Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

DolceVita, man asmeniskai, irgi ilgesni kirpciukai graziau buvo - priduodavo jaunatviskumo ir zaismingumo smile.gif o su sia sukuosena esi grazi griezta moteris, gerai buvo issireiksta - 'sophisticated' smile.gif na bet cia jau skonio reikalas, kai zavus bruozai sukuosena per daug reikalo nekeicia;)

o jau nosytes dailumas!!! labai labai man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2010 05 31, 18:49)
DolceVita, man asmeniskai, irgi ilgesni kirpciukai graziau buvo - priduodavo jaunatviskumo ir zaismingumo smile.gif  o su sia sukuosena esi grazi griezta moteris, gerai buvo issireiksta - 'sophisticated' smile.gif na bet cia jau skonio reikalas, kai zavus bruozai sukuosena per daug reikalo nekeicia;)

o jau nosytes dailumas!!! labai labai man patinka wub.gif

aciu labai uz nuomone 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dolce Vita tikiuosi, nesugadinsiu tau labai nuotaikos ir tu ant manęs labai neužsirūstinsi mirksiukas.gif pažiūrėjau nuotraukas ir nelabai man ta šukuosena patiko mirksiukas.gif atrodai tokia labiau moteriškė. Bet plaukai juk atauga, ar ne mirksiukas.gif O va nosis tikrai gražiai atrodo, veido bruožai gražūs, tikrai gali džiaugtis - tai, manau, kur kas svarbiau už šukuoseną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 05 31, 21:38)
Dolce Vita tikiuosi, nesugadinsiu tau labai nuotaikos ir tu ant manęs labai neužsirūstinsi  mirksiukas.gif  pažiūrėjau nuotraukas ir nelabai man ta šukuosena patiko  mirksiukas.gif atrodai tokia labiau moteriškė. Bet plaukai juk atauga, ar ne  mirksiukas.gif  O va nosis tikrai gražiai atrodo, veido bruožai gražūs, tikrai gali džiaugtis  - tai, manau, kur kas svarbiau už šukuoseną  4u.gif

Katka, tikrai nesupyksiu, nes man paciai irgi taip atrodo doh.gif bet kas padaryta - padaryta, [raeis koks menesiukas ir paaugs tie plaukai bigsmile.gif perdaug tikrai nepergyvenu, be to buvo proga isbandyti kazka naujo (nors to kirpejos neprasiau) biggrin.gif

p.s. tai kad ne jaunikle ir esu jau lotuliukas.gif kur ten man i kitas jaunas lygiuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 31 gegužės 2010 - 21:45
Dolcevita 4u.gif Tiesa sakant man tokios sukuosenos nepatinka,ne tik tau,bet man net ant Claudios Schiffer tokie plaukuciai negraziai atrodytu,nors tu ka blush2.gif Bet plaukai ne nosis,ataugs,o vat pastaroji labai liux,superinis rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 05 31, 22:38)
Dolce Vita tikiuosi, nesugadinsiu tau labai nuotaikos ir tu ant manęs labai neužsirūstinsi  mirksiukas.gif  pažiūrėjau nuotraukas ir nelabai man ta šukuosena patiko  mirksiukas.gif atrodai tokia labiau moteriškė. Bet plaukai juk atauga, ar ne  mirksiukas.gif  O va nosis tikrai gražiai atrodo, veido bruožai gražūs, tikrai gali džiaugtis  - tai, manau, kur kas svarbiau už šukuoseną  4u.gif

visiskai drinks_cheers.gif, kai paziurejau nutraukas labai panasiai pagalvojau ka Katka parase, nu bet pati esi tai labai grazi moteris thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif 4u.gif
aciu visoms uz nuosirdzius komentarus mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau savaites apziurai. Viskas eina i geresne puse, patinimas slugsta, bet patinimo asimetrija yra labai akivaizdi is priekio ziurint. SV sake kad nosis akivaizdziai smailes, bet ilgio tai tik nezymiai susitrauks. Tuomet pagalvojau kad tikriausiai per mazai as jo paprasiau "nutrumpinti" smile.gif MB sako, kad trumpa nosis man netiktu, ir as SV kazkaip akcentavau kad mazai pakitimu padarytu tik burbuliuka nuimtu, bet dabar kazkaip galvoju, gal butu nieko buve jei trumpesne butu isejusi. Ai, tas pooperacinis analizavimas smile.gif Busiu patenkinta jei bus geriau nei buvo, o tam yra jau pagrindo manyti smile.gif smile.gif

Idejau dar viena nuotraukyte palyginimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida13: 01 birželio 2010 - 09:50
Aida13,
jau dabar skirtumas labai zymus, reikia palaukti kol galiukas pasitrauks, nes dabar sunku ka prognozuoti - ar per ilga nosyte liko ar ne, bet viena aisku, kad tai ka yra dabar 100 kartu geriau nei buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
5dieni einu pas S.V i konsultacija smile.gif) Palinkekit sekmes. Atrodo einu tik konsultuotis bet vis tiek jaudulys:)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 06 01, 15:58)
5dieni einu pas S.V i konsultacija smile.gif) Palinkekit sekmes. Atrodo einu tik konsultuotis bet vis tiek jaudulys:)

sekmes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip tylu cia siandien smile.gif
Atsakyti