Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(qqTis @ 2013 01 26, 10:19)
patisklinkite kas yra MB
na o kas dėl mc gal serveriai su modais...
sunku klausti kol nežinau ką galite pasiūlyti

Mano Brangusis tongue.gif (vaikinas/vyras)

MB žaidžia rusų serveryje su modais.

Nežinau, ką siūlyti, kai nežinau, kas domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 01 26, 10:51)
Mano Brangusis tongue.gif (vaikinas/vyras)

MB žaidžia rusų serveryje su modais.

Nežinau, ką siūlyti, kai nežinau, kas domina biggrin.gif

kol kas viskas domina
žinome mes tuos craftus ir ic2 ir bc
teskite prašome
tai vadinama modifikuotas minekraftas
aš gal turbūt dabar turėčiau pasiklausti adreso ten kur jis lošia o tame puslapyje ko truks manau viska ir rasiu
smile.gif
ir beje dėkui už to sudėtingo trumpinio paaiškinima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqTis: 26 sausio 2013 - 12:54
QUOTE(qqTis @ 2013 01 26, 12:53)
aš gal turbūt dabar turėčiau pasiklausti adreso ten kur jis lošia o tame puslapyje ko truks manau viska ir rasiu

http://redcrafting.ru/
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 01 26, 14:28)

ačiuj šitos nuorodos nežinojau
jai domina pas mane taip viskas atrodo
http://imgur.com/a/qnHw3#0
dar reiktu dukteriačiai su my little pony ka nors surasti modu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal kas megstat zaist per tlf zaidimus (arba plansete)?
Labai ieskau kas turi Tlf arba plansete su Android Os, ir nemokamu internetu smile.gif
Reikia suzaist viena toki zaidimuka is googleplay parsisiusta iki 8lv smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 01 26, 19:17)
Sveiki smile.gif
Gal kas megstat zaist per tlf zaidimus (arba plansete)?
Labai ieskau kas turi Tlf arba plansete su Android Os, ir nemokamu internetu smile.gif
Reikia suzaist viena toki zaidimuka is googleplay parsisiusta iki 8lv smile.gif

Aš kartais žaidžiu, bet ilgam neužsikabinu. Nusibosta smile.gif
Atsakyti
Sis zaidimas nespetu nusibost, nes iki 8lv uztruktu apie 15-20min smile.gif
Gal noretumet suzaist ir man taip pagelbet? blush2.gif
Tereiktu is googleplay isidiegti zaidima Steampunk (Gameforge kompanijos) ir suzaist iki 8lv, tada duoda kupono koda, kurio man labai reikia kitame zaidime ax.gif
Atsakyti
Buvom vaikam nupirkę žaidimo "World of Warcraft" papildymus, bet pasibaigė žaidimo laikas. Gal galite patarti iš kur parsisiųsti nemokamai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklyte @ 2013 02 17, 12:15)
Buvom vaikam nupirkę žaidimo "World of Warcraft" papildymus, bet pasibaigė žaidimo laikas. Gal galite patarti iš kur parsisiųsti nemokamai ? ax.gif

WoW nežaidžiu, bet žaidžiu kitus (beje, nemokamus) MMORPG ir žinau, kokia ten sistema. WoW yra mokamas žaidimas, todėl norint žaisti oficialiame serve visą laiką reikės mokėti pinigus. Patį žaidimą gal ir galit parsisiųsti iš torentų ar pan, bet be galiojančio accounto į serverį neprisijungsit. Jei norit žaist nemokamai, ieškotit privačių serverių. Bet nesitikėkit, kad ten bus taip pat, kaip oficialiam smile.gif Privatuose daug klaidų ir daug kas neveikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 02 17, 15:06)
WoW nežaidžiu, bet žaidžiu kitus (beje, nemokamus) MMORPG ir žinau, kokia ten sistema. WoW yra mokamas žaidimas, todėl norint žaisti oficialiame serve visą laiką reikės mokėti pinigus. Patį žaidimą gal ir galit parsisiųsti iš torentų ar pan, bet be galiojančio accounto į serverį neprisijungsit. Jei norit žaist nemokamai, ieškotit privačių serverių. Bet nesitikėkit, kad ten bus taip pat, kaip oficialiam smile.gif Privatuose daug klaidų ir daug kas neveikia  4u.gif

ir oficialiuose tos pačios bėdos na tik ten technins personalas ne vaikų darželis
bet pvz kontingentas oficialiam būna toks vaikų darželis kad...
rusyne anksčiau buvo nieko serverių piratinių
twich tv dar pasitirynėikite ten tikrai rasite tų servų
Atsakyti
Elementarus prašymas-ieškau Zuma žaidimo ir dar kavinės, kur aptarnaujami klientai....ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 03 04, 22:34)
Elementarus prašymas-ieškau Zuma žaidimo ir dar kavinės, kur aptarnaujami klientai....ačiū 4u.gif

http://linksmas.net/...e033acd7681d580

čia panašių būna
Atsakyti