QUOTE(-DolceVita- @ 2010 05 13, 10:08)
sveikos
oi, kazkaip vis ziuriu i laikrodi ir vis galvoju, ka dabar musu Proud Mommy veikia, vis lyginu su tuo, ka man dare tam tikru laiku.... itariu, kad dabar jau apturejusi pacia "maloniausia" procedura - tamponu traukima
Labai laukiu griztant su ispudziais
Kaip malonu, kad kazkas laukia
Uoj apie yamponu keitima net prisimint nenoriu, siurpai bega pagalvojus..traukimas dar nieko, net prie tai ten juos kazkaip spaude, kiso kazka..o dieve..Istraukus tamponus kraujas bego..i dubeneli..
Na o siaip per perrisima pasiprasiau i veidrodi paziuret, tai nosyte tikrai kita

Aisku istinusi dar kaip..bet man patiko ka maciau

Dabar ziuriu kazkaip snerves kreivos..ai nu bet kol kas nesuku galvos labai

Pati op praejo gerai. Ryte visai nesijaudinau. Net operacinej nebuvo jaudulio, nes jau puse metu isgyventi tie jauduliai

Operacinej ivede kateteri, spejau ziuredama i lempa pasimelsti ir nieko nepamenu. Atsibudau drebedama..tai silde mane su elektrine anklode ir salde kakta, kad patinimas mazesnis butu. Sunku kvepuot buvo, bet daug geriau vandens, veliau vakare ledinukus ciulpiau

Naktis irgi tokia pusiau be miego (keliausi pienuka nusitraukinet) ir siaip sunku buvo. Nosyte pacia maudzia siek tiek..nu bet isgyvensiu.
Siaip dziaugiuosi

Vaziavau kaip i svente

Tai va dar kelias dieneles pakentesiu ir manau galesiu po truputi gryzt i mokslus, i mamos vaidmeni

SV pasirode visai malonus, isklausinejau kaip pavyko op, tai sake gerai. O ta jo padejeja, tai dar malonesne

Labai palaike, drasino, dalinosi patirtimi ir t.t.
Tai tiek
Begu skaityt ka priraset
p.s. jei kam aktualu bus, tai narkoze iseina is organizmo per 6val. vaistai ir antibio tikai gal truputi ilgiau uzsibuna..bet anesteziologe man leido jau sivakar maitinti savo leliu
vargsas vaikas ir vyras, jie visa nakti prasikankino, nes mazius be manes nebuves, is buteliuko negere