Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

gutierax, atrodai super thumbup.gif dar kaip tik susiradau tavo foto pries..tai nerealus pasikeitimas, bet kas gerai, kad naujoji nosyte atrodo labai graziai, bet tavo veido bruozu labai nekeicia, tik susvelnina 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=gutierax,2010 05 13, 14:16]
sveikos merginos, idejau savo foto smile.gif taip atrodziau, kai nueme tvarsti.pati kartais esu patenkinta, kartais norisi verkti doh.gif .labiausiai buvau patenkinta kai tik pirma karta paziurejau i veidrodi biggrin.gif .veliau grizau namo ir pradejau tyrineti, va tada ir prasidejo......... g.gif snerves lyg nevisai lygios, bet dzin, jei tik labiau neisrykes. po to, kur nuonugarele eina zemyn(na kur pjauna ir suglaudzia kai nuskelia kuprele)vienoj pusej tolygiai nueina, kitoj-lyg griovelis, bet kol kas baisiai i akis nekrenta, tik neaisku kaip bus kai patinimas atslugs g.gif na gal dar mazai laiko, juk tik savaite, gal patinimas nevienodai leidziasi...bet siaip kol kas tikrai graziau nei buvo, nosis ilgoka, bet gal dar pasileis 4u.gif vat, kaip bebutu keista, galiuku esu patenkinta, jis man labai patinka, bet vel baisu, kai atitins, tai kad nebutu kaip Maiklo dzeksono :lotuliukas biggrin.gif kaip jums mergaites? ax.gif
Papildyta:

Tavo nosyte thumbup.gif tokia maza tiesi simpatiska nosyte ir tau labai tinka manau riesta tau taip gerai neatrodytu kaip si... Neatsimenu kokia nosi turejai pries op. jei imestum nuotraukele pries op. butu galima labiau palyginti.
Atsakyti
gutierax thumbup.gif thumbup.gif Labai labai gerai atrodai ,tike pati pasikeite labai i graziaja puse ir nosyte ,nepagalvotum kad tik tiek po operacijos praeje ! Super!
Tu pas D.R operavaisi? nes as pas ji planuoju ir tavasis atvejis labai nudziugino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 05 13, 10:08)
sveikos  4u.gif

oi, kazkaip vis ziuriu i laikrodi ir vis galvoju, ka dabar musu Proud Mommy veikia, vis lyginu su tuo, ka man dare tam tikru laiku.... itariu, kad dabar jau apturejusi pacia "maloniausia" procedura - tamponu traukima  doh.gif  blink.gif

Labai laukiu griztant su ispudziais  4u.gif

Kaip malonu, kad kazkas laukia 4u.gif
Uoj apie yamponu keitima net prisimint nenoriu, siurpai bega pagalvojus..traukimas dar nieko, net prie tai ten juos kazkaip spaude, kiso kazka..o dieve..Istraukus tamponus kraujas bego..i dubeneli..
Na o siaip per perrisima pasiprasiau i veidrodi paziuret, tai nosyte tikrai kita thumbup.gif Aisku istinusi dar kaip..bet man patiko ka maciau smile.gif Dabar ziuriu kazkaip snerves kreivos..ai nu bet kol kas nesuku galvos labai smile.gif
Pati op praejo gerai. Ryte visai nesijaudinau. Net operacinej nebuvo jaudulio, nes jau puse metu isgyventi tie jauduliai smile.gif Operacinej ivede kateteri, spejau ziuredama i lempa pasimelsti ir nieko nepamenu. Atsibudau drebedama..tai silde mane su elektrine anklode ir salde kakta, kad patinimas mazesnis butu. Sunku kvepuot buvo, bet daug geriau vandens, veliau vakare ledinukus ciulpiau smile.gif Naktis irgi tokia pusiau be miego (keliausi pienuka nusitraukinet) ir siaip sunku buvo. Nosyte pacia maudzia siek tiek..nu bet isgyvensiu.
Siaip dziaugiuosi smile.gif Vaziavau kaip i svente wub.gif Tai va dar kelias dieneles pakentesiu ir manau galesiu po truputi gryzt i mokslus, i mamos vaidmeni smile.gif
SV pasirode visai malonus, isklausinejau kaip pavyko op, tai sake gerai. O ta jo padejeja, tai dar malonesne wub.gif Labai palaike, drasino, dalinosi patirtimi ir t.t.

Tai tiek smile.gif

Begu skaityt ka priraset
p.s. jei kam aktualu bus, tai narkoze iseina is organizmo per 6val. vaistai ir antibio tikai gal truputi ilgiau uzsibuna..bet anesteziologe man leido jau sivakar maitinti savo leliu wub.gif wub.gif wub.gif
vargsas vaikas ir vyras, jie visa nakti prasikankino, nes mazius be manes nebuves, is buteliuko negere doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proud_Mommy: 13 gegužės 2010 - 14:26
taip pas .radzeviciu.aciu mergaites jus taip mane pradziuginot thumbup.gif , bet as esu realiste labiau, minusu tikrai yra tik meldziu, kad jie neisrysketu. labai siaip gera mintis nusifotografuoti ir piesti, rezultatas beveik 100 procentinis kaip foto.na o as foto taip nedrasisi apipaisinejau, stengiaus nepripiesti kad nebutu neigyendinama.beje ir kazkur skaiciau, kad kazkuri rase jog 3mm yra daug, tai kazkaip ir bandziau nepersistengti, bet dabar galvoju, kad reikejo puse nosies nurezti lotuliukas.gif
jei del melyniu ir patinimu, tai manau tie clarinase vaistai savo darba padare. oi dar ties apie siulu traukima. D.R. sesele superine, as jos paprasiau mane uzmigdyti jei skaudes lotuliukas.gif , o ji taip super svelniai viska dare, kad tikrai uodas skaudziau ikanda thumbup.gif galeciau jei kojas rankas isbuciuoti uz toki profesionaluma ir geranoriskuma ploja.gif ploja.gif na paziuresim kaip bus po menesio wub.gif
Atsakyti
gutierax, tikrai graziai atrodai wub.gif wub.gif wub.gif grazu man tokios truputi riestos nosytes wub.gif atrodai kaip lelyte smile.gif o zinant, kad tik po 6 dienu
Atsakyti
sveika sugryzus smile.gif .matai jau viskas praejo thumbup.gif .saunuole, kad pasiryzai, o dabar tik grazyn ir grazyn wub.gif
viskas lekiu mokytis, nes busiu su grazia nosim, bet be diplomo doh.gif
Atsakyti
gutierax, kiek tau metu jei ne paslaptis? smile.gif tokia jaunute atrodai, o minejai, kad vaika turi smile.gif
Atsakyti
sveika sugrizus, Proud_Mommy thumbup.gif , kaip dziaugiuos, kad viskas jau ivyko wub.gif dabar svarbiasuia, kad viskas graziai gytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 05 13, 15:10)
sveika sugrizus, Proud_Mommy thumbup.gif , kaip dziaugiuos, kad viskas jau ivyko wub.gif  dabar svarbiasuia, kad viskas graziai gytu thumbup.gif

As irgi dziaugiuosi, kad jau viskas ivyko smile.gif Net nesitiki, kad issipildem ano svajone wub.gif
Atsakyti
gutierax, labai gražiai atrodai, taip tinka tau ir tikrai gerai veidas atrodo, net nesitiki, kad tik tiek nedaug praėjus taip gerai atrodyti galima smile.gif

Proud_Mommy, taip šaunu, kad tau viskas labai gerai praėjo ir kad jau po visko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif noriu paklausti ar kraujas ilgai bėgo?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 05 13, 16:32)
  noriu paklausti ar kraujas ilgai bėgo?

Bego gal kokias 5min nesustodamas, tada jau uzklijavo servetele su pleistru po nosim, tai ji dabar irgi klijuoju, nes viskas ten bega.. purskiu juros vandeni ir keiciu ta servetele kas pora val. smile.gif
Atsakyti