QUOTE(rozine_svajone @ 2010 07 25, 19:48)
labukas, noreciau paklausti kokius sviestinius kremus vasarai naudojate gamindamos medaus torta? paskaiciau kad is grietineles karstom dienom nelabai gerai.
SVIESTINIAI KREMAI MEDAUS TORTUI NETINKA

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 25, 23:21)
aciu


o kaip su persikais ar ar draugauja grietinele su jais? ar nieko nenutiks? kokie dar vaisiai tiktu i pertepima? ir kada juos deti - kai jau grietinele isplakta?
QUOTE(lucja @ 2010 07 29, 14:44)
o kaip su persikais ar ar draugauja grietinele su jais? ar nieko nenutiks? kokie dar vaisiai tiktu i pertepima? ir kada juos deti - kai jau grietinele isplakta?
Mano močiutė anksčiau pastoviai kepdavo medaus tortus, tai į juos dėdavo konservuotus ananasus, manau, kad ir persikai nepamaišytų

Šiandien pabandymui kepiau meduti pagal kirbes receptuką
Dar tik suteptas bet jau turnut vakare bus ragaujamas draugų gimtadienio proga

Dar tik suteptas bet jau turnut vakare bus ragaujamas draugų gimtadienio proga

QUOTE(Evelinčikas @ 2010 08 22, 12:16)
Šiandien pabandymui kepiau meduti pagal kirbes receptuką
Dar tik suteptas bet jau turnut vakare bus ragaujamas draugų gimtadienio proga


Dar tik suteptas bet jau turnut vakare bus ragaujamas draugų gimtadienio proga

Jei turi sokolado, tai istirpink ji ant garu voneles su siek tiek sviesto ir pieno, arba tik su sviesto siek tiek, ir sauksteliu paslakstyk ant virsaus. Bus ne tik skanus, bet ir dailus

Na čia mano 2 valandų gal mažiau darbas , dariau bandyma ar gaunasi iš turimų produktų nes noriu pasireikšti dukrytės gimtadieniui, gal kokį dideli dvejeta suformuoti ar braškutę. Tik nežinau kaip tą braškute reiktu padaryti gražiai nes ant marcipaninės masės tie dažai maisto lašęliais labai prastai dažo ,o kad gautus raudona buroka virti turibut reiks ir dėti žalios. Bijau kad gausis supuvus arba nedanokus braškė 
Meškiuką čia kažkur buvau užmačius bet baisiai daub darbo nebent daryti gulinti. Aš baigus maisto pramone bet man daugiau kulinarija gaunasi. O ką del tu vaikų nepadarysi. Nes čia tortai biskvitas ir virtas kremas arba grietinėle. Jei jau kažkas įpatingo tai alia snikersas kažkas panašaus tik iki tokiu kremu jiems dar toli. Ai dar plikytu yra net MB juos labai mėgsta bet jie čia neskanus. Bet labiausiai MB mėgsta Medutį tai kai pasidarai tai nors žinai ką vaikui duodi. Bekui už pagalbą. Gal yra kokių nors dar įdomių torto apipavidalinimo formų?

Meškiuką čia kažkur buvau užmačius bet baisiai daub darbo nebent daryti gulinti. Aš baigus maisto pramone bet man daugiau kulinarija gaunasi. O ką del tu vaikų nepadarysi. Nes čia tortai biskvitas ir virtas kremas arba grietinėle. Jei jau kažkas įpatingo tai alia snikersas kažkas panašaus tik iki tokiu kremu jiems dar toli. Ai dar plikytu yra net MB juos labai mėgsta bet jie čia neskanus. Bet labiausiai MB mėgsta Medutį tai kai pasidarai tai nors žinai ką vaikui duodi. Bekui už pagalbą. Gal yra kokių nors dar įdomių torto apipavidalinimo formų?
QUOTE(juste10 @ 2010 08 22, 21:49)
Mergaiciukes,su kuo sumalat trupinius torto papuosimui?
as dedu i bliudeli ir sugrudu mediniu grustuvu,kitos deda ant kepimo popieriaus ir trupina kocelu,paskui belieka tik persijoti per sieteli

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 22, 22:01)
as dedu i bliudeli ir sugrudu mediniu grustuvu,kitos deda ant kepimo popieriaus ir trupina kocelu,paskui belieka tik persijoti per sieteli 

Aciukas

QUOTE(juste10 @ 2010 08 22, 21:49)
Mergaiciukes,su kuo sumalat trupinius torto papuosimui?
Aš tai mesmale, arba blenderiu kuriuo ir džiuveselius darau.