Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Jau eina septinti mūsų draugystės metai, kartu gyvenam metus. Aš jau pagalvoju apie vestuves ir su draugu apie tai pakalbu, bet jis matosi labai nesivelia į tokias kalbas verysad.gif Vieną kartą tiesiai šviesiai paklausiau kokios kliūtis, o jam mat reikia daugiau pinigų uždirbti ir dar velniai žino ko g.gif O aš manau, kad viso to galima siekti būnant oficialia šeima... nežinau kuo čia viskas baigsis... iš vienos pusės nenoriu jo versti manęs imti į žmonas, bet sugyventinės statusas taip pat pradeda atsibosti...
Atsakyti
Musu vestuviu diena bus 7 metai, 7 menesiai ir 22 dienos kaip esam kartu wub.gif Gyvenam jau kokie 7 metai kartu, susizadejom po 3 metu draugystes, o vat vedyboms pribrendom tik dabar biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pareiskimus nunesem po 4 menesu draugystes, o susituokem praejus dar 4 menesiukams:)
Atsakyti
Pasipirso po nepilnai 4 metu thumbup.gif
Atsakyti
O mes susižadėjom po 9 metų draugystės, o vestuves švęsime baigiantis 10 draugystės metams wub.gif
Atsakyti
As tai draugystes pradzioj jau svajojau, bet maniskis labai ilgai brendo tam reikalui, taigi man irgi pasipirso po 9 metu draugystes, zenijames po 11 metu draugystes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabona @ 2011 06 29, 10:42)
As tai draugystes pradzioj jau svajojau, bet maniskis labai ilgai brendo tam reikalui, taigi man irgi pasipirso po 9 metu draugystes, zenijames po 11 metu draugystes. smile.gif

Tai mes kaip ir likimo draugės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal dar ir tuoketės tą pačią dieną? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabona @ 2011 06 29, 12:42)

Oho kokia kantri thumbup.gif
Atsakyti
Na man pasipirso po metu draugystes....Pirmiau nusprendem kad norim leliuko o kai leliukas gime pagalvojom kad reiktu ir susituok smile.gif atvirksciai nei visi kazkaip darem bet ne kiek nesigailim taigi praejo dveji metai po prislybu ir jau sia vasara vestuves bus smile.gif
Atsakyti
Gal kvaila ir kiek keista, tačiau tuoktis nusprendėme jau trečią draugystės dienąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorotė_ @ 2011 07 12, 00:22)
Gal kvaila ir kiek keista, tačiau tuoktis nusprendėme jau trečią draugystės dienąsmile.gif

ir kodel taip greitai nusprnedet?pajautet kad tai tas zmogus? 4u.gif
man paciai draugas 3d pasake kad tikciau jam i zmonas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 12, 13:55)
ir kodel taip greitai nusprnedet?pajautet kad tai tas zmogus? 4u.gif
man paciai draugas 3d pasake kad tikciau jam i zmonas 4u.gif  thumbup.gif

Tiesiog labai panašūs esame- tiek pomėgiais, tiek skoniu, net išvaizda. Ir taip daug paprasčiau ir maloniau gyvenime- kai žinai , jog patars tavo veikloje, supras tave, nesijuoks iš tavo išrinkto daikto(parduotuvėje dažniausiai kartu puolam prie to pačio daikto rolleyes.gif ) . Matyt dėl to ,nes nemanau, kad gyvenime kada rasiu sau labiau tinkamesnį žmogų- mano MB būtent toks apie kokį tyliai pasvajodavau 4u.gif

manau, jog ne aš viena taip jaučiuosi rolleyes.gif
Atsakyti