Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Stirneki @ 2010 10 31, 15:20)
Parsisiunčiau bigsmile.gif

gal dar koki panasu kas zinot? ne vien kad butu hidden objects, bet ir su galvosukiais tokiais smile.gif
Atsakyti
Gal kas žaidžiat Farm Tribe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 10 06, 21:58)

Gal kas žinote daugiau panašių žaidimų? Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atikute @ 2010 11 03, 11:43)
Gal kas žaidžiat Farm Tribe?  4u.gif

as smile.gif tik vienos uzduoties niekaip nepavyksta ispildyti smile.gif) nu kiek bemaitinciau as tuos darbininkus, vistiek raso reik maitinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2010 11 03, 21:28)
Gal kas žinote daugiau panašių žaidimų? Labai patiko  thumbup.gif

Эликсир бессмертия/ Elixir of Immortality
http://virtualija.uc.../forum/11-371-1

Таинственный дневник Остров Призраков

Tuos du zaidziu dabar, tokie pat idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 10 31, 23:21)
gal dar koki panasu kas zinot? ne vien kad butu hidden objects, bet ir su galvosukiais tokiais smile.gif

Jei nesat žaidusi-pamėginkit Avenue Flo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WyWa: 04 lapkričio 2010 - 08:38
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 11 03, 23:41)
as smile.gif tik vienos uzduoties niekaip nepavyksta ispildyti smile.gif) nu kiek bemaitinciau as tuos darbininkus, vistiek raso reik maitinti smile.gif

Ten reik turėt maisto daugiau ir kiekvieną pamaitint mirksiukas.gif
Aš tai užstrigau ant paskutinės užduoties ir nežinau ką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atikute @ 2010 11 04, 20:08)
Ten reik turėt maisto daugiau ir kiekvieną pamaitint  mirksiukas.gif
Aš tai užstrigau ant paskutinės užduoties ir nežinau ką daryt doh.gif

kaip paskutini obeliska pakelti? as jau viska praejau smile.gif) vakar kai sedau, tai ir suzaidziau iki galo smile.gif dabar ziuresim ka gero antroj daly pasiulys
Atsakyti
Laba vakara uzklydau su tokiu klausimeliu. Vis prisimenu labai sena vaikystes zaidimuka ir seip netaip atkapsciau googlo deka rolleyes.gif Theme hospital(1997) Is kur man jy atsisiusti g.gif
Atsakyti
eRepublik - tai neblogas online žaidimas. Galima būti aktyviu eLietuvos kariu, laikraščio leidėju, įmonės savininku ar net seimo nariu. Jūsų užmojai kiek paprastesni - galite būti tiesiog geras darbuotojas ir taip kelti eLietuvos ekonomiką mirksiukas.gif Nepatinka Lietuva? Galite nukeliauti į bet kurią pasaulio šalį ir ten gyventi. Žinoma, geriau, kad liktumėte eLietuvoje ir būtumėt ištikimi savo tėvynei thumbup.gif

kad būtų lengviau pradėti žaidimą, kiekvienam prisiregistravusiam atsiųsiu keletą batonų gyvenimo pradžiai drinks_cheers.gif Taip pat galėsiu pagelbėti iškilus kažkokiems klausimams ar norint šiokių tokių nuolaidų kokioms nors prekėms thumbup.gif Žinoma, jei tik bus galimybė tas nuolaidėles gauti ax.gif

REGISTRUOTIS

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 11 07, 02:07)
Laba vakara uzklydau su tokiu klausimeliu. Vis prisimenu labai sena vaikystes zaidimuka ir seip netaip atkapsciau googlo deka rolleyes.gif  Theme hospital(1997) Is kur man jy atsisiusti g.gif

http://thepiratebay....h...ital_(1997)
Atsakyti
Žaidžiu "Mystery Trackers: The Void Collector's Edition". Geeeras bigsmile.gif
Siunčiausi iš čia.
Atsakyti