QUOTE(zuzu @ 2010 05 27, 07:43)
nu prie ko kandūs...negi jaučiat išties kažkokią kaltę, kad suverčiat man, tarsi aš moralistė būčiau...o dieve, tik paklausk klausimėlį tiesiai... kad supuolė visos antrinti...

nu taip, neskaičiau visų 7temų - nežinau kas parašyta, kodėl negalima vis padiskutuot iš naujo...tikrai, koks tas tyrimų tikslas? gal ir smalsu...juk visos tokios mamos čia atrodo, meile trykštančios ir tt.
jokio teisimo neturiu. pačiai bus 31, kai būsiu pagimdžius,pačios pirmas vaikas, kai buvau 20m, gimė negyvas - bet nesidarau aš tų tyrimų, na ir tiek.
nes žinau, kad tiek laksčius, po tyrimus, sveikai maitinusis, ir sužinojus blogą ats, lėkt dar vienai procedūrai -
iš"valymui". bent dabar taip manau, - mažų mažiausiai keistai gaunasi.
niekas taip greitai tu isvalymu nedaro, kadangi dauguma darosi tyrimus po 12 sav, tai pagal LR istymus isvalymo nebedaro. taigi vaikucio irgi greitai neisten nekrapsto. daromas gydytoju konsiulimas ir tariamsi, kokio sunkumo padetis?ar tai pavojinga mamaytei, vaikuciui? ir tada viskas atiduodama i mediku rankas. mamaos vienos niekas nepalieka
as pati lankiausi pas genetike be jokiu indikaciju, tiesiog taip norejau. bet buvau priemus sprendimas, kad man nesvabu koks atsakymas vistiek mylesiu

o genetike apziurejo besivystancia sirdele, instus, skrandi. man buvo svarbu stuburas. taigi tik tiek, kad galejau pasikonsultuoti apie vaikuciui gyvybiskai svarbius organus