Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

Kur perkate hidro gelį (granules)? Senukuose priekeramzito nusiuntė, o kai pradėjau aiškint ko noriu, išpūtę akis stovėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 05 13, 17:47)
Kur perkate hidro gelį (granules)? Senukuose priekeramzito nusiuntė, o kai pradėjau aiškint ko noriu, išpūtę akis stovėjo  blink.gif

Shetelinge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2010 05 13, 17:59)
Shetelinge 4u.gif

Ačiū 4u.gif Ir kaip aš pamiršau doh.gif
Atsakyti
Mano lelijas valgo ryskiai raudoni vabalai blink.gif . Taip giliai isitaise tarp lapeliu, kad niekaip negaliu ju iskrapstyt. Kazin ar padetu purskalas nuo amaro? Gal zinot kas cia per vabalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 13, 19:42)
Mano lelijas valgo ryskiai raudoni vabalai  blink.gif . Taip giliai isitaise tarp lapeliu, kad niekaip negaliu ju iskrapstyt. Kazin ar padetu purskalas nuo amaro? Gal zinot kas cia per vabalai  g.gif

Tai gali buti lelijinis lapgrauzis. Bent jau Lt tai nera atskiram vabalui atskiro insekticido, tai manau, kad ir Decis, ir Actara tiktu. Bet Britanijoj gal daugiau registruotu iv. insekticidu, tai gali pasiklaust/patyrinet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 13 gegužės 2010 - 19:39
QUOTE(rozamunda @ 2010 05 13, 07:53)

siuo klausimu musu nuomones sutampa idealiai mirksiukas.gif oi dar ,laikui begant ,kokia romantiska altanele :rolleyes
http://www.piekneogr...--altana-38.jpg

uoj ne,man taip nepatinka 4u.gif

aciu visoms uz komentarus 4u.gif

pas mane visi rozynai vakarinej pusej susodinti,zydi gausiai,graziai ir ryskiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 13, 20:38)
Tai gali buti lelijinis lapgrauzis. Bent jau Lt tai nera atskiram vabalui atskiro insekticido, tai manau, kad ir Decis, ir Actara tiktu. Bet Britanijoj gal daugiau registruotu iv. insekticidu, tai gali pasiklaust/patyrinet.

Lapukai tikrai apgriauzti. Ar jis ir pumpurus sulapnos?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 13, 19:42)
Mano lelijas valgo ryskiai raudoni vabalai  blink.gif . Taip giliai isitaise tarp lapeliu, kad niekaip negaliu ju iskrapstyt. Kazin ar padetu purskalas nuo amaro? Gal zinot kas cia per vabalai  g.gif

Purkšk sisteminiais insekticidais.

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 13, 21:04)
Lapukai tikrai apgriauzti. Ar jis ir pumpurus sulapnos?

Ir pumpurus apgrauš ir kiaušinių pridės, o lervos tokios šlykščios, panašios į kolorado lervą, tik apsitriedusios

http://www.google.co...2...l=lt&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 13, 20:42)

Rink ir puršk sisteminiu insekticidu Actara ax.gif
Atsakyti
Sitas brudas mano lelijas praeita vasara gerai "pavare", net ziedus ede.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 13, 22:09)
Purkšk sisteminiais insekticidais.
Ir pumpurus apgrauš ir kiaušinių pridės, o lervos tokios šlykščios, panašios į kolorado lervą, tik apsitriedusios

http://www.google.co...2...l=lt&tab=wi

Toks bjaurybe kaip nuorodoj. Nupurskiau purskalu nuo amaro. Ryt dar pakartosiu. O gal dar kokiu liaudisku priemoniu yra, jeigu ta zaraza nuo purskalo nenugaistu.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 05 13, 22:17)
Rink ir puršk sisteminiu insekticidu Actara  ax.gif

Pas mus Actara neteko matyt. Reiks uzklaust, gal turi, tik as nemaciau.
Liepsiu vyrui rinkt. As bijau prie ju ir prisiliest blush2.gif . Bandziau siandien iskrapstyt su pirstinem, bet nesugraibiau.
Papildyta:
O ka reiskia sisteminis? Ar tai toks , kuris per augalo sultis veikia?
Atsakyti
ir iš kur tokių parazitų atsiranda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija R: 14 gegužės 2010 - 07:32