Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(saulala @ 2006 11 16, 09:44)
Šiaurės miestelyje yra Sadolino parduotuve. Man vyras ta laka Antique jau nupirko - pusė litro kainavo 22 lt.

o siek tiek konkreciau kur ta Sadoline, na gal gatve ar bent kokia oriantacie parduotuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2006 11 16, 08:45)
ir man panašiai gavosi... dažai balti 5,60 lt, pigmentai po 3,5 - čia jau nuo noro priklauso, lakas  g.gif  jei sadolin, tai apie 28 lt, aš sugebėjau nusipirkti pigesnį, už 17 lt, ir dabar gailiuosi, nes blizgus, o ne matinis ...  doh.gif klijus aš pirkau pva, buteliukas 68 cnt, švitrinis irgi keli litai ... beje, vazoniukai, jei kam reikės :
13 cm skersmens ten po 1,69, didesni, berods, 21 cm - apie 3 lt, dar didesni - virš 6 ..

Ale laka ir as ne sadolin pirkau, o pigesni...tikiuosi ne ta pati kaip tu? g.gif Ba kaina laabai panasi biggrin.gif Zodziu, tokima kibirelyje, lietuvsikas man atrodo, tipo "Akrilinis lakas pirtim" ar akzkas panasaus..
Atsakyti
ir kodel kursai si savaitgali? verysad.gif teks man likt 'samouchka' verysad.gif
Turiu keleta klausimu,- bukit zmones, kazsinot, nepalikit nezinioj ax.gif
1. Ar tinka dekupazhui popierines nosines (ju buna identishku motyvu kaip ir serveteliu)
2. Ar galima priklijuot ishtisa dekupazhinio popieriaus lakshta, nuuu, nekarpius? unsure.gif
Atsakyti
Dėl klijavimo ištisinio popieriaus jo nekarpius, tai žinau, kad bus sunku jį be raukšlyčių priklijuoti ax.gif nebnet esi labai pasiprofinus bigsmile.gif nes kuo smulkesnes detales, tuo, kaip suprantu, lengviau jas gražiai priklijuoti.
O del popierinių nosinių...tai ju materiolas ne toks pat kaip ir servetėliu? Juk jos rgi plonytes, atsiskiria tie sluoksniai, tai manau turėtų tikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 16, 07:50)
Dėl klijavimo ištisinio popieriaus jo nekarpius, tai žinau, kad bus sunku jį be raukšlyčių priklijuoti  ax.gif nebnet esi labai pasiprofinus  bigsmile.gif nes kuo smulkesnes detales, tuo, kaip suprantu, lengviau jas gražiai priklijuoti.

cia mano grandioziniai ateities pojektai lotuliukas.gif
siaip, dekupazhinis popierius turetu daug lengviau klijuotis, ba jis daug storesnis uz serveteles..nnuu...tvirtesnis kazkoks, itariu, samouchkoms ir pradedantiesiems dau geriau tinkamas unsure.gif
Atsakyti
oij, nemačiau, kad klausei apie dekupažinio popieriaus lakštą doh.gif lotuliukas.gif Šiaip tai sutinku su tavimi, kad jis turėtų lengviau klijuotis, nei servetėlės. Nors aš dar ir neklijavusi su juo ax.gif
Brieedžiuukeee, tu mūsų patarėja, tark savo žodelį šiuo klausimu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
rankdarbių apsikeitimo temoj radau tokį linką, jei kas dar nematė - idėjos ten dar kažkur yra ir horosdkopas dekupažinis bigsmile.gif pasiskaičiau, kiek leido mano tarptautinės kalbų žinios Ū(pamislijau, gal reik italų pasimokint, bo keistai beveik viską supratau blink.gif ) ir paaiškėjo, kodėl man taip reikia antique vaizdo biggrin.gif
ir dar pamislijau, kad reik kažkaip ryžtis pabandyti pašešėliuot kažką, papasakokit kas nors, jei bandėt unsure.gif
Atsakyti
help.gif kaip ishvalyt teptukus nuo dekupazhiniu mediumu? Lyg ir ishplaudavau kaskart...gal vaikas sumaknojo man nematant unsure.gif ..jauciu, daug nuostolio apturesiu verysad.gif
Atsakyti
ok, konsultacijų kioskelis atsidaro lotuliukas.gif

apie šešėliavimą prieš porą kokių puslapių rašiau bigsmile.gif šiaip jie viena iš sunkiausių dalių, bet kaip žinia, taip pat yra mediumų, kurie palengvina šitą darbą lotuliukas.gif bet vis tiek reikia atkalti sistemą, kad padoriai gautųsi blush2.gif

dekupažinis popierius yra labai labai labai geras dalykas.
pirma, jis nesiraukšlėja taip, kaip servetėlė.
antra, nereikia taikyti pagrindo spalvos, gali būti kokia tik nori, nes per dekupažinį popierių nepersimuš pagrindas.
na, ir dar galėčiau pavardinti, bet čia pagrindiniai, o ypač naudingi, pradedantiems bigsmile.gif

dekupažinį popierių galima klijuoti ir ištisą, bet ar tikrai reikia? mirksiukas.gif

hmm, popierinių nosinių nebandžiau, tai nieko negaliu patarti. pabandyk pati ir parašyk, kaip sekėsi thumbup.gif

jei apie tą patį laką kibirėliuose kalba eina, tai jis labai skystas. dėl to ir siūliau sadolin, kad jis tirštesnis, o jei nori skystesnio, tai galima vandeniu atskiesti thumbup.gif tada išeiga didesnė gaunasi. beje, kažkodėl aš už jį pigiau mokėjau, tik 23 Lt, ne 27 g.gif

blizgus lakas geras. nes jį glaima padaryti neblizgiu. o matinio lako blizgiu nepadarysi. tad, mano tundriška nuomone, geriau turėti blizgų bigsmile.gif

Papildyta:
kokių dekupažinių mediumų? jei jie geros kokybės, o geros kokybės dekupažui turi būti tik vandens pagrindu, tai išsiplauna tiesiog su vandeniu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 16 lapkričio 2006 - 11:40
nusishausiu....klijuoju sau ramiai serveteles ant pasendintos crack'u dezhutes, o dazhai kazkodel valosi tose vietose kur tepu mediuma blink.gif Tai galman dar reikejo nulakuot viska priesh tepant mediuma? Tas mediumas yra klijai-lakas...juo priklijavus jau nebereik uzlakuot...ar gal perdaut trinu ? unsure.gif
gezau,kiek klausimu...nu kodel kursai ne kita savaitgali doh.gif
Atsakyti
nieko negalima mesti lauk. nieko lotuliukas.gif
aš neseniai nupirkau iš antikvariato senovinį veidrodį su staliuku. jį visą reikėjo restauruoti, bet sumokėjau tik 180 Lt. ir kai po visų dekoravimų žmonės pamatė, tai nesuprato, kad čia tas pats, kurį nupirkau, tokią triušeną. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 11 16, 12:37)
nusishausiu....klijuoju sau ramiai serveteles ant pasendintos crack'u dezhutes, o dazhai kazkodel valosi tose vietose kur tepu mediuma blink.gif Tai galman dar reikejo nulakuot viska priesh tepant mediuma? Tas mediumas yra klijai-lakas...juo priklijavus jau nebereik uzlakuot...ar gal perdaut trinu ? unsure.gif
gezau,kiek klausimu...nu kodel kursai ne kita savaitgali doh.gif

ar dažai akriliniai, ar jie gerai išdžiūvo? negaliu pasakyti, kaip ten konkrečiai su tais klijais-laku? jie taip pat akrliniai? skysti ar tiršti? jei skysti, tai kuo mažiau jų kabink, kad nesudrėktų labai. ir tepti švelniai, vos liečiant.
nelabai galiu ką patarti, kai nesu bandžius tos priemonės blush2.gif

vsio, kioskelis užsidaro, nes kitaip mane šefas nudauš gun_bandana.gif
gražios dienos jums. ir kūrybingos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 16 lapkričio 2006 - 11:44
Kas ten klause, kur Sadolino parduotuve Šiaurės miestelyje? Adresas: Kubiliaus 16
Atsakyti