QUOTE(Kibekė @ 2010 06 06, 10:23)
Gaminau pirmąkart gyvenime medaus tortą

(receptūra pagal Cipciuką, tik mažinau proporcijas) su lakštų kočiojimu teko šiek tiek pakovoti, bet gavos, kaip gavos

tikrai skanus torčiukas, tik su puošyba ne kažin kas gavos, dar reiks stipriai pasitempti šioj srity, nes šįkart barsčiau tik sausainių trupiniais. Ai, dar dėjau konservuotų ananasų gabaliukų, tai labai gardu. Tik gal kitą kartą lakštus šiek tiek sulaistysiu, nes mano skonio receptoriams trūko daugiau drėgmės

o dar labai smagu, kad ir namiškių ausys lapsi
Dar sausumas priklauso nuo saldytuvo. jei jis is nauju , kurie turi programa no frost tai tada reikia laikyti uzdengta , kad nedziovintu. Pati nustebau kai pakeitus saldytuva tortas apdziuvo

kol issiaiskinau kame beda.

Anksciau saldytuvas buvo senas ,toks kur sieneles apledeja, tai kuo ilgiau leikomas medutis tuo labiau jis dregnedavo , o dabar naujame sadytuve is karto dedu i uzdengiama tortine.
Ir dar del kociojimo , turbut leidai teslai atvesti ,kad sunkiai kociojosi. As tesla visa laika laikau uzdengta metaliniame bliude ant to pacio puodo su garais , kad neatsaltu , nes kai atsala ,labai jau sunku kocioti. Arba dar gali buti ,kad miltu buvo ideta per daug