Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 04, 16:45)

Papildyta:
Jus paziurekit  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ar gali taip but....:

http://cgi.ebay.com/...=item563be10c7d
Papildyta:

tik labai labai ligota ir serganti gali pirkti tokiom sumom doh.gif
Atsakyti
Sveikos, smagu, kad tiek naujienų, bet labai jau nesirodot visos tongue.gif
Aš šiandien mainiausi su drugeliuku, esu patenkinta laaabai, apyrankė dabar gražuolė wub.gif ačiū dar kartą drugeliuk 4u.gif smagi šeimynėlė, vaikučiai kokieee wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 04, 14:59)
Nes tema skirta sergantiems. Nesergantys čia nelabai turi ką pasakyt. Nu ką jie sakys, kad neserga? Tai mes gi visos kažkada nesirgom, žinom, kaip tas yr biggrin.gif
O jei ir nukris? lotuliukas.gif

nu tai pasakiau, ką norėjau. Norėjau irgi susirgt, bet dar palauksiu. biggrin.gif

QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 05 04, 16:22)
Sveikutes 4u.gif  Aciu Enitai  aciuks.gif As padovanojai savo mazai ligoniukei perline zvaigzdute clap.gif  clap.gif  wub.gif Dabar jinai pasveiks wub.gif  Dar reik ka nors suneliui padovanoti, nes didvyriskai nei vienos asareles neisliejo, kai krauja eme ir kai visus tyrimus dare wub.gif

nu bet jūs tikrai ligonės.

iki tokio lygio nenoriu susirgt. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarė @ 2010 05 04, 18:16)
nu tai pasakiau, ką norėjau. Norėjau irgi susirgt, bet dar palauksiu.  biggrin.gif
nu bet jūs tikrai ligonės.
iki tokio lygio nenoriu susirgt. laugh.gif

Tai ko vis kaišioji nosį? Nenori ir neini ten, kur nenori. Kokios bėdos. Juk neverčiam.
A, cekavumas neleidžia prasukti pro šalį? Tuomet gali skaitinėti. Tyliai. Nebūtina šūkalioti. Mes visos irgi daug kur pasisukiojam - forumas viešas. Bet nebūtina visur pripėduoti, ypač kai pėdos nėra svarbios mirksiukas.gif
Atsakyti
oho, į asmeninį forumą įlindau. Tik pamanykit laugh.gif

ir dar kaip man nuskilo, kad ponia laisvė leido man skaityti. Ale tik tyliai.

bet turiu tokį natūralų potraukį daryti priešingai, kai kažkas kažką man liepia ar maloniai leidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarė: 04 gegužės 2010 - 17:27
QUOTE(Šarė @ 2010 05 04, 18:26)
oho, į asmeninį forumą įlindau. Tik pamanykit laugh.gif

Perskaityk žinutę iki galo - forumas viešas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 04, 16:58)
tik labai labai ligota ir serganti gali pirkti tokiom sumom  doh.gif

Net nz...gal cia koks bajeris... g.gif
Kiek stebiu smailus, tai daugiausia uzkyla iki 150dol...pigiau niekaip...bet cia tai virsune... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 04, 18:27)
Perskaityk žinutę iki galo - forumas viešas  4u.gif

Gi buna keistuoliu, nesivelk... mirksiukas.gif
Atsakyti
ne sava chebra - tai jau keistuoliai ? smile.gif)

o savos chebros Bendraminčiuose šnekalioja, ir niekas ten nesicekavina, ir gali pavarinėti, jei labai nori. O čia skaičiau, ką norėjau perskaityt, deja, informatyvumo iš 50 psl gal kokie tik 3.
Atsakyti
ewidenta, radai karalių ir karalienę? ar jau turi?
Atsakyti
QUOTE(Šarė @ 2010 05 04, 18:34)
ne sava chebra - tai jau keistuoliai ? smile.gif)

o savos chebros Bendraminčiuose šnekalioja, ir niekas ten nesicekavina, ir gali pavarinėti, jei labai nori. O čia skaičiau, ką norėjau perskaityt, deja, informatyvumo iš 50 psl gal kokie tik 3.

Cia konkreti provokacija...jei galvoji mes nesuporantam kas vyksta, tai klysti... cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti