Prašau moralinio palaikymo... Rankos svyra... (
nors iš tikro, nervas ima, kad negaliu situacijos kontroliuoti)Su sūnum vėl visas ratas nuo pradžių. Jau rodės sveiko, radom priežastį slogos. Ir vėl vakar po pietų temperatūra, atsikėlė visas verkdamas, tėtį šaukdamas. Po to tempa krito, atsigavo. Anksčiausiai ryte (po 6 val), atėjo pas mane, kad išpūsčiau nosį. Visa pridžiūvusi panosė ir skruostai, pagalvė ir ta išterliota snargliais. Tempos nebuvo, visas toks šiltas, bet jautėsi gerai. Po šiandienos miego, vėl temperatūra, beveik 38, vėl prabudo verkdamas ir tėtį šaukdamas, akys užtraiškanojusios. Gerti nenori, zyzia...
Mažė irgi jau beveik savaitė miegot neleidžia, keliasi valgyti kas porą valandų. Dar man dantį pradėjo skaudėti, visa naktį kamavausi. Pas stomotalogę tik antradieniui užraše
Šiandien vežiau mažę pas pediatrę. Svoris per mažas, ūgis taip pat - viskas ant apatinės ribos ir balansuoja ties iškritimu. Pasiūlė pradėt primaitinti papildomai. Išsiderėjau dar mėnesiuką, jei svoris neaugs tiek kiek reikia, teks primaitinti. Kai pasakiau apie sūnų, sakė " nepatinka man visa ta situacija" ( o tai reiškia, kad ir ji susirūpino). Užrašiau pas LOR'ą, padarysiu kraujo tyrimą ir dar nusprendėm, kad padarysim ir dėl CMV. Gal čia bus visų ligų šaltinis.
Jaučiuosi klaikiai, nes žiauriai trūksta miego. Nepykit, kad ne apie homeopatiją, bet "stogas važiuoja".
O nuo hemorojaus yra žvakutės
HEMOROL ir dar receptas žvakutėms su putinų žieve iš F. Taunytės knygos (studijuoju jas visas):
Rp.Extr.Viburni fluidi 2,0
Cerea flavae 1,0
Butyri Cacao 4,0
M.F. Supp. D.t. d. Nr. 10Po vieną žvakutę 2-3 kartus per dieną, esant kraujavimui iš tiesiosios žarnos.