Meginau spausti keletą dar esančius po odele, bet nuo tokio veiksmo liko nedideli randžiukai. Gerai, kad tik pora taip tespaudžiau. Tačiau dabar, tfu tfu tfu, mergaite vėl skaisti ir graži. Tikiuosi, kad daugiau tokios problemos nebeturėsim.
turi mano vyresnelis tokia problema.pirmasis atsirado ant kojytes tai panaikinom jodu o va db jam jie atsiranda uzpakaliuke prie pat skylutes ir ant lyties organu jodu tepam bet vos vienas isnyksta 2 isauga daktare sake kitaip neisnaikinsi tik jodu bet jau 2 metus mes su jais kovojam ir galo dar nematyt
Niu bet cia jau baisu ,2m.vaikas kankinas ,o tai jus spaudet ar tik tepet jodu?mums kaip ir nebeliko,nors ne taip seniai dar buvau radusi ,ypac gerai jie matosi mums kai nusimaudom ir tada labai lengvai issispaudzia tiesiog patys lenda tik su ranksluosciu perbrauki stipriau ir patys lenda tada bereikia truputi paspaust ir viskas,tik manoji negali i ta krauja ziuret,vos pamacius jau jai skauda,tai stengiames ja uzimt ,kad neziuretu
Niu bet cia jau baisu ,2m.vaikas kankinas ,o tai jus spaudet ar tik tepet jodu?mums kaip ir nebeliko,nors ne taip seniai dar buvau radusi ,ypac gerai jie matosi mums kai nusimaudom ir tada labai lengvai issispaudzia tiesiog patys lenda tik su ranksluosciu perbrauki stipriau ir patys lenda tada bereikia truputi paspaust ir viskas,tik manoji negali i ta krauja ziuret,vos pamacius jau jai skauda,tai stengiames ja uzimt ,kad neziuretu