Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(katewinslet @ 2011 12 09, 16:09)
Aš noriu kokių žaidimų kompe,bet tai kad mano netas omni connect,daugiau vietos kompe užima,iškart reikia papildomų lt sumokėt  verysad.gif
labai norėčiau atsisiųsti kokių žaidimų  unsure.gif

Pažįstamas turi omni connect, tai visus žaidimus ar jų atnaujinimus jam atsiunčia draugai ir giminės turintys normalų internetą ir jis viską persikelia į savo kompą. Didelių failų siuntimas su onmi connect suryja daug duomenų srauto (kaip sakėt reikia papildomai mokėti) ir trunka nežmoniškai ilgai..

QUOTE(*Maja* @ 2011 12 10, 20:05)
Sveiki, gal kas padėsit paleisti žaidimą  doh.gif  Nupirkom vaikui kompiuterinį žaidimą, instaliavau, ir paleidžiant jau jį prašo įrašyti kodą, nors nei ant disco, nei ant pakuotes (pačioj pakuotėj) jokio kodo nėra  doh.gif  doh.gif  kaip dabar tą žaidimą kitu būdu būtų galima paleisti?  doh.gif

Jei tai originalus diskas, tai tikrai turi būti kodas ant pakuotės (ar viduj. Jau seniai nemačiau originalaus disko lotuliukas.gif ). Jeigu piratinis (už ~20 LT), tai gal ir nebus kodo. Tokiu atveju reikia ieškoti kodo internete, bet tsda jau bus taip pat, kaip ir parsisiuntus žaidimą iš interneto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 12 11, 09:59)
Pažįstamas turi omni connect, tai visus žaidimus ar jų atnaujinimus jam atsiunčia draugai ir giminės turintys normalų internetą ir jis viską persikelia į savo kompą. Didelių failų siuntimas su onmi connect suryja daug duomenų srauto (kaip sakėt reikia papildomai mokėti) ir trunka nežmoniškai ilgai..
Jei tai originalus diskas, tai tikrai turi būti kodas ant pakuotės (ar viduj. Jau seniai nemačiau originalaus disko  lotuliukas.gif ). Jeigu piratinis (už ~20 LT), tai gal ir nebus kodo. Tokiu atveju reikia ieškoti kodo internete, bet tsda jau bus taip pat, kaip ir parsisiuntus žaidimą iš interneto  rolleyes.gif

kokios nesąmonės doh.gif doh.gif tai kodėl jie tada pardavinėjami parduotuvėse doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pas mane greit netas bus laidinis,ir turėsiu prietaisą dlink.Tai netą trauks iš kito kompo.Kaip tada bus?Reikės papildomų pinigų mokėt?O kaip su filmais?per uttorent jei siųsčiaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2011 12 11, 11:50)
kokios nesąmonės  doh.gif  doh.gif  tai kodėl jie tada pardavinėjami parduotuvėse  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tam kad lochai pirktu
komercija
beje jai gražus produktas tinka dovanai kaip pakazucha
o dar būna žmonės neturi kur dėti pi ningų...
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 12 11, 19:11)
Pas mane greit netas bus laidinis,ir turėsiu prietaisą dlink.Tai netą trauks iš kito kompo.Kaip tada bus?Reikės papildomų pinigų mokėt?O kaip su filmais?per uttorent jei siųsčiaus? g.gif

D-Link prietaisas vadinamas routeriu (lietuviškai - maršrutizatorius, bet man toks pavadinimas nepatinka rolleyes.gif ). Interneto kabelis prijungiamas prie routerio, o prie jo - dar keli laidai, kurie paskirsto internetą į kitus kompiuterius. Tad tu imsi internetą ne iš kito kompiuterio, o gausi jį iš routerio. Papildomai nieko mokėti nereikės (nebent dalinsitės interneto mokestį į dvi dalis). Ir iųstis visą galėsi normaliai, ir iš torentų, ir tiesiai iš naršyklės. Filmus, žaidimus - ką tik nori. Pas mus taip pat routeris ir dalinamės internetą daugiau nei į 2 kompus rolleyes.gif Žinoma, jeigu siųsies ką nors iš torentų nežmoniškai dideliu greičiu, tai kitam žmogui, imančiam tą patį internetą, gali stabdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 12 12, 09:34)
D-Link prietaisas vadinamas routeriu (lietuviškai - maršrutizatorius, bet man toks pavadinimas nepatinka  rolleyes.gif ).....

Maršrutizatorius tai pavadinimas nusakantis įrenginio veikimo principą, geresnio manau negalima sugalvoti, nebent jum labiau patiktu koks keliaklojis ar takiarodis smile.gif Jei neveiks torrent klientas, teks prasyti pas draugą/kaimyną/meistrą atidaryt torrent naudojamą portą arba sukonfigūruot klientą, kad naudoti kitą portą.
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 12 27, 01:19)
Maršrutizatorius tai pavadinimas nusakantis įrenginio veikimo principą, geresnio manau negalima sugalvoti, nebent jum labiau patiktu koks keliaklojis ar takiarodis smile.gif

Aš nekalbu apie kitą lietuvišką atitikmenį smile.gif Man tiesiog angliškas pavadinimas labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Is kur siunciant savo pypliams trumpesnius zaidimukus?Domina lenktynes 4u.gif arba visi kiti,kurie susije su transportu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 02 02, 15:56)
Is kur siunciant savo pypliams trumpesnius zaidimukus?Domina lenktynes 4u.gif arba visi kiti,kurie susije su transportu smile.gif

Pyplių dar neturiu, bet viską galima gauti torentuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 02 02, 17:16)
Pyplių dar neturiu, bet viską galima gauti torentuose smile.gif

Gudrauju biggrin.gif galvoju gal lengvesniu budu gausiu kokia nuoroda smile.gif Torren.lt ziurejau bet kai nezinai ang kalbos,tenka kiekviena zaidima patikrinti.O mazas,mazai uzimantis vietos,zaidimas,tai kiek mazdaug MB ar GB? Neismau apie zaidimu dydzius blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 02 02, 17:27)
Gudrauju biggrin.gif galvoju gal lengvesniu budu gausiu kokia nuoroda smile.gif Torren.lt ziurejau bet kai nezinai ang kalbos,tenka kiekviena zaidima patikrinti.O mazas,mazai uzimantis vietos,zaidimas,tai kiek mazdaug MB ar GB? Neismau apie zaidimu dydzius blush2.gif

Linksmas.net
Atsakyti
Gal kas galesite pagelbeti.
parsisiunciau pora zaidimu is cia http://www.pczaidimai.com , suinstaliavau ir neleidzia paleisti, viename reikalauja kodo, o kitam raso "STEAM is required to play the game".

Bandziau ieskoti nete kodo, bet nepasiseke.

Ar imanoma paleisti tuos zaidimu? Gal dar kas nors bandete is sio puslapio siustis? gal kitiems pasileido tik man cia taip nepasiseke?
Atsakyti