, koks grazus derinys isejo
veidas su lengvu, lengvu idegiu isejo 
Papildyta:
o jetaus, man BE isvis pravalas
1. ne viena spalva netiko; 2. beria nuo joje esancio bismuto ziauriai, jau net po 1 naudojimo

Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 10 18, 13:09)
o jetaus, man BE isvis pravalas

[quote=charisma2121,2010 10 18, 13:11]
ka tik i savo fair light iberiau pora kruopelyciu medium spalvos, koks grazus derinys isejo
veidas su lengvu, lengvu idegiu isejo 
o aš su medium baige maišau fair light
sveikesnis toks veidas atrodo, žvalesnis

o aš su medium baige maišau fair light

kai uzbaigsiu meginuka medium, pabandysiu su medium beige, bet siaip pati nustebau, kad toks grazus efektas isejo

QUOTE(Victorious @ 2010 10 18, 14:09)
BE sunkesne, pasidengimo prasme
na man bxm labiau patiko nes BE naudojau ilgai pakol isigijau alergija

dabar bandau Magic tai ji sunkumu prilygsta BE
be to bxm atspalviai skiriasi nuo BE. bBEturejau Medium tai ji tamsesne nei bxm medium...bent jau man

Charisma2121 as irgi maisiau spalvytes kad isgauti gera spalvyte tikrai graziau ir naturaliau gaunasi