Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Nzn,neisina man nucrackint doh.gif kai bandau i ypatybes kelti crack failiuka,raso,kad failo varde negali buti siu simboliu \ /*?:....
Atsakyti
O kaip tie simboliai atsiranda failo varde? Juk reikia įkelti sims.exe failą. Ar jūs tam pavadinime kažką keičiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 23, 22:18)
O kaip tie simboliai atsiranda failo varde? Juk reikia įkelti sims.exe failą. Ar jūs tam pavadinime kažką keičiat?  g.gif

na,nieko pati lyg ir nekeiciu.Per paieska radau sims.exe.tai paspaudzius,ten kur virsuje adresas ir yra tu simboliu,apudziu kopijuoti,tada ten kur ypatybes bandau iklijuoti.bet raso apie simbolius,kad ju neturi buti..
Atsakyti
Tai jūs viską atvirkščiai darote. Sakiau, kad ypatybėse nieko keisti nereikia. Tai tik palengvina katalogo, į kurį reikia įkelti cracko failiuką, paiešką. Jeigu paprastai nerandat, į kurią kompo vietą įrašėt žaidimą, tai tą galit pažiūrėti ypatybėse.

Gerai, iš naujo.. smile.gif

- Per paiešką radote, kuriame kataloge yra sims.exe failas? Jei taip, tai atsidarykit tą katalogą. Paprastai jis turėtų būti c:/program files/...
- Kitam lange atsidarykit tą katalogą, kuriame yra parsiųstas Sims žaidimas. Jame turi būti .iso failas ir crack katalogas. O jame - lyg trys failai.. Vienas iš jų - sims.exe.
- Nukopijuokit tą antrą sims.exe (iš crack katalogo) ir įklijuokit jį į tą pirmą katalogą (kuriame jau yra sims.exe failas). Užrašykit ant viršaus, t.y.pakeiskit seną failą nauju.
- O gal paprasčiau ne kopijuoti, o pertempti crack failą į kitą katalogą? Aš taip darau, bet pastebėjau, kad kitiems lengviau copy ir paste.. smile.gif
Atsakyti
Tai va kam ypatybes doh.gif na tikrai daeina kaip iki zirafos doh.gif tai aisku,juodai ant balto ten parasyta kur yra failukasC\Documents ant settings\User\Desktop..Atydarau.Kitame lange atydarau(D diska)nes cia zaidimas.Paspaudziu ant aplanko,rodo stai ka:viena aplanka(crack)jame serial(kodas). Sims ikona (zaidim pav ir :Electronic arts)ir dar viana Sims ikona(The Sims Creator.exe)
poto Creck Winrar archive ir dar vienas Winrar archive
Ar taip darau,ta atydarau ka reikia? blush2.gif

Atsakyti
Gerai, dabar išsiaiškinkim dėl kelių dalykų smile.gif crack aplanke jums reikalingas failas sims.exe. Serial kodą jau turėjote suvesti, kai instaliavote žaidimą, ar ne? Jei taip, tai tas serial failas šiuo metu nebereikalingas. Jeigu tame aplanke dar kažkas yra (sims creator?), tai jums dabar to failo nereikia, nes ten greičiausiai tik papildomas failas, kai jau veiks žaidimas, bet irgi nėra būtinas. 'winrar' failas yra ne crack aplanke, o prieš tai? Ten tikriausiai iso failas, kurį naudojote, kai instaliavote su daemon tools. Kadangi kitos programos neturi, tai ir rodo winraro paveiksliuką. Bet tai nereiškia, kad su juo turit išskleisti smile.gif
Toliau.. Ypatybėse tikriausiai radote, kurioje vietoje guli tas failas, kurio ypatybes žiūrėjote. Jeigu žiūrite tą failą, kurio reikia, tai ten turi būti shortcutas (nežinau, kaip lietuviškai). Jis nurodo, kuris failas bus paleistas, kai paleisite shortcutą. Pažodžiui - trumpesnis kelias. Kad kiekvieną kartą, norint pažaisti simsus, nereikėtų ieškoti beležino kur paleidimo failiuko (kurį dabar ir turime surasti), susikuriame shortcutą. Tai va, ypatybėse turi būti nurodyta, kurį failą shortcutas paleidžia. Kur tą rašo, rodžiau anksčiau screenshotuose. Tikiuosi, dabar dėl šito aiškiau smile.gif
Na ir vis dar reikia rasti aplanką, į kurį įrašėte žaidimą. Tas pirmas, kuriame yra crack bei 'winrar' failas, nėra tai, ko reikia. Ten tik instaliaciniai failai, o mum reikia suinstaliuoto žaidimo failų. Kaip juos rasti, buvau jau parašiusi smile.gif nežinau, kaip jum patogiau. Per ypatybes, per paiešką, ar "rankiniu" būdu.
O kai rasit tą aplanką, beliks nucrackinti. Kaip tą padaryti, rašiau praeitoj žinutėj smile.gif
Atsakyti
Koda jau ivedziau seniausiai.Tiktai pagalvojau,kad rasysiu pati nuo A iki Z,ka ir kaip as darau.Gal jus greiciau izvelgsit mano klaida,negu as imynsiu sia sunkia man uzduoti doh.gif smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceburashka: 24 kovo 2011 - 16:55
Aplanką, kuriame yra crack'as, gerai atidarėt smile.gif o pirmą aplanką - ne. Nes atidarėt tą, kuriame yra shortcutas, o ne paleidimo failas, į kurį veda shortcutas ir kurį reikia pakeisti crack'u.
Papildyta:
Jei neišeis surast, kai būsiu prie kompo, padarysiu vaizdines instrukcijas su kitu žaidimu ar programa. Aš dabar per telefoną, tai tik papasakoti galiu.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 24, 17:58)
Aplanką, kuriame yra crack'as, gerai atidarėt smile.gif o pirmą aplanką - ne. Nes atidarėt tą, kuriame yra shortcutas, o ne paleidimo failas, į kurį veda shortcutas ir kurį reikia pakeisti crack'u.
Papildyta:
Jei neišeis surast, kai būsiu prie kompo, padarysiu vaizdines instrukcijas su kitu žaidimu ar programa. Aš dabar per telefoną, tai tik papasakoti galiu.

nu va,o as kaip tik del pirmo aplanko buvau tikra smile.gif gerai i paieska ivesiu sims.exe ir parasysiu ka man ismete blush2.gif
Pati neilgai busiu prie kompo,sunelis serga,tai pirmyn\atgal lakstau smile.gif
stai ka per paieska rado
sims c\documents ant settings\user...application
sims.exe 058456FB.pf c\windows\prefetch...pf failas
sims.exe 0FEDBD22.pf --------------------
sims.exe 145EE561.pf----------------------
sims c\programs files\maxis\the sims....application
sims D\the.sims.complete.collection...appliation
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceburashka: 24 kovo 2011 - 17:19
QUOTE(ceburashka @ 2011 03 24, 17:59)
nu va,o as kaip tik del pirmo aplanko buvau tikra smile.gif gerai i paieska ivesiu sims.exe ir parasysiu ka man ismete blush2.gif
stai ka per paieska rado
sims c\documents ant settings\user...application
sims.exe 058456FB.pf c\windows\prefetch...pf failas
sims.exe 0FEDBD22.pf --------------------
sims.exe 145EE561.pf----------------------
sims c\programs files\maxis\the sims....application
sims D\the.sims.complete.collection...appliation

radau as ta sims.exe failiuka(ar gali jis vadintis The Sims creator.exe?)Kaip nebedaryciau,man vistiek ismete lentele:Please insert the correkt DVD-ROM,select ok ant restart application
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 03 24, 16:59)

Tai nepersiplėškit smile.gif Juk šeima svarbiau, nei kažkokie žaidimai smile.gif Aš tą tetei vis bandau išaiškint, kai tas prilipęs prie Traviano, vis komentuoja, ką padarė per dieną ir savo, ir mano accountuose, o aš tarp sergančios močiutės ir diplominio rašymo bandau laviruot... Tai tas Travianas man ne pirmoj ir ne antroj vietoj..

QUOTE(ceburashka @ 2011 03 24, 16:59)
sims c\programs files\maxis\the sims

Va, į šitą aplanką įkopijuokit sims.exe failą iš šito:
sims D\the.sims.complete.collection

QUOTE(ceburashka @ 2011 03 24, 17:53)
radau as ta sims.exe failiuka(ar gali jis vadintis The Sims creator.exe?)Kaip nebedaryciau,man vistiek ismete lentele:Please insert the correkt DVD-ROM,select ok ant restart application

Ne, kaip sakiau, tas creator yra tik papildomas failas. Net nežinau, ką jis daro. Gal leidžia pačiam susikurt ką nors biggrin.gif Žmogeliuką arba jo daiktus..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 24, 21:50)
Tai nepersiplėškit smile.gif Juk šeima svarbiau, nei kažkokie žaidimai smile.gif Aš tą tetei vis bandau išaiškint, kai tas prilipęs prie Traviano, vis komentuoja, ką padarė per dieną ir savo, ir mano accountuose, o aš tarp sergančios močiutės ir diplominio rašymo bandau laviruot... Tai tas Travianas man ne pirmoj ir ne antroj vietoj..
Va, į šitą aplanką įkopijuokit sims.exe failą iš šito:
sims D\the.sims.complete.collection
Ne, kaip sakiau, tas creator yra tik papildomas failas. Net nežinau, ką jis daro. Gal leidžia pačiam susikurt ką nors biggrin.gif Žmogeliuką arba jo daiktus..

Na ne,as kai sunus miega arba zaidzia,tada begte prie kompo.Cia ne butinybe smile.gif Cia dabar,tik situo atveju,tas zaidimas kaip sparagas doh.gif kol nesusidorosiu,tol neatstosiu biggrin.gif

Na,darau kaip paraset,vistiek meta ta lentele.Beto mano D diske(kur zaidimas)atsidarant ta aplanka(crack)nera sims.exe.O kaip rasiau tik Sis.exe Creator.
Atsakyti