Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Dinelė2 @ 2010 06 13, 10:43)
  tai nu zodziu gal ne nuotaikoj buvo g.gif  doh.gif

Na zinai, man nuo to nelengviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 06 13, 10:44)
Na zinai, man nuo to nelengviau  ax.gif

nu isivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 06 11, 17:23)
na jau. kodėl Airijoj turėtų nedaryt vaisiaus vandenų tyrimų? visur išsivysčiusiose šalyse juos daro, nėra čia kažkoks stebuklas.
PADRUZKE, verčiau išsamiau pasidomėk tuo, esu tikra, kad juos ir pas jus daro. 
Sėkmės 4u.gif

Todėl, kad kiekviena šalis turi savo vidinę tvarką. Airijoj antenatalinė priežiūra yra ypač paviršutiniška. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(PADRUZKE @ 2010 06 12, 01:11)
As tyrimus dariausi lietuviu klinikoje,jo jie tyrimus i Lietuva veza daryti,o kai buvau pas airiu gydytoja,tai man tik spaudima pamatavo,vaiko sirdies paklause,nes pirma karta pas ji buvau jau 14 sav,dave siuntima i ligonine echoskopijai daryti,nu zodziu apointmento as dar nesulaukiau ir nelabai greit sulauksiu.Tai is airiu as nelabai ko ir tikiuosi.As privaciai lankausi lietuviu klinikoje pas gydytoja T.Kazlauska jis man tuos tyrimus ir paeme ,nu sekmadieni eisiu pas ji ziuresiu ka sakys.O zinokit mano drauge UK gyvena,tai kai ji laukesi ,ji labai dziaugesi prieziura,as apie airiska tikrai to pasakyti negaliu,turetu ir cia daryti vaisiaus vandenu tyrima ,bet bijau ,kad galiu ir pagimdyti eiles nesulaukus.As labiau noreciau Lietuvoj darytis,bet ir ten turbut eiles?Gal kas zinot kiek mazdaug laukti reikia?

Jokių eilių privačiose klinikose nėra.Gali vaisiaus vandenų tyrimą pasidaryti Vilniuje bent 3 klinikose.
Taip tavo paminėtas gydytojas ir vežasi tyrimus į Lietuvą (vertas pagyrimo toks daktaro požiūris į savo pacientus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaival: 13 birželio 2010 - 10:06
o man idomu jaigu ten netycia darytu man ta vandenu tyrima KMUK ir as su siuntimu tai kainuoja jis vistiek ane? nes maciau 682lt kaina g.gif
Atsakyti
kolkas eina septintoji nestuke.gif savaite, tai antrasis mano nestumas. Pirmasis vaikelis gyme 34 savite po CP, del trumpos virksteles, iki tol niekas ekoskopu to nepastebejo. Baiminuosi del sio nestumo ar yra koks tyrimas, kad si nestuma nepasikartotu ta pati problema.
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 06 13, 11:09)
o man idomu jaigu ten netycia darytu man ta vandenu tyrima KMUK  ir as su siuntimu tai kainuoja jis vistiek ane? nes maciau 682lt kaina g.gif

as kai skambinausi i KMUK, pasiteirauti ar daro jie vandenu tyrima be siuntimo bet mokamai, registraturoj sake - NE schmoll.gif Nes pagal savo savaites nenorejau laukti taip ilgai, nes KMUK man vandenu tyrima su siuntimu darytu tik 20 sav doh.gif O Santariskese as ji padariau 16 (mokamai) ax.gif
Atsakyti
nu bandysiu palaukti iki penktadienio tyrimo atsakymo tada ziuresiu smile.gif
Atsakyti
VAIVAL,ar galetum pasakyti tu privaciu kliniku pavadinimus bandyciau pasiteirauti del priemimo,siuntima as gauciau.Gavau siuntima as ir cia i Dublino ligonine,bet nelabai tikiu greit apointemto gauti,nes kiek esu susidurus su cioniksciais gydytojai,nelabai jie.Ryt bandysiu skambinti,ziuresiu ka sakys,ziuresiu kur greiciau.Man DS 1:88.Kazkas klause,ka daryciau gavus blogus atsakymus,saziningai pasakius ilgai galvojau(daug gal kas pasmerks),bet turbut nutraukciau nestuma,gydytojas sake jie sukelia persileidima.Nors tikrai baisu zudyti kazka tikrai savo,bet kai pagalvoju kiek jam reiketu isgyventi patyciu per gyvenima,turbut pasiryzciau.Esu susidurus atliekant praktika,ir kaip matydavau kaip is ju kiti vaikai saiposi,man jau buvo skaudu,as jau isivaizduoju ka isgyvena motina.Mes su vyru galvojom,kas butu jei musu nebeliktu,kam daugiau jis bus reikalingas..........Cia tik mano nuomone,zinau kad sulauksiu pasmerkimo,bet tikiuosi gal nereikes to daryti.
Atsakyti
QUOTE(PADRUZKE @ 2010 06 14, 01:23)
VAIVAL,ar galetum pasakyti tu privaciu kliniku pavadinimus bandyciau pasiteirauti del priemimo,siuntima as gauciau.Gavau siuntima as ir cia i Dublino ligonine,bet nelabai tikiu greit apointemto gauti,nes kiek esu susidurus su cioniksciais gydytojai,nelabai jie.Ryt bandysiu skambinti,ziuresiu ka sakys,ziuresiu kur greiciau.Man DS 1:88.Kazkas klause,ka daryciau gavus blogus atsakymus,saziningai pasakius ilgai galvojau(daug gal kas pasmerks),bet turbut nutraukciau nestuma,gydytojas sake jie sukelia persileidima.Nors tikrai baisu zudyti kazka tikrai savo,bet kai pagalvoju kiek jam reiketu isgyventi patyciu per gyvenima,turbut pasiryzciau.Esu susidurus atliekant praktika,ir kaip matydavau kaip is ju kiti vaikai saiposi,man jau buvo skaudu,as jau isivaizduoju ka isgyvena motina.Mes su vyru galvojom,kas butu jei musu nebeliktu,kam daugiau jis bus reikalingas..........Cia tik mano nuomone,zinau kad sulauksiu pasmerkimo,bet tikiuosi gal nereikes to daryti.

Baltijos Amerikos klinika, Northway ir Vilniuje Sorpo medicinos tyrimų centro konsultacinėj klinikoj ax.gif .
Linkiu kuo didžiausios sėkmės. Paminėtų įstaigų tel gali rasti internete, kainininkai irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(PADRUZKE @ 2010 06 14, 02:23)

Labas,
pirmiausia tai siūlyčiau nusiraminti. Man rizika DS rodė 1:92, panikoj buvau baisioj, po vandenų tyrimo paaiškėjo, jog nėra mano dukrytei jokio DS. Neprarask dar vilties, tie kraujo tyrimai nėra patikimi. Niekas čia tavęs nesmerks dėl tavo apsisprendimo, gerai kad suvoki realiai kas laukia bet kokiu atveju. Prieš darantis vandenų tyrimą mano pozicija buvo lygiai tokia pati kaip tavo, tam ir daromi genetiniai tyrimai, kad užbėgti bėdai už akių. Realus gyvenimas yra žiaurus ir į viską reikia žiūrėti samoningai. Lietuvoje apsispręsti ką daryti galima iki 22 sav., bent jau genetikai taip teigia. Manau, kad tau viskas bus gerai, čia tik kokio hormono nukrypimas ir tiek. Tikėk jog viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia taip pat skaitineju kas diena smile.gif Noriu pasidalinti ir savo patirtimi: darausi genetinius, nes sergu issetine skletoze ir dalyvavau studijoj, kurios metu vartojau dar nepatvirtintus vaistus. Taip pat lankaus KMUK. Bet kaip man buvo atliktas PRISCA I, likau visiskai nepatenkinta. man paeme krauja, o echoskopui rezidente uzrase tik 10 dienu. Kai jau atejo laikas sujungti echo ir kraujo rezultatus, pradejo gautis nesamones: pagal paskutines men. kraujo emimo diena buvo lygiai 12 sav, kai dare echo pagal men. buvo 13 sav ir 3 d, o pagal echo 14 sav. ir 4 d. tai gydytojas vienus grafikiukus atspausdino su 12 sav. rezultatais, paskui pagal echo "perskaiciavo" kiek laiko turejo buti pagal echo ir rezultatai gavosi ne tokie geri. Tai as ten sedejau visa "pasisiausus", nes apsilankyma pas genetika auplanavau tik pastojus. aisku, per velai pasidomejau, kad kraujo emimo diena ir eho turi buti ta pati, arba max skirtis 1-2dienos. tai siandien pridaviau krauja PRISCO II. Info apie PRISCA tyrimsu skaiciau sorpo.lt tinklalapyje. ar cia tik man tai pasitaike, kad tyrimas gavosi kreivas, ar cia visiems taip daro.
Atsakyti
QUOTE(Vaivulka @ 2010 06 14, 15:49)
Sveikos, as cia taip pat skaitineju kas diena smile.gif Noriu pasidalinti ir savo patirtimi: darausi genetinius, nes sergu issetine skletoze ir dalyvavau studijoj, kurios metu vartojau dar nepatvirtintus vaistus. Taip pat lankaus KMUK. Bet kaip man buvo atliktas PRISCA I, likau visiskai nepatenkinta. man paeme krauja, o echoskopui rezidente uzrase tik 10 dienu. Kai jau atejo laikas sujungti echo ir kraujo rezultatus, pradejo gautis nesamones: pagal paskutines men. kraujo emimo diena buvo lygiai 12 sav, kai dare echo pagal men. buvo 13 sav ir 3 d, o pagal echo 14 sav. ir 4 d. tai gydytojas vienus grafikiukus atspausdino su 12 sav. rezultatais, paskui pagal echo "perskaiciavo" kiek laiko turejo buti pagal echo ir rezultatai gavosi ne tokie geri. Tai as ten sedejau visa "pasisiausus", nes apsilankyma pas genetika auplanavau tik pastojus. aisku, per velai pasidomejau, kad kraujo emimo diena ir eho turi buti ta pati, arba max skirtis 1-2dienos. tai siandien pridaviau krauja PRISCO II. Info apie PRISCA tyrimsu skaiciau sorpo.lt tinklalapyje. ar cia tik man tai pasitaike, kad tyrimas gavosi kreivas, ar cia visiems taip daro.

man irgi kreivai prisca1 padare doh.gif doh.gif ir dar 170lt nulupo doh.gif
prisca2 dare jau KMUK ir echo uzrase kitai dienai thumbup.gif
penktadieni bus atsakymas 4u.gif
Atsakyti