Pirmus menesius nesijauciau grazi, labai jau suvargus
bet dabar savijauta smarkiai pagerejo, pilvukas siek tiek isryskejo, jauciuosi labai grazi ir norisi buti pastebetai
Oj aš ne tik nesijaučiau, bet ir buvau gražesnė nei dabar
Svorio visiškai nepriaugau, o jau veido oda kaip susitvarkius buvo.... Padidėjusi krūtinė
Visą laiką pravaikščiojau aptemtais rūbais
O va po gimdymo pradėjo slinkti plaukai, bet dabar jau vėl turiu gerą kupetą
Užtat su odos problemomis jau niekas nebepadeda kovoti
Nei KT, nei antibiotikai, nei valymai
O va po gimdymo pradėjo slinkti plaukai, bet dabar jau vėl turiu gerą kupetą
Iki ketvirto mėnesio jaučiausi nekaip.. Pykino, galva svaigo, niekur eit nenorėjau, nieko daryt negalėjau... Bet po vasaros kažkaip atsigavau, kai įkopiau į penktą mėnesiuką, ir kuo toliau, tuo gražiau sau atrodau
Jei kur važiuojam, plaukus susitvarkau, rūbus kokius užsidedu, kad pilvukas gerai matytųsi ir net dažytis nereikia, spindi veidas
Esu begalo laiminga, gal todėl ir atrodau graži..
Svorio priaugau kol kas tik devynis kg, nors dar pusantro mėnesio iki termino, ir visas svoris tik pilvukas ir krūtinė.. veido oda nepasikeitė, ir plaukai auga ir visa kita.. atrodau lygiai taip pat, kaip iki nėštumo, bet visi sako, kad labai išgražėjusi, atseit nėštumas tave puošia
Bobutės taip kalba.. sako vaikas laimingas, tai ir mama laiminga..
Bet jei į temą, tai sau atrodau graži, ir kitos sutiktos nėštukės, man labai simpatiškos
Žinoma, ne tos, kur plaukais riebaluotais, apiplyšę ir murzinos.. O tos, kurios džiaugiasi savo laime
Bet jei į temą, tai sau atrodau graži, ir kitos sutiktos nėštukės, man labai simpatiškos
O as jauciuosi tokia pati, kaip ir buvau. Man asmeniskai nieko grazaus nera nestume, apart
: pilve
Jaučiausi graži iki paskutinio mėnesio
nes dar tai tokia meškutė jaučiuosi ir tiek
Nėščia kai buvau, tai buvau sau labai graži, tas pilvukas mano puošmena buvo, nes jo viduje mažas angeliukas buvo
Dabar vėl laukiuosi ir laukiu kada jau matysis pilvukas, kada vėl galėsiu grožėtis juo...
Dabar vėl laukiuosi ir laukiu kada jau matysis pilvukas, kada vėl galėsiu grožėtis juo...
Jaučiuos graži - oda rodos gražesnė, plaukai, o ir šiaip pailsėjus dabar, savijauta ne per blogiausia. Na ir visos tetos kalba, jog išgražėjus, berniuką pranašauja
jauciausi tikrai grazi iki paskutinio menesio
taciau neleidau sau apsileisti , nemanau, kad nescia yra grazi savaime, del to jai nereikia graziai rengtis, dazytis, ziureti ka valgo . As stengdavausi visada graziai apsirengti - isryskinti pilvuka, niekada nesidedavau 'maisu', nes su jais atrodo nescios kaip backos, pasidazydavau, galvodavau ka dedu i burna, del to labai daug papildomu kg nepriaugau.. del to nestumo metu gaudavau tikrai daug komplimentu ir pati jauciausi puikiai , vyras nuolat girdavo..
aisku paskutini menesi pilvas jau labai didelis, sunku vaiskcioti, jautiesi sunki, todel ir nebesijauti labai jau patraukti
man irgi nestumas labai sunki busena 
9 menesiai buti nesciai- vyrai turetu moterys nesioti ant ranku!!!
mano nestumas isvis lengvutis, jokiu simptomu o iki 6 men zmones nezinojo kad esu nescia!
bet vien mano zinojimo uzteko: jauciuosi pilna, tokia "meskute", labai aptingus
, vis norisi kokios bandeles arba ledu
)
aplinkiniai visi sako kad kazkoki "svytejima" turiu, bet pati sau nesu labai patraukli
aplamai pradejus pilvui augti pasidare moraliskai sunku: nera ka apsirengti, aktyvu sporta reikia nuvesti i sona, pasilenkti sunku... ex
nu dar 2 menesiai
)))
kaip bebutu nestumo metu svarbiausiai isnesioti sveika vaikuti, ir paciai islikti sveikai
o paskui mes jau visos atsigriebsim
9 menesiai buti nesciai- vyrai turetu moterys nesioti ant ranku!!!
mano nestumas isvis lengvutis, jokiu simptomu o iki 6 men zmones nezinojo kad esu nescia!
bet vien mano zinojimo uzteko: jauciuosi pilna, tokia "meskute", labai aptingus
aplinkiniai visi sako kad kazkoki "svytejima" turiu, bet pati sau nesu labai patraukli
aplamai pradejus pilvui augti pasidare moraliskai sunku: nera ka apsirengti, aktyvu sporta reikia nuvesti i sona, pasilenkti sunku... ex
nu dar 2 menesiai
kaip bebutu nestumo metu svarbiausiai isnesioti sveika vaikuti, ir paciai islikti sveikai
o paskui mes jau visos atsigriebsim