Aš naudojau tikra menu ir viskas labai gerai gavosi
QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 01, 13:47)
gal kas galit greitai atsakyti, kepant pagal Kirbe receptuka, ar galima deti naturalu medu ? nes dirbtino neturiu o naturalaus visas kibiras 

aš kepiau su natūraliu


viskas aisku, einu tada maisyti torciuko

QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 01, 13:47)
gal kas galit greitai atsakyti, kepant pagal Kirbe receptuka, ar galima deti naturalu medu ? nes dirbtino neturiu o naturalaus visas kibiras 

tikrai galima

Esu medučio visiška nemėgėja, bet paskutines kelias dienas net burnoje jaučiau medaus torto skonį, susikaupiau ir iškepiau pirmą gyvenime medutį (receptas, smulkmena - Kirbės
)
Viso foto neturiu, nes išėjo visiška nelaimė su dengimo mase, bet va pjūvis
Nerealus, minkštas, kvepiantis
dėkui už receptą


Viso foto neturiu, nes išėjo visiška nelaimė su dengimo mase, bet va pjūvis

Nerealus, minkštas, kvepiantis




QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 01, 13:08)
Mergaites,kokios rusies miltus naudojate(EXTRA 405 ar 550D) ir kokiam formos diamertui duoti produktai.Cia as apie Kirbes meduti. 


QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 04, 11:44)
aš kepiau 28 cm formoj, miltus dėjau net nžn kokius


QUOTE(-Radė @ 2010 10 04, 12:51)
O tai i kiek tada laksteliu susipjauste?

Pasirodau savo pirmąjį keptą medaus torčuką, kepiau pagal Kirbes receptuka gavosi superinis
, greitai nebeliko, patiko visai seimynai


Savaitgaliui gaminau Kirbes medutį, gavosi labiau nei puikus
Bet kadangi žinojau, kad nepavyks gražiai supjaustyti biskvito, tai tiesiog pyliau į didelę skardą tą masę, gavosi ploniukas paplotis, beliko į vienodus keturkampius supjaustyti, sutepti ir turėjom gražų ir skanų torčiuką

Bet kadangi žinojau, kad nepavyks gražiai supjaustyti biskvito, tai tiesiog pyliau į didelę skardą tą masę, gavosi ploniukas paplotis, beliko į vienodus keturkampius supjaustyti, sutepti ir turėjom gražų ir skanų torčiuką

QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 04, 13:06)
kadangi pjausčiau dar šiltą, tai tik trys, bet stori man gavosi

QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 04, 14:52)
Pasirodau savo pirmąjį keptą medaus torčuką, kepiau pagal Kirbes receptuka gavosi superinis
, greitai nebeliko, patiko visai seimynai

matau puikiai pavyko......

