QUOTE(daividija @ 2010 08 23, 15:44)
As tai vyrui atiduodu,jam viskas gerai
Tokio
augintinio namie irgi nebelaikau
QUOTE(tviga @ 2010 08 23, 16:44)
Tai kad nelabai yra kaip sugadint
Paskaitinėjau kelias temukes, pasirodo, ne visoms pavyksta biskvitą iškept. Kam per daug iškyla, kam sukrenta, kas puzles paskui dėlioja

Bijau ir aš į tų "laimingųjų" tarpą pakliūt
Nors tortuką bandysiu kepti tik kitą savaitę, bet noriu jau dabar išsiaiškinti iškilusius klausimus

Perskaičiau 2 temas, nemačiau, kad kitoms būtų kilę tokių klausimų

Tik man, gudruolei
1. Natūralaus medaus irgi reikia 200 gr? Kažkodėl man atrodo, kad dirbtinis saldesnis, nors nevalgiusi jo šimtą metų

Ir kiek šaukštų maždaug būtų to medaus (ne skysto, o jau pakietėjusio?

Neturiu svarstyklių
2. Visada perku nedidelius kiaušinius. Gal šitam reikalui nusipirkti L dydžio ar dėti 4 M dydžio?
3. Ne viena rašo, kad geriausia kepiniams naudoti 405D miltus, pasižiūrėjau saviškius - aišku 550D

Ar geriau pasirūpinti kitais, ar tiks ir 550D?
4. Neturiu ne tik svarstyklių, bet ir elektrinio mikserio

Ar normaliai išsiplaks grietinė šluotele, ar reiks eit iš mamos mikserį parsitempti?
Klausimų kaip pas pirmokę
Beje, kadangi neturiu ne tik svarstyklių, mikserio, bet ir kočėlo, o visas vynas išgertas ir nebeliko apvalių butelių

, tai ir nusprendžiau būtent pagal Kirbės receptą medutį daryti, nors ir bijau to biskvito