QUOTE(Merveilleux @ 2010 06 11, 17:23)
na jau. kodėl Airijoj turėtų nedaryt vaisiaus vandenų tyrimų? visur išsivysčiusiose šalyse juos daro, nėra čia kažkoks stebuklas.
PADRUZKE, verčiau išsamiau pasidomėk tuo, esu tikra, kad juos ir pas jus daro.
Sėkmės
Todėl, kad kiekviena šalis turi savo vidinę tvarką. Airijoj antenatalinė priežiūra yra ypač paviršutiniška.
Papildyta:
QUOTE(PADRUZKE @ 2010 06 12, 01:11)
As tyrimus dariausi lietuviu klinikoje,jo jie tyrimus i Lietuva veza daryti,o kai buvau pas airiu gydytoja,tai man tik spaudima pamatavo,vaiko sirdies paklause,nes pirma karta pas ji buvau jau 14 sav,dave siuntima i ligonine echoskopijai daryti,nu zodziu apointmento as dar nesulaukiau ir nelabai greit sulauksiu.Tai is airiu as nelabai ko ir tikiuosi.As privaciai lankausi lietuviu klinikoje pas gydytoja T.Kazlauska jis man tuos tyrimus ir paeme ,nu sekmadieni eisiu pas ji ziuresiu ka sakys.O zinokit mano drauge UK gyvena,tai kai ji laukesi ,ji labai dziaugesi prieziura,as apie airiska tikrai to pasakyti negaliu,turetu ir cia daryti vaisiaus vandenu tyrima ,bet bijau ,kad galiu ir pagimdyti eiles nesulaukus.As labiau noreciau Lietuvoj darytis,bet ir ten turbut eiles?Gal kas zinot kiek mazdaug laukti reikia?
Jokių eilių privačiose klinikose nėra.Gali vaisiaus vandenų tyrimą pasidaryti Vilniuje bent 3 klinikose.
Taip tavo paminėtas gydytojas ir vežasi tyrimus į Lietuvą (vertas pagyrimo toks daktaro požiūris į savo pacientus)