Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia - ar atrodot sau graži? Moteriškumas

Pirmus menesius nesijauciau grazi, labai jau suvargus biggrin.gif bet dabar savijauta smarkiai pagerejo, pilvukas siek tiek isryskejo, jauciuosi labai grazi ir norisi buti pastebetai ax.gif
Atsakyti
Oj aš ne tik nesijaučiau, bet ir buvau gražesnė nei dabar biggrin.gif Svorio visiškai nepriaugau, o jau veido oda kaip susitvarkius buvo.... Padidėjusi krūtinė wub.gif Visą laiką pravaikščiojau aptemtais rūbais lotuliukas.gif
O va po gimdymo pradėjo slinkti plaukai, bet dabar jau vėl turiu gerą kupetą biggrin.gif Užtat su odos problemomis jau niekas nebepadeda kovoti verysad.gif Nei KT, nei antibiotikai, nei valymai verysad.gif
Atsakyti
Iki ketvirto mėnesio jaučiausi nekaip.. Pykino, galva svaigo, niekur eit nenorėjau, nieko daryt negalėjau... Bet po vasaros kažkaip atsigavau, kai įkopiau į penktą mėnesiuką, ir kuo toliau, tuo gražiau sau atrodau thumbup.gif wub.gif Jei kur važiuojam, plaukus susitvarkau, rūbus kokius užsidedu, kad pilvukas gerai matytųsi ir net dažytis nereikia, spindi veidas thumbup.gif wub.gif Esu begalo laiminga, gal todėl ir atrodau graži.. rolleyes.gif ax.gif Svorio priaugau kol kas tik devynis kg, nors dar pusantro mėnesio iki termino, ir visas svoris tik pilvukas ir krūtinė.. veido oda nepasikeitė, ir plaukai auga ir visa kita.. atrodau lygiai taip pat, kaip iki nėštumo, bet visi sako, kad labai išgražėjusi, atseit nėštumas tave puošia blush2.gif biggrin.gif Bobutės taip kalba.. sako vaikas laimingas, tai ir mama laiminga.. ax.gif
Bet jei į temą, tai sau atrodau graži, ir kitos sutiktos nėštukės, man labai simpatiškos nestuke.gif ax.gif Žinoma, ne tos, kur plaukais riebaluotais, apiplyšę ir murzinos.. O tos, kurios džiaugiasi savo laime wub.gif
Atsakyti
As visus 9 men jauciausi sau labai grazi!!!:) juk kas gali buti graziau uz besilaukiancia moteri?! man tai kazkoks stebuklas...
Atsakyti
O as jauciuosi tokia pati, kaip ir buvau. Man asmeniskai nieko grazaus nera nestume, apart 2.gif: pilve ax.gif
Atsakyti
Jaučiausi graži iki paskutinio mėnesio doh.gif nes dar tai tokia meškutė jaučiuosi ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Nėščia kai buvau, tai buvau sau labai graži, tas pilvukas mano puošmena buvo, nes jo viduje mažas angeliukas buvo wub.gif nestuke.gif
Dabar vėl laukiuosi ir laukiu kada jau matysis pilvukas, kada vėl galėsiu grožėtis juo... wub.gif ax.gif
Atsakyti
Jaučiuos graži - oda rodos gražesnė, plaukai, o ir šiaip pailsėjus dabar, savijauta ne per blogiausia. Na ir visos tetos kalba, jog išgražėjus, berniuką pranašauja biggrin.gif
Atsakyti
Nėštumas puošią moterį biggrin.gif Aišku kad graži tongue.gif
Atsakyti
jauciausi tikrai grazi iki paskutinio menesio smile.gif taciau neleidau sau apsileisti , nemanau, kad nescia yra grazi savaime, del to jai nereikia graziai rengtis, dazytis, ziureti ka valgo . As stengdavausi visada graziai apsirengti - isryskinti pilvuka, niekada nesidedavau 'maisu', nes su jais atrodo nescios kaip backos, pasidazydavau, galvodavau ka dedu i burna, del to labai daug papildomu kg nepriaugau.. del to nestumo metu gaudavau tikrai daug komplimentu ir pati jauciausi puikiai , vyras nuolat girdavo.. smile.gif aisku paskutini menesi pilvas jau labai didelis, sunku vaiskcioti, jautiesi sunki, todel ir nebesijauti labai jau patraukti smile.gif
Atsakyti
o as netsume nematau jokio grozio, gla cia mano isitikinimas, siaip visi kartoja kad lb graziai atrodau, bet man skamba kaip melas smile.gif
Atsakyti
man irgi nestumas labai sunki busena smile.gif
9 menesiai buti nesciai- vyrai turetu moterys nesioti ant ranku!!!:)
mano nestumas isvis lengvutis, jokiu simptomu o iki 6 men zmones nezinojo kad esu nescia!
bet vien mano zinojimo uzteko: jauciuosi pilna, tokia "meskute", labai aptingus biggrin.gif , vis norisi kokios bandeles arba ledu smile.gif)
aplinkiniai visi sako kad kazkoki "svytejima" turiu, bet pati sau nesu labai patraukli sad.gif
aplamai pradejus pilvui augti pasidare moraliskai sunku: nera ka apsirengti, aktyvu sporta reikia nuvesti i sona, pasilenkti sunku... ex smile.gif
nu dar 2 menesiai smile.gif)))
kaip bebutu nestumo metu svarbiausiai isnesioti sveika vaikuti, ir paciai islikti sveikai smile.gif
o paskui mes jau visos atsigriebsim biggrin.gif
Atsakyti