Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(MildaCe @ 2010 05 27, 10:01)
manau kad geriau priimti vieną skausmingą sprendimą gyvenime, negu kentėti paskui visai šeimai, o ypač vaikeliui,ir dar deklaruojant kad atseit esi labai pasiaukojantis žmogus....klausimas kam gi nuo to geriau? žinoma niekas nėra nuo to 100% apsaugotas... bet kam save ir aplinkinius sąmoningai vesti į sudėtingą, skausmingą situacija jeigu šiuolaikiniai žmonijos pasiekimai leidžia to išvengti?

Visa teksta paryskynau, nes pritariu 100 proc 4u.gif Nes kiek zinau mamyciu, kurios augina ligoniukus, sake jei kad tik kas butu pasiules tyrimus....... Bet uztat kam teko matyti tokias seimas, moterys savo noru eina tirtis. Nes niekas nera apsaugotas schmoll.gif
Dar karta pakartosiu, dekoju kad LT yra tokia galimybe ishsitirti, ir ji prienama kiekvienam thumbup.gif
Atsakyti
as nuejau pas gine pasisneket del prisca1 tyrimo tai gavau priscai 2 siuntima nes tipo dauno sindromo skaiciai 1:184 g.gif sake as tai netikiu bet nu jai jau pradejai tai pasidaryk g.gif zodziu reiks uzsiregistruoti i klinikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 05 27, 18:31)
sake as tai netikiu bet nu jai jau pradejai ....

Tikra tiesa.
Cia jei jau zengei nors maziuka zingsneli link gemetiniu tyrimu, sustoti pavyksta retam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 05 27, 19:12)
Tikra tiesa.
Cia jei jau zengei nors maziuka zingsneli link gemetiniu tyrimu, sustoti pavyksta retam  ax.gif

tai aisku,pasidarysiu viska 4u.gif reik tik uzsiregistruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 05 27, 15:09)
: Nes kiek zinau mamyciu, kurios augina ligoniukus, sake jei kad tik kas butu pasiules tyrimus.......

žinau ir kitą dalį mamyčių...ne veltui esu bendruomenėj jau 12m kur auginami šeimose vaikai su įv negaliom...nu čia vertybės ir tiek. o kiek ultra metu ar vandenų tyrimo metu galima nustatyt negalios DYDĮ? vat būtent...o kiek gimė vaikų, šiaip,sveiki gimdoj užaugę, bet su gimdymo traumos pasekmėm, būtent..už replių pvz traukiami ar kuriems deguonies trūko...ar vėlgi, augant - pirmus trečiuosius metus - jei kokia baisi infekcija - tai kaip tada, priimsit vėl "skausmingus sprendimus?"
nu tikrai. bet tema įdomi vistiek. rašo, rašo mama, opt, blogas tyrimas, suprask, parašė paskutinę sm - mano toks santykis su toks - ir dingo iš temos. suprask. susitvarkė.
nu ką. neteisiu, bet vistiek. okei, diskutuokit toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 28 gegužės 2010 - 08:43
QUOTE(zuzu @ 2010 05 28, 08:42)
žinau ir kitą dalį mamyčių...ne veltui esu bendruomenėj jau 12m kur auginami šeimose vaikai su įv negaliom...nu čia vertybės ir tiek. o kiek ultra metu ar vandenų tyrimo metu galima nustatyt negalios DYDĮ? vat būtent...o kiek gimė vaikų, šiaip,sveiki gimdoj užaugę, bet su gimdymo traumos pasekmėm, būtent..už replių pvz traukiami ar kuriems deguonies trūko...ar vėlgi, augant - pirmus trečiuosius metus - jei kokia baisi infekcija - tai kaip tada, priimsit vėl "skausmingus sprendimus?"
nu tikrai. bet tema įdomi vistiek. rašo, rašo mama, opt, blogas tyrimas, suprask, parašė paskutinę sm - mano toks santykis su toks - ir dingo iš temos. suprask. susitvarkė.
nu ką. neteisiu, bet vistiek. okei, diskutuokit toliau.

šioj temoj kalbama apie pačius genetinius tyrimus. Filosofijoms, pamąstymams yra kita tema
Atsakyti
sveikos, kas zino kiek vaisiaus vandenu tyrimas kainuoja santariskese ?
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2010 05 28, 11:10)
sveikos, kas zino kiek vaisiaus vandenu tyrimas kainuoja santariskese ?

su siuntimu nieko, o be - girdejau 650.
paskambinkit i VIP
Atsakyti
Merginos, gal kuri darėtės tyrimus Klaipedoje? Kaip suprantu su siuntimu vistiek reikia mokėti. Gal kainas galit parašyti?
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 27, 07:43)
nu prie ko kandūs...negi jaučiat išties kažkokią kaltę, kad suverčiat man, tarsi aš moralistė būčiau...o dieve, tik paklausk klausimėlį tiesiai...  kad supuolė visos antrinti... bigsmile.gif nu taip, neskaičiau visų  7temų - nežinau kas parašyta, kodėl negalima vis padiskutuot iš naujo...tikrai, koks tas tyrimų tikslas? gal ir smalsu...juk visos tokios mamos čia atrodo, meile trykštančios ir tt.
jokio teisimo neturiu. pačiai bus 31, kai būsiu pagimdžius,pačios pirmas vaikas, kai buvau 20m, gimė negyvas - bet nesidarau aš tų tyrimų, na ir tiek.
nes žinau, kad tiek laksčius, po tyrimus, sveikai maitinusis, ir sužinojus blogą ats, lėkt dar vienai procedūrai - iš"valymui". bent dabar taip manau, - mažų mažiausiai keistai gaunasi.

niekas taip greitai tu isvalymu nedaro, kadangi dauguma darosi tyrimus po 12 sav, tai pagal LR istymus isvalymo nebedaro. taigi vaikucio irgi greitai neisten nekrapsto. daromas gydytoju konsiulimas ir tariamsi, kokio sunkumo padetis?ar tai pavojinga mamaytei, vaikuciui? ir tada viskas atiduodama i mediku rankas. mamaos vienos niekas nepalieka smile.gif
as pati lankiausi pas genetike be jokiu indikaciju, tiesiog taip norejau. bet buvau priemus sprendimas, kad man nesvabu koks atsakymas vistiek mylesiu wub.gif o genetike apziurejo besivystancia sirdele, instus, skrandi. man buvo svarbu stuburas. taigi tik tiek, kad galejau pasikonsultuoti apie vaikuciui gyvybiskai svarbius organus smile.gif
Atsakyti
Ka gi, ir as jau po genetiko konsultacijos ax.gif Jokiu riziku nepastebejo, bet turbut kadangi jau atejau, tai ir tyrimus paskyre biggrin.gif
Darys kazkoki triguba kraujo tyrima. Idomu, cia tas pats, kas Prisca, ar visai kas kita g.gif Ir dar paskyre ultragarsa po menesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 28 gegužės 2010 - 15:15
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 28, 15:15)
Ka gi, ir as jau po genetiko konsultacijos  ax.gif Jokiu riziku nepastebejo, bet turbut kadangi jau atejau, tai ir tyrimus paskyre  biggrin.gif
Darys kazkoki triguba kraujo tyrima. Idomu, cia tas pats, kas Prisca, ar visai kas kita  g.gif Ir dar paskyre ultragarsa po menesio.

taip tai Prisca
o iskart echo nedare?
Atsakyti